Nasıl kurutulcam?

sevgilimi çok seviyorum onunda beni aynı şekilde çok sevdigini düşünüyorum çünkü beni aileside cok seviyo tanıştım hatta beni sorup dururlar selam söylerler severler beni zaten ablasıyla da tanıştım onunla da yakınım baya sever beni aynı ünideyiz konusuyoruz o gw diyo evde sürekli seni anlativor herkes tanıyo, seni ve bide sevgilim bulusunca ne yaparsak mesela cekiyo atiyo annesine beraber fotomuzu ailesine mesela yemek yiyoruz beni cekiyo birden annesinr falan atıyo hatta sadece ailesi degil konusu geçince tanıdıklarına falanda bahsediyolarmış benimle beraber oldugundan falan buluşunca gelmeden önce bana hediye süpriz falan yapiyo güzel vakit geçiriyoruz ve Allahıma şükür kötü bişeyini de yakalamadim ama aşırı kuruntu yapiyorum onun hakkında bundan nasıl kurtulabilirim cocugu da sorularımla bıktırıyorum sogur diye korkuyorum ama engel olamiyorum aldatılmaktan çok korkuyorum bana şıy demeyin bi gun karşına çıkar, zaten öyle olsa falan demeyin lütfen ben işte ya karşıma çıkarsa bişey varsa diye düşünüp ölüyorım böyle düşünmek istemiyorum güveniyorum ama kafada çok kuruyorum şüphe tek doğrudur falan demeyin bu cidden farklı bişey bisyden şüphe edip kontrol etsem çok sükür temiz çıkıyo. zaten ailesiyle de cok yakın tutuyo ciddi düşünmesem gercekren sevmesem niye yapiyim böyle falan diyo sizce cidden seeviyomy
Nasıl kurutulcam?