- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayKendilerini farklı göstermek için böyle konuşup alttan alta kimseye ihtiyacım yok mesajı veriyorlar ama bence çok kötü durumdalar. Madem boşanmayı bu kadar normalleştiriyorsun o zaman evlenme de. Bunca emeğe evlenip öylesine boşamaya kalkan birinin evlenmemesi gerekiyor.
03 Yorumla- 9 ay
Aynen öyle. Hatta işte çocuk olsun sonra ayrılırım muhabbetleri de yaptı gülmeden edemedim
- 9 ay
Spermatik arıyormuş da piyango sana vurmuş gibi fkfkf
- 9 ay
Mikroslopta incelemelik bile alamaz benden jdkwkdj
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)9 ayGerçekten hayasız olmalısın. Bunları dedikten sonra lap diye masadan kalkıp hayatında başarılar diyip hesabı ödemeden kalkmıyorsan seni ileri de eşim diye alıcağın kadınlar ölesiye piskolojik fizyolojik şiddete maruz bırakır. Kadınlarla kasapların bir farkı yoktur acımasızdırlar erkeğe karşı. Sen daha acımasız olmadığın sürece işler kötüleşir senin açından. Bu kadına yemek ısmarlıyıcağına hayat kadını harca daha faydalıydı. Bu hayat kadını çok dha onursuz gurusuz pislik bir kadın karşında oturuyordu. Kaç kere disko wc vermiştir kimler bilir. Şu lafı söyliyen kadın önce ki mesleği hayat kadını ama çöktüğü için memnun edemiyordur parasını da cano kaptırmıştır. En son malın birini bulum da onu skym diyordur. Patlatır bir tane ömür boyu silkerim enayiyi.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayAnladığım kadarı ile kişi boşanmak için evlenmek istiyor 😀
Böyle şeyler niye konuşulur ki anlamış değilim. Ortada sorun yok iken sorum çıkarmak gibi bir şey jdjd her neyse baştan niyeti belli etmekte kötü bir şey değil en azından uzak durulması gerekildiğini öğrenmiş oluruz 🙃
01 Yorumla- 9 ay
Aynen öyle zaten tanıştığıma çok memnun olduğumu söyledim. Farklı kafalar enteresan geliyor.
Tek anlam veremediğim kendinden ve söylediklerinden o kadar emin ki. Yapmak istediği şeyi tek doğru olduğuna inanıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
9 ayOlmaz tabiki.
Evlilig bu tip düşünenler çocuk oyuncagna cevrdi01 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle. Olan çocuklara oluyor
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında bu kişinin evliliğe dair bakış açısı, senin beklentilerinle uyuşmayabilir gibi görünüyor. Evlilik, emek isteyen, bazen zorlukları birlikte aşma iradesini gerektiren bir yolculuk. “En ufak sıkıntıda boşanırım” söylemi, karşılıklı fedakarlık ve sabır gerektiren bir ilişki için pek sağlıklı bir temel değil. Özellikle çocuklu bir hayatta, böyle ani ve kolayca kopabilen bir bakış açısı daha büyük sorunlara yol açabilir.
Seninle gerçekten aynı vizyona sahipse ve evlilik yolunda uyum sağlayabileceğini hissediyorsan düşünebilirsin. Ama eğer huzursuz hissettiysen, bu konuda dikkatli olmanda fayda var. 😊 İlişki sadece hislere değil, sağlam bir ortak zemine de dayanmalı. Tuğlaları sağlamdan örmek lazım! 🧱💕20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
9 aySürekli ayrılık modunda olandan olmaz ya hiç bulaşma uzak dur derim evlilik için bunu diyen iki gün sevgili kalamaz katlanmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tamam deseydin, hemen evlendikten sonra seni dakikasında ben boşarım deyip buga sokun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı.
