Babam benden supheleniyor ve bunaltiyor yanlis bisey yapmaktan korkuyorm aciklamayii okuyun yardin edn aklima ilk gelen sizlerden fikir almak :'( :'(?

Sevgilim 10 martta askerden izine gelicekk vee babamla ben cokk sorun yasadımm telefonuma bakmak istiyorr benn deliriyorumm oo yuzden artik ikinci bii hatt kullaniyorum sirf babamin guveni olsunda sevgilim buraya gelince rahat edebileyim diyee ikincii bii hat almamin sebebii babamm benim telefonumu elimden cekti ekran kilidini acc diye bana bagirdi sonra bende acmadim agzima vurdu bende evi terkediyordum ama bni birakmadii. benii cokk bunaltiyorr cokk sıkıyorr allah askinaa benn nee yapayimm bii akill verinn sevgilim gelince benn buu evden nasill cikip onunla bulusucamm her gece aglamaktan biktimm icimde hepp babaya yakalanma korkusuda benii bitiyorrrr. Onun yaninda aslaa mesaj yazmamm yani yazamammm meraklidir elimden cekip aliyorr ikinci bii telefon kullandigimida bilmiyorrr bilse gebertirr zatenn. Babama karsii guvenini saglamak icinn vee sevgilimm askerden izinee gelince buu evden cikmamm icin ne yapabilirdimmm allah askinaa fikirr verinn bana deliricemmm :'( :'( :'( :'(
Babam benden supheleniyor ve bunaltiyor yanlis bisey yapmaktan korkuyorm aciklamayii okuyun yardin edn aklima ilk gelen sizlerden fikir almak :'( :'(?