Arkadaşlar neden böyle davranır?

3 kisilik kiz grubuyuz. 1 tane kiz genelde daha baskin ben ikisiyle de esitim ve baskin olani cok da sallamiyorum. Neyse ama diger kiz tapiyor sanki ona. Cok acayip zaten hic ben kiz gruplarindaki gibi canim cicim insani olamadim. Surekli micmic bulusmak vs isterler. Ben de bazen katilirim. bazen isim olur. Neyse bir sure sonra hep baskin olan kiza yakin yerde bulusmaya basladik bende hani itiraz ettim daha orta nokta olsun diye. Cunku ben de yoruluyorum yolda. Tabiki kukla olan kiz o tarafta yer aldi. Tek kaldim aslinda. Sonra benim tayinim cikti ve sehir degistirmem gerekti. Gene bir ayagim o sehirde. Sehirden ayrilcam gev duyurdum tepkiler gonul koymalar niye haber vermedin su bu (sanki hayatlarindaki her seyi hemen soyler gibi) neyse kesinlesmeden duyurmak istemedim dedim. Gitmeden bulusamadik yazdim ama o baskin olan biseyler buldu sunum bunum var gibisinden. Iyi dedim neyse. Sonra ben ayrildim. Hic arama sorma hal hatir yok. Sonra bir keresinde geri dondum kisa sureligine goruselim mi falan dedim gorustuk ettik sorun yok. Ama ben asiri sogumusum bunlara baya kotu davrandim. Icimden gelmiyor gulmuyorum surat yapiyorum. Yuzlerine bakmadan konusuyrm. Iste cok kisa oturdum kalktim zaten dayanamamaktan. Sonra gene gittim tabi sehirden. Gene ne bir arama var ne sorma. Epeydir de gorustugum ettigim insanlar yani. Bir anda boyle kesilmelerini anlamiyorum. Ben de farkindayim hani kankam en biricik arkadasim degillerdi de gene de ara ara bulusr vakit gecirirdik sonucta. Kiskancliktan mi boyleler anlamadim? ( cunku guzel bir yere tayin oldum) Yorumlar misiniz?

Arkadaşlar neden böyle davranır?