u 9 ayolmaz tabi
30 Yorumla
9 ayaklın olsa zaten sormazdın yine de akıl verim bari bu tip çabalamam uğraşmam diyenle bırak eş olmayı arkadaş zor olursun en basit bi sebep olsun direk aranız yok olur ve görüşmekmi istiyor görüş ama fikrine hak verme hala bu kafadaysa bırak bacası tütmeyen evde gebersin gitsin yardım etmen bile haram o derece
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Defolsun gitsin öyle tipler. Ne demek abi "hemen boşanalım" demek. Dün Uzak Şehir dizisinde ki yan rolde olan kadın da öyle dedi. Deli oldum. Yani hastalıkta, sağlıkta, zorlukta, ferahlıkta diyoruz. Eee noldu, şimdi? En ufak şeyde boşanalım diyen tipten cacık bile olmaz.
12 Yorumla- 9 ay
Cacık bile daha faydalı insanlığa.
Hayır en kötüsü bana sen çok gelenekselcisin dedi
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Kaba olacak ancak "Damızlık damat olmak gibi niyetim yok" deyin? Görüşmek istemediğinizi söyleyin?
19 Yorumla- 9 ay
İşin kötü tarafı damat olarak da kalamıyormuşum.
Babasız bir çocuk eksik bir çocuktur dedim.
Aynen şu cümleyi kurdu ; çocuk babasız olsada olur ama annesiz olmaz. Babasıda haftada bir gelsin görsün yeter. - 9 ay
Hepimiz bir ağız olsak yine kabul ettiremeyiz
- 9 ay
Görüşmedim zaten o günden sonra
- 9 ay
Tavsiyen için teşekkürler
- 9 ay
Estafurllah yanlış kelime kullanmadınız.
s 9 ayUfak sıkıntıları geçtim çok büyük sıkıntılara bile hazır olmalı insan.
Öyle hemen çektim gittim kafasından uzak durun :)11 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmaz. Sende sevmediği bir seyler vardır ve batıyordur.
11 Yorumla- 9 ay
Bende ilk önce öyle düşündüm ama yok gerçek düşünceleri böyleymiş ikna oldum
9 ayKesinlikle öyle birisiyle ne bir hayat kurulur ne bir evlilik olur uzak durulması gerekir
11 Yorumla- 9 ay
Aynı düşüncedeyiz
Gizli Üye(18-24)9 ayBöyle bir soru gerçek mi yoksa fake mi buna evet dersen sen kendini hiç umursamıyorsun kendini asla değer vermiyorsun demektir kesinlikle çocuk yapmayı düşünmüyorsan ve çocuktan hoşlanıyorsan deneyebilirsin belki istediğin zaman boşanırsın sen de ama anne olmayı düşünüyorsan bence yol ver gitsin
03 Yorumla- 9 ay
Erkek olan beni. :) bu cümleleri flörtleştiğim kadın söyledi.
Cevap sahibi9 ayŞu an daha çok şaşırdım isime bakmadan yorum yapmıştım
- 9 ay
Kaç yaşıma geldim bende hala hayretler içinde kalabileceğim düşüncelere şahit olabiliyorum. Bakalım daha neler öğreneceğiz hayattan
Gizli Üye(25-29)9 ayErkek arkadaşım ilişkinin başlarında ve ortalarında ayrılmak istemişti. Ben de çok sevdiğim ve uzaktan görüşerek bu işlerin olmayacağını düşündüğümden, benim için kritik anlarda bile yanına gidip konuştum. 2 yıldır devam ediyoruz ama geçtiğimiz aylarda ben depresyondayken "en dipte hissediyorsun dimi?" diyip beni terk etti. O kadar yıkıldım ki, en güvendiğim insandan darbe yedim. Sonra barıştık ama ona bir daha şans vermeyeceğimi biliyorum, zaten gitmek istersen gidebilirsin dedim de. Onu tölere edicek veya ilişki için çabalayacak gücüm kalmadı.
