Fikrini paylaşmak isteyen olurmu?

Olay biraz karışık olduğu için sadece özetle yazıcam ve olan durumu benmi çok artık basitleştirmişim yoksa görmek istemediğim için kendimce kendimi kandırıyorum bilemiyorum artık şöyleki benim bir arkadaşım ve onla çok zor dönemleri atlattık artık arkadaştan öteydik neyse bana bir gün dediki seni biriyle tanıştırmak istiyorum istersen çok akıllı düzgün tam sana göre en azından bir konuşursunuz falan dedi bende bakarız falan dedim sonra arkadaşım Bi görüşelim sizde ona göre karar verirsin dedi ben arkadaşım o çocuk ve onun arkadaşı buluştuk ve sonra biz bir hafta veya 1.5 hafta mesajlaştık ve bu dönemde 2 veya 3 defa buluştuk ve hepsinde benim arkadaşımda vardı bizi tanıştıran sonra biz olmadı konuşmayı kestik aradan zaman geçti ve benim o konuştuğum çocuk kız arkadaşıma onu sevdiğini söyleyip birşeyler olması için uğraştı ve kız arkadaşıma birşey hissediyormusun diye sorduğumda yok saçmalama diyordu ve bende üstünde durmadım aradan zaman geçti ve beni bir gün biz sevgili olduk diye aradı bende uzun bir süre birşey diyemedim ve oda bana birşey demedi en son ben onla bu konu hakkında konuştum ama konuşurken oda farkında olduğu için yaptığı şeyi üstüne gitmek istemedim ama konuşmanın üstünde biraz zaman geçti ve ben hala olan durumun doğruluğunu yanlışlığını sorguluyorum kafam çok karışık en kısa şekilde özetlemeye çalıştım
Fikrini paylaşmak isteyen olurmu?