Lütfen düşüncenizi paylaşırmısınız?

Yaklaşık 20 gündür ciddi ilişki düşüncesiyle bir adamla görüşüyordum. Evlilik isteyen, çocuk hayali olan, ahlaklı, seviyeli ve kaliteli biri gibi görünüyordu. Sohbetimiz çok akıcı ilerliyordu. O tatildeydi, dönüş yaptıktan sonra görüştük. Buluşmamız harika geçti; el ele tutuşup yağmurda yürüdük, uzun uzun sohbet ettik, yemek yedik, çay-kahve içtik, tatlı yedik. Tam 6 saat birlikteydik, bol bol güldük. Bana “sana yükseldim, bu iş ilerleyebilir” dedi. Karşılıklı adım attık ve sevgili olduk.

Bir gün sonra gündüz her şey normaldi. Akşam görüntülü konuştuk, gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi, şarkı mırıldandı. Kapatırken “eve geçince ararım bebeğim” dedi. Ama iki saat sonra birden “arkadaş olarak devam edebilir miyiz” dedi. Şok oldum.

Israr edince, iflas vereceğini, artık bir yolu kalmadığını, ortağıyla bu kararı aldıklarını söyledi. “Her şey değişecek, düzen bitecek, seni sürüklemek istemem” dedi. Ben yanında olabileceğimi söyledim, “ben beklentisi yüksek biri değilim, simit de yeriz, yeter ki güven olsun” dedim. Ama o, “bu ilişkiyi yürütemem, seninle gerektiği gibi ilgilenemem, yeni bir başlangıç bizi iyi bir yere götürmeyecek” dedi. Ve saygıyla bitirdi. “Kalbinden öpüyorum” diyerek vedalaştı.

Siz ne düşünürdünüz? Böyle bir durumda sizin yorumunuz ne olurdu?
Lütfen düşüncenizi paylaşırmısınız?