yapmam. yaparım diyende yapan da başkasının birlikte olduğu insanla her hangi bişey yaşayacak olan kimse de benim gözümde insan da değil hayvan da şu yorumlarda ki herifler resmen cinsiyetimden utanmama neden oldu kendi karıları bunu yapsa kim bilir ne yaşayacak herifler gelmiş burada başkalarının karılarıyla yaptıklarını (veya yapmayı hayal ettikleri zavallı bakir hayallerini) burada paylaşmışlar ya bide bu herifler sokağa çıkıp ben erkeğim diye dolaşacak, Allah hidayet versin diyecem de bunların hakkı cehennemde ebediyen yanmaktır.
Uzak durulmalı böylelerinden, flört edilecekse de boşanmış biri daha sağlıklı. Basima bela istemiyorum, daha çok gencim cok hayata yaparim yapiyorum da.. Ama belalardan uzak durmaya özen gösteriyorum
Aslında kolay cevap verebileceğim bir soru değil çünkü şartlara bağlı olarak bir çok kadın ve erkek evliyken de ilişki yaşayabiliyor. Hepsinin de kendince geçerli sebepleri var sonuçta özel hayatlari kendilerini ilgilendirir. Yine de aldatacak kişinin eşine de saygi göstermesi gerekir. Eğer o göstermiyorsa benimde göstermenin anlamı yoktur diye düşünüyorum. Dolayısıyla evet evli biriyle birlikte olurum 🙂
Ailesine dönmesi için ikna etmeye çalışırım. Ama o durumda flört bana göre değil. Pusulası şaşmış ve kafası, gönlü karmaşık birinden faydalanmak gibi olur.
islam dini resmiyette bosandiktan sonra 4 ay yaklasmayin der ! bunu bilmeyen genc kızlarımız boşanacaklar vaadiyle karısiyla kavga ettiği icin evli adamların hovardalıklarına malzeme oluyorlar...
"İlişkisine saygısı yoktur" diye düşünürüm ve olmam. Beklemeden direkt dışarıya vermiş kendini. Bende de öyle olur ileride. Demek ki insana değer vermiyor.
Etmemelisin edilmemeli ben etmem. Yani adam daha bitirmemiş. Karşı tarafla ne durumda bir dava sürüyor yaşey neyi paylaşamadılar da bu kadar uzun sürdü bilmezken çok akıllıca gelmiyor
Yok ya daha neler zaten seni isteseydi boşanma davası açmazdi o yüzden gerek yok flortlesmeye zaten başka flortleri vardır ve o yüzden boşanıyordur diye düşünürüm ben
anladım sen boşanıyorsun sandım keşke her Evlilik mezara kadar sürse.. ama boşanma aşamasında ki biriyle aşk bence yanlış yara bandı diye kullanmak isteyecektirler genelde
flörtlesirsen bulusmakla bisey olmaz birsey yapmam dersin... bulustukca öpüşmekle birsey olmaz dersin.. iliskiye girmiyicem ya yatakta sevişsem nolcak dersin... sonra bi bakmissin bbunlari yasiyorum yatsam nolcak ya dersin sonra bi yatmisin evli adamın eskortu olmusun... bi tartistin mi bi bakmissin karisiyla ilk evlendikleri gunku gibi olmuslar🙂