Ev & Yaşam 3 ay Nasıl kurutuyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İç çamaşırlarınızı kuruturken başkaları tarafından görünmemesi önemli mi Nasıl kurutuyorsunuz? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 29 3 ay Balkona asıyorum kurutuyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 3 ay Bende Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Ben yurtta kalıyorum ve iç çamaşırı kendimiz yıkıyoruz kurutma sıkıntısı var hemde çok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 14 yorumu gör Soran 3 ay Kışın dogalgaz petegin üstüne koyun Yorumla Görüş sahibi 3 ay Belli olur orada Yorumla Soran 3 ay Odanda petek yokmu Yorumla raķkun67 3 ay Nasıl bi yurt orası 🙄 Yorumla Görüş sahibi 3 ay @raķkun67 öğrenci yurdu Yorumla raķkun67 3 ay Tamam anladim da bu kadar sorumsuz yurt olmamali Yorumla Görüş sahibi 3 ay @raķkun67 neresi sorumsuz elbiseleri yikatiyor haftada 1 ama kilit atmama şartıyla Yorumla raķkun67 3 ay Evet çamaşır kurutma da sıkıntı var iç çamaşır sen yikiyorsun sen kurutuyorsun Yorumla Görüş sahibi 3 ay @raķkun67 baskalarin kilotunda ne var ne yok nerden bilecem belki bazılari kilotuna siciyorlarsir Yorumla raķkun67 3 ay Lennn sesli güldüm dur olabilir tabi😉😉 Yorumla Görüş sahibi 3 ay @raķkun67 😂😂 Yorumla raķkun67 3 ay Neyse sen bildiğin sen vazgeçme ama yinede etrafta cok belli etme Yorumla Görüş sahibi 3 ay @raķkun67 ister istemez görüyorlar ama hepsi kız allahtan Yorumla raķkun67 3 ay Yani orası öyle tabi beni tkb edermisin sohbetin hoş 😉 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Off he sensin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 3 ay Anlamadım Yorumla
Dertliymxm Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 96% 3 ay Kim görck Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Soran 3 ay Komşular erkeklerin hayal gücü kuvetli dikkat edin Yorumla Dertliymxm 3 ay Ya ne alaka evde tabiki sokaga degl Yorumla
haaland-07 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 3 ay Soruya bak 🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 3 ay Güzel degil mi Yorumla
Dnflcn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 3 ay Bu nası bi soru la Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 3 ay Çekiniyor musunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Balkona asıyorum kurutuyorum
Bende
Ben yurtta kalıyorum ve iç çamaşırı kendimiz yıkıyoruz kurutma sıkıntısı var hemde çok
Kışın dogalgaz petegin üstüne koyun
Belli olur orada
Odanda petek yokmu
Nasıl bi yurt orası 🙄
@raķkun67 öğrenci yurdu
Tamam anladim da bu kadar sorumsuz yurt olmamali
@raķkun67 neresi sorumsuz elbiseleri yikatiyor haftada 1 ama kilit atmama şartıyla
Evet çamaşır kurutma da sıkıntı var iç çamaşır sen yikiyorsun sen kurutuyorsun
@raķkun67 baskalarin kilotunda ne var ne yok nerden bilecem belki bazılari kilotuna siciyorlarsir
Lennn sesli güldüm dur olabilir tabi😉😉
@raķkun67 😂😂
Neyse sen bildiğin sen vazgeçme ama yinede etrafta cok belli etme
@raķkun67 ister istemez görüyorlar ama hepsi kız allahtan
Yani orası öyle tabi beni tkb edermisin sohbetin hoş 😉
Off he sensin
Anlamadım
Kim görck
Komşular erkeklerin hayal gücü kuvetli dikkat edin
Ya ne alaka evde tabiki sokaga degl
Soruya bak 🤣
Güzel degil mi