Selamlarrr sütlü çikolatalarım, Ben kendime nar ayıkladım, ayıklaması zor olsa da yemesini çok seviyorum. Birini nar ayıklayacak kadar sevdiniz mi diyiverin helee 🌝
Hayır ama keşke sevilseydim diyorum her zaman. o zaman her şeyi yapardım yani ne isterse. zaten sevgi de böyle bir şey sevdiğiniz için sürekli bir şeyler yapmaktır. aynı şekilde sevgi görmektir.
Herkesin sevgisinin büyüklüğü kendine göre değişir.
Ben Allah'ın yarattığı bir canlıyı çok sevdim ama sonu hüsran oldu.
Sonra dedim ki bu da Allah'tan buna da şükür.
Bir an geldi ki leyladan Mevla'ya geçiş yapınca anladım ki benim leylayı sevmem hiç bir şeymiş.
Mevla sevgisi bir insanın yaşayabileceği bu hayatta ki çok uç nokta olduğunu düşünüyorum ve şimdi soruyorum o narı muazzam bir şekilde yaratan ve bize ikram eden mevlayı ne kadar seviyoruz?
babam ayıklıyor bana ama talep etmiyorum sevdiğimi bildiği için yapıyo bunu 😀 hayatımda ki kimseye de bana nar ayıkla demedim kimsede babamdan başka ayıklamadı zaten bana gelecek olursak ben nar ayıklayıcın mıyım senin derdim 😂😂😂
Mesela eşim bana nar ayıklar ama burnumdan da getirir :D ben ona nar ayıklamam ama onun kadar burnundan getirmem yani bende yapiyorum canım tabi de o kadar değil