Lütfen sen de hayatta en kritik anlarda yanında olacak, en zor anında seni bırakmayacak ve senin için savaşacak birisiyle birlikte ol. Hatalarını da söyle, kabullenmeyip şakaya vuruyorsa, kırılan duygularını görmezden geliyorsa boş ver.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çocuk için evlenecek heralde bakış açısı o gibi. Yine de belli olmaz hiç bosanmam deyip boşanan da var bu işler nasip işi
10 Yorumla
9 ayBazıları kendini ilahtan da üstün görüyor en ufak bir hata payı bırakmıyor kendileri hata yapınca da napayım ben de böyle bir insanım diyor Allahımmm böylelerini uzak eyle
01 Yorumla- 9 ay
Çok güzel ifade ettin
9 ayBırak onu sakın öyle biriyle beraber olma Şenay Gürler gibi seni boşu boşuna boşar. Zaten boşanmaların bu kadar çok olmasının sebebi düzeltmeye çalışmamak.
01 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle. her şey çok basitleşti
Hayat arkadaşı aramıyor kendine. Amacına giden yolda kendine göre şartlar belirlemiş. Bu şartlar senin için uygunsa git bir daha görüş ama yok değilse, görüşmek istemediğini söyle. Yoluna bak.
06 Yorumla- 9 ay
Bu yaştan sonra kimsenin kuklası ya da aracı olamam. Ki benim tahminimce bu şartları kabul edecek erkekte neredeyse yok gibi.
- 9 ay
Aslında ben bu soruyu sormadan kararımı vermiştim.
Merak ettiğim herkes mi benim gibi düşünüyordu. Onunda sayenizde cevabını aldım :) - 9 ay
Yalnız olmadığımı biliyordum :)
9 ayBoşanmak için evleneni de ilk defa duyuyorum:) Sorumluluk bilinci yok, keyfi odaklı düşünüyor.
11 Yorumla- 9 ay
Hayata bir kere geliyormuş. O yüzden hep ben hep ben mantığıyla yaşıyormuş.
Bu lafı soyleyen bırı evlılıgı yurutemez yol yakınken boşa
10 YorumlaAldatma ya da sevgisizlik soğuma ya da fiziksel piskolojik siddet vs gibi şeyler yoksa büyük bir olay yoksa olmaz ondna boşan da kurtul
11 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle katılıyorum.
9 ayOlmaz ama evlilikte sevgişi olmalta kal işi ve bazo duranları TV'leri edip oturup konuşalım demek işe mümkün kabul edilemeyecek şeyler var. Bu kişinin. Davranışına göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayNe kadar saçma evlilik o kadar kolay bi şey mi? Eskiler onca imkansızlığa, yoksulluğa rağmen pes etmemişler bırakmamışlar o bu devirde en ufacık sebepten nasıl bırakıp gidecek? Yol yakınken bırak ergeni
03 Yorumla- 9 ay
Özgürlükçü takılmanın kuralları Sanırım Bunlar. Aykırı marjinal olma havasındalar
Cevap sahibi9 ayÖzgür olmak bile böyle bişey değil bununki farklı bi boyut
- 9 ay
Kesinlikle
Sen naneyi yemişsin şimdiden bu kız sana bunları nasıl söyleyebiliyor bence sen direk kaç kaç kaç.
01 Yorumla- 9 ay
Kaçtım zaten de araba ile eve dönerken bildiğin aklıma geldikçe gülüp ben demin neler duydum diye kendi kendime konuştum :)
9 ayEn ufak sıkıntıya kalsa ortada evlilik kalmaz zaten. Bazı kişiler evlilik için yaratılmamış.
01 Yorumla- 9 ay
Evlilik sevgililiğin resmileştirilmiş hali imiş.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayKelimeyi tam manasıyla algılıyor sanki. Ama ev tamam, boşanalım şeklinde olmuyor bu iş. Baştan söylemesi güzel, söylemeyen çok var.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Eskiden bir şey bozuldu mu tamir edilirdi, şimdi topyekûn değiştirilir oldu...
