Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?

Merhaba herkese, sizlere sevgilimle ilgili aklımı kurcalayan ve kötü hissettiğim bir konuyu danışmak istiyorum. Herkes gibi ilişkisinde ben de ileriyi düşünen biriyim ve sevgilimle 7. ayımız. Daha çok erken ama ben zaten şu an evlenelim demiyorum sadece hayal kurmayı seviyorum. Bugün annemle babam geldiler eşyalarımı taşımaya, sevgilim için de o da burada olsaydı tanışırdık dediler ben de onu söyledim sevgilime. Bu da çok büyük tepkiler vermeye başladı. Ben de üzüldüm. Benimle gelecek düşünüp düşünmediğini anlayamıyorum. Buna üzüldüğümü onunla paylaştığımda bana bazen evde kalmış otuz yaş üstü kadınlar gibi davranıyosun falan dedi sadece onun ne düşündüğünü bilmek istedim oysa. Çok kırıldım. Bunun öncesinde de şöyle bir laf etmişti "sen iyi bir yere işe giremezsen bu iş olmaz" tarzı sonradan şaka yaptım falan dedi ama bilmiyorum. Benimle ciddi düşünüp düşünmediğini anlamak için bi şey sorduğumda bana büyük tepkiler veriyor. Sadece üzülüyorum, üzülmekte haklı mıyım ve ne yapmam gerekiyor sizlere danışmak istedim. Buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?