Boşanma davası açmış biri flört edebilir mi?

#beyazorkidem😘
#orkide
Boşanma davası açmış biri flört edebilir mi?

#beyazorkidem😘
#orkide
Edilmesi hoş bir durum olmaz ama bu sürecin ne kadar süreceği ve karşılaştığı yeni birisini ne kadar bekletmek doğru olur bilemiyorum ama sanırım çok ileriye kaçmadan flört edilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta boşanma kararı alınmış aradaki duygu ve sevgi bağları bitmiş sadece evliliğe olan saygısından ötürü flört ile fazla samimi olmazsa bence sorun yok..
Evladım, boşanmak demek; maddi ve manevi tüm bağların kopmuş olması ve ayrılmaya karar vermek demek. Yine de taraflardan biri tamamen bağlar kopmadan bu süreci kabullenemeyebilir. O sırada karşına hayatının insanı çıktı diyelim, karşındaki insan daha süreci kabullenememişken buna şahit olması veya duyması onun için yıkıcı olabilir. Ya duyurmadan bu süreci devam ettirirsin ya da her şey bittiğinde ne yaşayacaksan yaşarsın evladım. Bir taraftan karşındaki insana da haksızlık oluyor, onu başka bir pozisyona sokuyosun “araya giren insan” olarak damgalanması muhtemel
Bu soruyu insanlara sorduğuna göre dini boyutuyla ele alacağım. Boşanma davası da açsan dava bitip boşanana kadar başkalarıyla flörtleşmen, ilişki yaşaman falan caiz değildir. Ha eğer fikrimizi merak ediyorsan o kişinin özel hayatı bizi ilgilendirmez.
Cevap
36Cevap
Neler neler oluyor dünyada oda eder sorun olmaz
Selam gadası 🙃
Zaten kafasında herşeyi bitirmiştir.
Edebilir tabi ki
Sonuçlanana kadar beklese daha erdemli olur fakat bazı boşanma davaları cidden uzun sürüyor bu gibi durumlarda da karşısına seveceği bir adam çıkmışsa beklemesine gerek yok , zaten sonucu beklenen bir süreç içerisinde ve eşiyle aynı evde kalmıyordur artık
Flört etmesi ahlaken hiç etik deyil, insan bukadar mı çabuk unutur, birlikte geçen yıllara hiç mi saygı yok, eşini hiç mi sevmemiş, ölen eşin arkasından bile 40 gün ya da 1 sene beklenir saygı sevgi gereyi
Bana doğru gelmiyor. Acelesi ne ki. Bitirsin ondan sonra ne yaparsa yapsın. Hem bu kadar hızlı flört nereden buluyor bu millet şaka gibi. Hiç mi kriterleri yok, gördüğüne yapışıyorlar mı napıyorlar anlamış değilim. Şaka gibi ama güldürmüyor.
Boşanma gibi zor bir süreçte flört etmeyi düşünmek de ne bileyim tuhaf biraz..
adamın hamile karısı ve 3-4 çocuğu var ve karısını aldatıyor. boşanma aşamasında olan birinin flört etmesi gayet normal bitmiş zaten.
Karar kesinleşene kadar edemez. Mahkemeye kanıt sunulursa aldatmış sayılır. Buda mahkemede aleyhine kullanılır
her şey aleyhine dönebilir, karar verilip onay alınıncaya kadar evlisin. Hem bu ne acele 🙂
akilliysa etmez zaten
davayi etkiler
ama bosaniyorum diye yalan soyluyorsa o zaten flort icin
Yani edebilir ama boşanana kadar biraz evde flört etse iyi olurdu :)
Sonuçlanmadan yapılmamalı bence. Sonuçta ortada bir beraberlik var daha henüz tam bitmemiş.
Anlaşmalı boşanma ise ne acelesi var ama çekişmeli boşanma 2 yıl sürdü ne yapacak 2 yıl
Edebilir ama kendini saklaması gerek. yoksa malzeme olur.
Kadınların evlilik süresi bitiminden 3 ay gibi bir süreye kadar ilişkisi normalde yasak diye biliyorum. Hamilelik gibi durumlarda babanın belli olması için.
Yani kişinin kendisi bilir ama karşındakine saygıdan bence yapmamalı
Bu sürece girdiysen tavsiye etmem aleyhine kullanılabilir.
Etmemesi daha makbul bu davaya yansirsa çocuklarını kaybedebilir çünkü
365 gün filmi değil mi o. Neyse sorunun cevabı Edilir. Neden olmasın
Bana göre yanlış. Tamamen özgür olmadan böyle şeyler iğrenç
Bence daha boşanma dan acelesi ne bence aceleci
Dini nikah varsa hala, biriyle ilişki kuramaz. Resmi dava da devam etse riskli olur.
Sevişebilir. Bir dava yeri geliyor beş senede bitiyor.
Edemez resmi olarak evli mahkemede aleyhine kullanılabilir
Edebilir ama yeni boşanmış biraz beklese iyi olur acelesi ne.
Bence edilmez hooopaa daha yeni bosaniyosun bosandiktan sonra ne yapiyosan yap bence
Evet edebilir
Edebilir
Eğer kanıtlarsan çok kötü olur onun için
Edebilir hukuken de bir sorun yok
Saygısı varsa boşanma bitmeden etmemeli
Eder niye etmesin
Yakalar ve kanıtlarsa aleyhine kullanabilir
tamamen boşanması daha uygun gibi
Bu çok normal değil mi?
Sadakat yükümlü devam ediyor. Flört edemez
Eder tabi buna bir engel yok ki.
Eder sonuçta boşanmış