Sal kuşu uçsun...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayYol yakınken önünüze bakın derim Ama bu benim şahsi fikrim :)
02 Yorumla- 9 ay
Aynı fikirdeyiz 😉
- 9 ay
Hayırlısı olsun Hakkınızda. inşallah daha iyi biriyle daha mutlu olursunuz
duygusal manipule denir buna, yetersiz kendisi ve toksitligini iliskiye yansitiyor ayril bence
01 Yorumla- 9 ay
1 saat dayanabildim 😅Birlikte olmayı düşünmek bile korkutucu :)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
9 ayÖyle her konuşmada boşanmayı öne süren biri evlenmesin de bir zahmet.
01 Yorumla- 9 ay
Çocuk için çabalıyor sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 9 ayTamam canım sen bolca boşan hadi görüşürüz diyip geçmek lazım
04 Yorumla- 9 ay
Yok yine terbiye bozmadan saygı duyuyorum farklı düşünüyoruz dedim. Bide bana gülerek çok gelenekçisin DEDİ 😅
- 9 ay
O farklı bir şey mi arıyordu anlamadım😅
- 9 ay
Çocuk yapmak için kullanılacak bir erkek arıyor sanırım :)
- 9 ay
Galiba...
Gizli Üye(25-29)9 ayGörüşme
şimdiden sözleşme vs düşünüyorsa sıkıntı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayAynı benim kafa. Şu an canım sıkılırsa hemen ayrılıyorum evli olursam da boşanırım yani
22 Yorumla- 9 ay
Bravo
Cevap sahibi9 ayNapim keyfime düşkünüm bir şeyleri düzeltmek için uğraşamam. Canımı sıkıyorsa biter o iş. Flörtün gibi sebebe gerek yok demem ama sırf canım sıkıldı diye sebepsiz ayrılmam
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
s 9 ayMerhaba! Bu nasıl bir akıl bir fikir bir şey demiyorum gerçekten insan yaşadıkça neler görüyor
00 Yorumla Ne diyeceğimi bilmedim Allah akıl fikir versin
11 Yorumla- 9 ay
Amin amin
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıkıntılı uğraşılmaz direkt kaçardım.
15 Yorumla- 9 ay
Öyle yaptım ama enteresan bir şekilde tekrar görüşmek istemiyor
- 9 ay
İstiyor *
- 9 ay
Neresi zedelenirse zedelensin 😊
1 saat tahammül edemediğini birine tekrar tahammül edemem.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayMuhatap olma, engelle.
11 Yorumla- 9 ay
Hallettim o işleri 😉
9 ayBu kız evlılıgı ne sanıyor keyfıne göre yaşayacağı bısey mı? her ıstedıgı olacak karsısındakıne haksızlık bıle olsa öyle mı düşünceleri çok çocukça olmaz bundan es sevgılı buluşma bence bıdaha
01 Yorumla- 9 ay
Yok aklımın ucundan geçirmem
Gizli Üye(18-24)9 ayTroll soru 🤭
ya da bahsi geçen kişi zihinsel olarak 13 yaşında takılı kalmış
01 Yorumla- 9 ay
Gerçek bizzat kendim yaşadım.
Pazar günü yaşandı olay. 35 yaşında kadın avukat.
Gizli Üye(30-35)9 ayne olur trol soru olduğunu söyle aklından şüphe ediyimmi etmeyeyimmi karar vercem de !
05 Yorumla- 9 ay
Bizzat yaşadım. Şoklar içinde geçirdiğim 1 saat ti. Emin olabilirsin
Cevap sahibi9 ayeee böyle bir kadın sana nasıl eş olucak?
