Bu kadar ileri gider mi bilmiyorum dün kavga çıktı annemle bana agzina geleni saydı dövdü beni panik atak geçirdim anneme bana başka bisi yapmasından korkuyorum sınav senem mezunum oturdum masanın başına elim ayağım titriyo aglama geliyo sürekli hiç bir şey çalışamadım vicdanım hiç rahat değil zamanım boşa gitti napcam bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Derslerine düzgünce çalışıp güzel bir bölüm güzel bir iş anneni yanına alıp o kötü davranan senin pskolejini bozan kişiden uzak durmam
Nedendir bilmiyorum odaklanamıyorum derse normalde otursam 1 dk içinde dalar giderim derse 1 saat geçti anlamadım 2 saat geçti hiç bir yararı olmadi bugünün bana vicdanım çok kötü sınava 5 Ay kaldı mahvolmus gibi hissediyorum hayatim
Sakin ol , ortamı gereksiz yere germe. Büyükler bazen böyle yapar genelde anneler sineye çeker ve durum düzelir.
Annem 15 yıldır dayanıyor zaten ama dün ki olay çok ciddiydi ben orada yerde kıvranırken zevk almış gülmüş bu duruma
Ne kadar belli etmesem de anneme dün 4 5 e kadar uyuyamadım gelir bisi yapar diye korkuyorum
Bazı babalar sinirlidir. Dedikleri olsun isterler. Anladığım kadarıyla senin sorumluluk almanı ve güçlü olmanı istiyor. Anneler genelde çocukları korur ve babalar bu duruma sinir olur. Babanla olan iletişimde sözcüklerine ve ses tonuna dikkat ediyor musun?
Babamla doğru dürüst sohbetimiz yok bir kere baba dememişimdir küçüklükten beri böyle dışlar kardeşlerime karşı beni evde tek kalınca bi titreme gelir korku sarar beni bisi yapcak diye geçmişten beri var böyle şeyler evde bor şey olduğu zaman olayları hep bana patlatır uzaktan yakından alakam olmasa bole
Babana karşı olan önyargılarını kır. Herkes sevgisini açıkça belli etmez. Bazen onlar da çocuklaşır. Büyüdüğünde onu daha iyi anlayacaksın.
Sana şöyle anlatiyim bayramda kardesleri bunla görüşmemek için evde değiliz diyo yıllardır nası bi mağara adamı sen düşün iletişim 0 azarlayarak döverek halletmeye çalışıyo her şeyi
Beni sevmediğini gercekten de belli ediyo telfin fotoğrafı kardeşlerim beni telefona adım soyadımla kaydetmiş kardeşimi canim kızım diye bunu görsen ne düşünürsün
Kanka diyorum ya senin ona davrandığın gibi davranıyor. Saygılı ol , sevgini belli et. Biliyorum senin için zor ama karşındaki düşmanın değil , baban.
Bunu annemde dedi uzun zaman denedim yok kardeşim gercekten yaranamıyorum annem arada sarıl kızına diyo kaciyo gidiyo ben gidince yüzüme bakmiyo ben ne yapıyım daha
Olaya sadece kendi açından bakıyorsun. Kendi davranışlarını da değerlendir. Yaş olarak en asi olduğun yaşlardasın. Çoğumuz farkında olmadan büyüklerimizi delirtiriz bu yaşlarda. Benim babam da sert. Yaşıtlarımın yaptıklarını yapsaydım beni evden kovardı. Otur kendi yaptıklarını da değerlendir.
Tamam peki ben yaşımdan dolayı kendi kafama göre değerlendiriyorum annem ta boşanmaya kadar götürdüyse işi suç kimde evde kimsenin huzuru kalmadı
Sana haksızsın demiyorum. Sonuçta senin baban , insanlar değişebilir. Ama biraz çabayla eve huzur gelebilir , annen daha mutlu olabilir. Babanla aran düzelebilir. Nefretini sevgiye dönüştür knk :)
Ya valla bilmiyorum evdekilerin huzuru yerine gelsinde yoruldum artık sınav senemde böyle şeyler yaşamak istemiyorum bugünüm mahvoldu geceden beri uykusuzum çalışamadım vicdan azabı çekiyorum
Olur , sıkma canını. Adam seni sevmese ekmek vermez , su vermez. Belki o da senden birazcık sevgi ve saygı bekliyordur. Hep kötü şeyleri düşünüyorsun. Baban sonuçta yahu hiç mi iyi bir anın yok?
Ya benimde canım aciyo yedi içirdi Allah razı olsun o konuda ama baba diyince aklıma yedi icirdiden daha çok yaptıkları geliyo senin kız çocuğun olsa mutfak aletini sırtında kirar misin
Ben daha küçüktüm 6 7 yaşlarında unutmuyorum durumumuz kötü mandalina almışız o zamanlar mandalinayı yedi diye ağladım elimden alıp lan küçüğüm daha bebeğim ağladım diye ağzından çıkarıp tokat ata ata ağzıma sokmuştu o andan itibaren her şey değişti hep kötü anılar var aklımda
Kanka şiddet tabi ki olmamalı , demek ki sinirlerine hakim olamıyor. Demek ki ailesinden öyle görmüş. Yaptıkları yanlış babanın. Benim demek istediğim o sana örnek olamıyorsa sen sevginle ona örnek olabilirsin.
Benden de daha gecti gibi bende ona karşı göstermiyorum sevgimi çekiniyorum adamin gözüne bakamıyorum daha nası sevgi gösteriyim neyse yapcak bisi yok ya
Zamanla yoluna girer :)
Umarım çok sağol sohbetin için iyi geldi teşekkür ederim
Rica ederim. Hepimiz ailemizle tartıştık , kavga ettik. Olur böyle şeyler :)
Annengile neden kızdı?
Assagi siginaga elma almaya ineceksin 1 poşet küçük kardeşimi almış yanına beni çağırdı bende ocakta makarna yapıyorum annemde yorgun siz inin dedi benden için makarnayı yapsın o dedi siz kendi kendinize iyi artislenmeye başladınız dedi ben inerim tek başıma oturun siz dedim ortalık durulsun diye kendini bi sey sanma dedi panik atagim var diye ruh hastasi psikoloğa git sen dedi bu durumumun sebebi de o aslında
Aile içinde olur öyle atışmalar. Uzlaşmacı, sakinleştirici olmaya çalışın.