Babam sabahına bu konuyu uzatıp kavga etmeye devam eder mi çok korkuyorum?

Arkadaşlar benim kendime ait İstanbul’da bir dairem vardı ve ben bu daire çok masraf çıkartıyor diye satıp parasını bankaya faize koydum. Babam her hafta sonu iki gün kırataneye arkadaşlarının yanına gider ve orada sürekli alkol alırlar ve eve sarhoş gelir her haftasonu alkolünde etkisi ile evde kavga çıkartıcak bir konu bulur ve bu akşamda aynısını yaptı. Konu ise şu bunun o kıratanedeki alkolik arkadaşlarından birinin tanıdığı Yalova Çınarcık’ta daire satıyormuş benim bankadaki param ile orayı alalımmış çünkü babamın bütün arkadaşları yazın çınarcıktaymış. Annemle bende parayı biraz daha biriktirip daha iyi bir yerden yazlık almak istiyoruz diye çınarcığı istemedik diye bizi evden kovacak derecede kavga çıkarttı bize etmediği küfür kalmadı. O yetmedi bir de kız kardeşim iş bulamıyor evde oturuyor diye onada çattı aç değiliz açıkta değiliz maddi durumumuz yerinde ona rağmen kız iş bulamıyor diye sürekli kıza çatıyor ileride kadın sığınma evlerine düşersin diye hakaretler ediyor bu gecede aynısını yaptı. Şimdi korkum ise sabah sinirli uyanıp yine bu konuyu uzatıp kavgaya devam eder mi :( Ederse artık ne yapıcam bilmiyorum annem ben kardeşim uykumuz kaçtı bu saat oldu hala oturuyoruz o ise bize küfür ede ede yattı uyudu

Babam sabahına bu konuyu uzatıp kavga etmeye devam eder mi çok korkuyorum?