- 9 ay
Olamaz işte. Ben böyle bir şeyi kabul edecek olan var mı diye merak edip sordum
Cevap sahibi9 ayyaw hehe
- 9 ay
Sorularıma mümkünse bir daha gelme. ya da dur :)
Gizli Üye(25-29)9 ayErkek deseydi gerçek olabilirdi bu dedikleri ama kadın Naz yapıyor bsver takma şdlfkfkfk
03 Yorumla- 9 ay
Yo yo çok ciddiydi :) biraz erkek düşmanı gibi biraz siz olmasanız da olur kafasında biri
Cevap sahibi9 ayBence sana ihtiyacım yok numarası yedirmeye çalışıyor yersen sşlslflfmjfc
- 9 ay
Diyetteyim, o numaralar da diyeti bozar kalsı jdkekncjs
9 ayEskiler önceden ne güzel çabalardı değer verirdi şimdi kalmadı öyle hemen pes edip başkasını bulma derdindeler
01 Yorumla- 9 ay
Bu cümlenin aynısını kurdum. Eski kadınlar mecburlardı yoksa onlarda anında bıtakırlardı dedi
9 ayGörüşme bu dengesiz normal degil
34 Yorumla- 9 ay
Bide haklı olduğunu düşünerek pis pis sırıtıyordu :)
- 9 ay
Uzak kalsın kendi acınacak haline gülsün o
- 9 ay
👍 Sinirlenme tamam 😊
- 9 ay
Ok👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Daha evlenmeden ne boşanması
10 Yorumlahayır kapıya bile bağlanılmaz bu kişi
10 Yorumla
9 ayOlmaz maalesef, evlilik emek ister sabır ister
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayDeli degilsen gorusmemen gerek.
10 Yorumla
9 ayİlk günden bu konuları mi konuştunuz ahshfjj
214 Yorumla- 9 ay
Evlenmiş boşanmış, sebebini sorarken konu buralara geldi.
- 9 ay
Sen de boşanmış değilsen çok dikkatli ol derim..
- 9 ay
Yok ben hiç evlenmedim
- 9 ay
Uzak durun
- 9 ay
Tekrar görüşmek istemiş haber yollamış ama gitmeyeceğim.
- 9 ay
İyi yapmışsınız başıma geldiği için biliyorum sıkıntılı oluyorlar
- 9 ay
Ne geldi başınıza merak ettim
- 9 ay
Boşverin
- 9 ay
O zaman belki kendinizi iyi hissettiğiniz bir zaman da anlatırsınız.
- 9 ay
Ama cidden çok merak ettim. Hiç değilse tecrübe sayesinde aynı hatalara düşmem
- 9 ay
Ya üç ay evli kalıp eşinin davranışları yüzünden boşanan sonra evlenip gayet mutlu olan tanıdığım da oldu herkesi bir tutamayiz. Benim başıma gelen de daha önce evlilik yaşayan insanların bir problemleri oluyor ki boşanmış oldukları yönünde çok iyi olsalar birincisi bitmezdi sonuçta. Her şeyi yaşamış tatmış bir insanla olmak istemezsin
- 9 ay
Anladım. Bende aynı şeyleri düşünüyorum bazen ama sonra diyorum ki ya sorunlu kişi karşı tarafsa
- 9 ay
Hep sorunlu karşı taraf gibi anlatırlar kendilerinde hiç hata görmezler zaten
- 9 ay
O zaman evlenmiş boşanmış biri ile hiç düşünmeyelim 😐
9 ayAyrıl bu ne mk
12 Yorumla- 9 ay
Sevgili olmadık zaten. Allah korusun
- 9 ay
Korumuş zaten
Evliliğe herkes değer vermeyebilir
11 Yorumla- 9 ay
Toplumsal değerlere değer vermiyor kişi.
