Arkadaşlar niye bazen insanı geriye çekmeye çalışıyor?

Işyerindeki arkadaşıma hayatımdaki insandan ve beni nasıl mutlu ettiğinden bahsediyordum. Ilk buluşmada ufak bir hediye aldı mı dedi, hayır dedim, i-ih o neymiş öyle ya sınıfta kaldı falan dedi. Ben mutluyum sanane 😄 o aradığım duygusal destek, 0 trip, 100 anlayış, 1 milyon olgunluk bana yetiyor. Hayranım ayrıca da çok saygı duyuyorum yaptığı şeylere. Her erkek aynı saygınlığı uyandiramiyor. Cinsel olarak da çekici buluyorum arzuluyorum. Bitti gitti. 🤣

Arkadaşım belki bilerek yapmamıştır belki bir erkekten kendi beklentisi öyledir. Ama negatife çekmeye çalışması... Bence zamanla insanları kaçırır bu tavırlar. Bir de ben bundan etkilenecek bir insan değilim yani. Benim de beklentim ilk buluşmada olmasa bile ikinci buluşmada çiçekle gelmesiydi ama kadınların beklentileri erkeklerin kafasındaki şeyle örtüşmüyor, örtüştüremezsin. Onun da beklentisi ikinci buluşmada dudaktan öpmekti. Ikimiz de beklediğimizi alamadık. O zaman çöpe mi atmalıyız birbirimizi?

Güncellemeler
8 ay
Çok kısa sürede ruh eşi gibi hissetmeye başladım. Ilk konuşmaya başladığımızda artık gorusmeyelim dediğimiz de o oldu karşılıklı. Ruh eşi doğulmaz olunur diye bir şey var ya. O bağı sanki o görüşmeyelim dediğimiz zamanlardan sonra çok hızlı kurduk gibi. O tabi ruh eşi gibi hissediyor mudur bilmiyorum. Ama karşılıklı anlayışla kuruluyor bence bu bağ. Mesela ilk zamanlar daha sık mesajlasirdik, şimdi onun işi yoğunlaştı. Ben bir adım geri durmak zorundayım. Trip atsam adamın işi yoğun zaten.
Güncellemeler
8 ay
Benim moralimi bozan bir konu olmuştu anlatmıştım. Ama yüz yüze ya da görüntülü konuşmada o konuyu ben açmadan açmadı. Senin moralin bozulur diye açmak istemiyorum dedi ama dinlemek istiyordu. Belki herkese karşı böyle düşünceli bir yaklaşımı vardır ama bana benim duygularımı anladığını hissettirdi. Yani o ruhun o anki durumunu anlamakla ilgili bence ruh eşi olmak. Yeterince anlayıp anladığını hissettiriyorsan ruh eşisindir.
Arkadaşlar niye bazen insanı geriye çekmeye çalışıyor?