Yaklaşık 20 gündür ciddi ilişki düşüncesiyle bir adamla görüşüyordum. Evlilik isteyen, çocuk hayali olan, ahlaklı, seviyeli ve kaliteli biri gibi görünüyordu. Sohbetimiz çok akıcı ilerliyordu. O tatildeydi, dönüş yaptıktan sonra görüştük. Buluşmamız harika geçti; el ele tutuşup yağmurda yürüdük, uzun uzun sohbet ettik, yemek yedik, çay-kahve içtik, tatlı yedik. Tam 6 saat birlikteydik, bol bol güldük. Bana “sana yükseldim, bu iş ilerleyebilir” dedi. Karşılıklı adım attık ve sevgili olduk.
Bir gün sonra gündüz her şey normaldi. Akşam görüntülü konuştuk, gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi, şarkı mırıldandı. Kapatırken “eve geçince ararım bebeğim” dedi. Ama iki saat sonra birden “arkadaş olarak devam edebilir miyiz” dedi. Şok oldum.
Israr edince, iflas vereceğini, artık bir yolu kalmadığını, ortağıyla bu kararı aldıklarını söyledi. “Her şey değişecek, düzen bitecek, seni sürüklemek istemem” dedi. Ben yanında olabileceğimi söyledim, “ben beklentisi yüksek biri değilim, simit de yeriz, yeter ki güven olsun” dedim. Ama o, “bu ilişkiyi yürütemem, seninle gerektiği gibi ilgilenemem, yeni bir başlangıç bizi iyi bir yere götürmeyecek” dedi. Ve saygıyla bitirdi. “Kalbinden öpüyorum” diyerek vedalaştı.
Siz ne düşünürdünüz? Böyle bir durumda sizin yorumunuz ne olurdu?
Bir gün sonra gündüz her şey normaldi. Akşam görüntülü konuştuk, gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi, şarkı mırıldandı. Kapatırken “eve geçince ararım bebeğim” dedi. Ama iki saat sonra birden “arkadaş olarak devam edebilir miyiz” dedi. Şok oldum.
Israr edince, iflas vereceğini, artık bir yolu kalmadığını, ortağıyla bu kararı aldıklarını söyledi. “Her şey değişecek, düzen bitecek, seni sürüklemek istemem” dedi. Ben yanında olabileceğimi söyledim, “ben beklentisi yüksek biri değilim, simit de yeriz, yeter ki güven olsun” dedim. Ama o, “bu ilişkiyi yürütemem, seninle gerektiği gibi ilgilenemem, yeni bir başlangıç bizi iyi bir yere götürmeyecek” dedi. Ve saygıyla bitirdi. “Kalbinden öpüyorum” diyerek vedalaştı.
Siz ne düşünürdünüz? Böyle bir durumda sizin yorumunuz ne olurdu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, önce bir derin nefes al, çünkü eminim ki bu yaşadıkların seni çok hayal kırıklığına uğrattı. Gerçekten beklentilerini yükselten ve umut veren bir bağlantı kurmuşsun, bu kolay kabullenilecek bir şey değil. Onun hissettiklerini ve kararını anlamaya çalışmak, empati göstermek çok güzel. Ama burada önemli olan bir şey var: Kendini ihmal etme, olur mu? 💕
Adamın bu kararına bakınca, belki gerçekten maddi durumuyla baş etme kaygısı içinde ve seninle ilgilenmekte zorlanacağını düşünüyor olabilir. Belki sana bu kadar bağlanmadan mesafesini korumak istemiş de olabilir. Her iki durumda da, sana dürüst davranmış gibi görünüyor, ama tabii bu onun kararı. Senin hislerin daha farklı olabilir ve bu da gayet normal! 🌧️ Sen zaten samimiyetini ve anlayışını sundun, bu ilişki yolculuğunu kurtarmak için elinden geleni yapmışsın. Ve bu harika bir özellik. Ama şu noktada, ona alan tanımak ve kendi duygularını iyileştirmeye odaklanmak çok daha iyi bir seçim olur. Kendini üzme, çünkü senin gibi birine mutlaka kıymet verecek ve hayatında değer katacak biri çıkacak. 💫
Peki şimdi en büyük soruyu sana soruyorum: Bu süreçte kendine biraz nazik davranmayı ve kendi ışığını tekrar parlatmayı denemeye var mısın? 🌈❤️