9 ayFlört bile olmaz ondan
11 Yorumla- 9 ay
İtici geldi evet
Olamaz
11 Yorumla- 9 ay
Zaten onu duyar duymaz kalkalım dedim
9 ayOlur aynı ben evlenmedim ama evlenirsem ve degisikse ayrilirim
00 Yorumla"Şaka mısın sen" deseydin.
05 Yorumla- 9 ay
Ya sevdiğim bir arkadaşım vasıtası ile buluştuk. Kötü konuşup kalbini de kırmak istemedim. 10 sn sessizlik oldu bi ara. Hadi kalkalım diyip ayağa kalktım. Hesabı ödedim vedalaştık.
- 9 ay
Benide kurban seçmiş öyleyse 😒 çünkü tekrar buluşmak istemiş 🙂
- 9 ay
Şu sperm bankalarının artık Türkiye de gelmesi lazım 😊
9 ayHayır olmaz. Evlilik oyuncak değil.
03 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle ama gelde anlat. bide bunları derken pis pis sırıtıyordu
- 9 ay
Uzaklaş ondan.
- 9 ay
Öyle yaptım
Olmaz onun ne kaprisi çekilir nede güven verir
01 Yorumla- 9 ay
Emeğini çöpe atıcam Ona göre gel diyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmaz… o ne öyle kolay dile alınamamalı ayrılık…
03 Yorumla- 9 ay
Oo artık boşanmak acıktım demek kadar normal onlara göre
- 9 ay
Alkışlarım bu cevabı
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
9 ayNickinin hakkını veren vatandaş
02 Yorumla- 9 ay
Nafaka almak için boşanacak
- 9 ay
Pek parayla işi yok aslında iyi kazanıyor. Onun derdi çocuk yapmak. Çocuk yapıp adama tekmeyi atacak.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
9 ayBekara boşamak kolay zaten. Çiğ daha çok çiğ.
03 Yorumla- 9 ay
Evlenmiş 5 yıl evli kalmış boşanmış biri
- 9 ay
Ondan bi yol olmaz o zaman
- 9 ay
Bende öyle düşünüyorum
9 aySıkıntı çıkarmayın o zaman
01 Yorumla- 9 ay
Herşeyin mükemmel olduğu bir evlilik çok ütopik :)
Her evlilikte her ilişkide problem olur. Hani derler ya iyi günde kötü günde diye. Kötü güne katlanamayan mümkünse evlenmesin.
9 ayÖyleleri bi zahmet evlenmesin
01 Yorumla- 9 ay
Evlenemez de zaten bu kafayla.
- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
9 ayİlginç gerçekten
06 Yorumla- 9 ay
Ve bunları söyledikten sonra hala bir sevgililik beklentisi içinde olması 🤔
- 9 ay
Ya ne değişik insanlar var gerçekten insanların beklentileri acayip ya böyle bir şey olur mu yani etkilemek istemiyorum sizi de yani belki olursunuz herkesin görüşü ayrı saygı duyarım. Ya ilişki emek ister kesip atamaz seven insan hemen kavga ettik anlaşamadık ya bilmiyorum valla benim kafam farklı çalışıyor ne degsiik insanale var demeden durmadim ondan yazdım ne diyim başka bilemmiyorum
- 9 ay
Yo yo etkilemiyorsunuz Emin olun.
Bu kafa yapısına sahip insanların arkasına saklandığı cümlede "Ben özgür bir bireyim, hayat benim mutlu olmam için var"
Mutluluklar demekten başka elimizden bir şey gelmez :) - 9 ay
Güle güle diyelim ne diyim bu özgürlük değil bencillik
- 9 ay
Yaş artık geç kalınmışlıklarla dolu olduğunda Finalde Kim mutlu olacak göreceğiz 😊
- 9 ay
Karşı tarafa bir laf sokma sanırım yani anlayamadim vallla hayırlısı da ne enterasan insanlar var hergun daha çok şaşırıyorum insana denk gelemiyoruz insana!
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır olmaz evcilik değil ya
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne