AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Bildiğin boşta kaldıkça sana sarıyor. Mutlulugunu bozmasına izin verme şu an hayatında olan insanın da ahını alma.
Gerçi ben ne yeni biriyle mutluyum ne de o geri döndü.. (Dönse gururum yerden kalkardı en azından!!!😂)
"İnsanlık hali hata yapmıştır bidaha yapmaz, bir şans ver" diyene aldanma çünkü ben buna inanmıyorum ikinci şans verilmemeli. Aksine ders çıkarmak yerine aynısını bidaha yapar, yüz bulur. Bu yüzden cevap bile verme
Eski olmuşsa zaten bir şeyler eksik gitmiştir, genelde eski sevgililerim mesaj atarken çevresinde hiç erkek kalmadığı için ilgiye muhtaç olduğu için mesaj atmıştır. Mutluysam kaşınmaya hiç gerek yok yani cevap vermezdim :D
kendi işini kendin yap yol ver kendisine konusmaya baslarsan kafan karısmaya baslar o zamanda ısler kotulesır
sevgi yaralayıcı bişey ya. seviyorum onunla bizimle ilgili herşey hala canımı acıtıyo onunla olmak istiyorum ama birbirimizi üzeceğimizi bildiğimiz için olamıyoruz çok fena bişeyy bu ya böğrüme oturuyo resmen. sen cevap vermediğinde o da yeni bir ilişkiye başlarsa sana da koyar
:/
https://i.hizliresim.com/kj7v3y.jpg
her seferinde eskiye döndüm. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama ben hep eskiye döndüm
iyi yaptın
Kimseye her ne sebeple olursa olsun ikinci şans verme eskiden kalsın hortlamasın durduk yere giden gitmeyi kalanda hayatına devam etmeyi bilecek bu işlerin u dönüşü yok tecrübeyle sabit.
Karabataklığa gerek yok.
Bitmişse bitmiştir, istediğin kadar sev.
Hayatına bak eskiden yeni olmaz.
ABi napcaksın tabiki takmicaksın. Zten sevmeyi bırakmış olman lazım yeni biriyle gelecek planları kurduguna gore
zaman hep ileri doğru akıyorken bizim geriye bakmamız yaptığımız hataların en büyüğü bence. geçmiş hiç bir zaman hayalimizdeki gibi yaşanamaz bir daha...
ayrılan o ılıskıde sen ısen durum karısık ama o ılıskınızde o senden ayrıldıysa sıktırı cekcen orda ıste yazmıcak.
Bende yaşadım böyle bir olay daima geleceğe bak geçmişte takılmanın anlamı yok yani kısacası "gözyaşlarını değil seni üzen insanları sil" Misal.
Unutma sen ne yaparsan sevgilinde birgün onh yapar bunu unutmadan davran ve sevdiğin insanı üzmemek için elinden geleni yap :)
Hic cevap vermem yenisiyle tam gaz yola devam ederim nasipse olurdu zaten eskisi eskiler icin yeniler yipratilmamali
Şimdikiyle mutluysan. Onu zamanında sevdiğini ama şimdiki sevgilini kaybetmek istemediğini söyle. Ne hissediyorsan onu söyle işte
aynısı bana olmuştu ayrılıp onla çıkmıştım ondan ayrılıncada bir daha ona dönmüştüm çok karışık işler yine ayrılırsınız bulaşma :d
Yerime cevap verdi mahmut abi :D :D
img04.alkislarlayasiyorum.com/.../179519_74.jpg
Geçmişin külleri geleceğin berrak sularını kirletmemeli
eskisiyle mutlu değildin ki yenisini buldun eğer cidden onu sevseydin ikinciye ihtiyacın kalmazdı :))
Zeki genç bir bayanla ve yorumlarıyla karşı karşıyayız.:)
:DD ahaha teşekkür ederim :D ama cidden öyle eğer çok sevseydi başkasını gözü görmezdi :D
Mutlu olduğun kişiye haksızlık olmuş olur konuşursan.
O eskiden di de.. Hayat kararsız insanları sevmez.. de bence :)
Allahım ya ex geride kalmıştır yol almıştır kalptende akıldanda eş zamanlı çıkar gider hayatıma birisini kattıysam gelip mesaj atar eskisi öyle birisi yok derim gönderirim
Arkadaşım sana karşı kafasına göre davranan birisini hiç düşünmeden sil at derim normal bir ilişkide kafasına göre davranan biri evlilikte neler yapmaz
sevdiğime boynuz takmak için fırsat kolluyorum yazmıyorsun da böyle mi soruyorsun yuh artık ! :):)
Öyle birisi ile hayatta işim olmaz bu işler gel-git kaldırmaz Med cezir değil ki :))
başıma geldi. eski sevgilim yenisiyle çıkınca mesaj attı beni tavlamaya falan çalıştı yeniden. dedim oğlum bu kız seni üzdü sevseydi şuanda ayrı olmazdınız. bu yeni kızla devam et. onlada ayrıldık ama en azından eskisine kapak oldu :D
yenisiyle mutluysam sorun yok hatta eskisine hava bile atarım
Küfrederim geçmişimi karartmış geleceğime mani olmasın
Durup dururken hortlayan hayaletlerden yalnızca baş belası olur. Mesaj bile atamaması lazım.
Artık çok geç avanak, aklın nerdeydi bugüne kadar...:(
Atti bende suanki sevgikiminne kadar sevdigimi ve ne kadar mutlu 9ldugumu anlattim mesaj atmaya devam edince engelledim :) :)
öyle biri var ayrıca yeni biri de var bende sık sık sorarım bu soruyu.
sanırım öyle bir şey olsa nefsime engel olamam
Ne düşündüğümün bir önemi kalmaz. Tren kalkmış bir kere, yola çıktığım bir insanı yarı yolda bırakmam, bana yakışmaz.
yenisiyle mutluysan eskisini boşver, unutma seni mutlu edecek biri olsaydı adı eski olmazdı
Artık umudum kalmadı, arsada takmıyorum. Güle güle derim heralde.
Bir daha bni rahatsız etmemesini su an hayatımda birinin olduğunu soylerdim bu olay benim basıma da geldi zor evet ama yapmalısınn
Eskisini tamamen unutamadan yeni biriyle başlamak hata. Mesajına cevap vermek geri dönmek daha büyük bir hata olur.
ben olsam canını yakardım. yansın yani bu kadar vicdanlı olma bacım
yapacağın en mantıklı şey tamamen görmezden gelmek ne bir cevap ne bir çağrı ne de bir tepki tamamen görmezden geleceksin.
Eğer eskisi için bişeyler hissediyorsan niye yeni biriylesin? Pişman olmayacağına eminsen ilerde seçiminden bence hiç cevap verme. Şimdiki sevgilinede söyle.
Aynı olmasa da benim de başıma buna benzer birşey geldi. Benim ex ara sıra aramaya başladı. Ama biliyorum ki olmaz asla asla asla :) önüne bak sen kardeşim. Exten next olmaz :)
Konuşmamalısın kendın soyluyosun olamacagını dıgerınede ihanet etmıs olma. Hayatında biri oldugundçu söyle yanarsa yansın belliki o senin canını yakmış
Ama bence eski sevgilini fazla sevmiyomuşsun sevseydin 2. bir tercihin olmazdı o yüzden geçmişi unut önündeki maçlara bak bu arada bu akşamki derbiyi fenerbahçe alıcak :ddd
Aldı prdn. ddd
Mutlu olacagin yolu sec. baskasini degil kendini dusun ben yapamıyorum sen yap ;D
bir kalpte iki kişi olmaz. birini silmen lazım. sileceğin kişi belli aslına bakarsan...
see you letter senle işim olmaz askımız artık game over derim :D
Kır kalbimi gönlün olsun ,
al herşeyimi gözün doysun,
Şimdi başka kalplerdeyim bu da sana kapak olsun aagffgwfejh :D
onunla olmayacagindan eminsin zaten bu durumda yeni biri olmasa bile geriye bakmaman lazim
ikisiyle de bu konuda konuşma bence. Şuanki arkadaşını üzme hiç aklına da durduk yere bir şey sokma.
Hic bir sey cunku kafami karistirma potansiyeli olan biri eski olmazdi.
Eski sevgili adi ustunde yenisiyle mutluysan mesaji acmazsin bile
Hiç bir şekilde cevap yazma derim ben. şu durumda diğer türlü ne yapsan yanlış olur çünkü.
Beni bir ara bırakıp giden adam için diğer bulduğum fırsatı kaçıramam.
kesin ya boşta kalmıştır ya canı sıkılmıştır.. eskiye dönmenin sana bir + sı olmaz , düşünmene bile değmez..
Bende 2 sene biri ile çıktım ama artık tahammülm kalmamıştı geleceğe dair hiç bir güven duymuyordum sevdiğim halde bitti. şu an birisi var eski sevgilim de mesaj atıyor aklımı karıştırmak istiyor gerçekten de kafm çok karışık :(
Karşımdaki insanın duygularıyla oynamamak için dönüp bakmam bile. Eğer gerçekten hakediyor olsaydı. şu an o olurdu diyerekten...
Sakın dönme geri. yoluna bak. Aşk yürekli insanların işidir, gidene bir şans daha vermeyeceksin. bak iliskinde varmiş ortada kalarak olmaz bu işler.
Oldu öyle bir şey. duygularımdan emin net şekilde konuştum. benden hep kaçardı bu defa ben gitmedim ona
Ben de mesela eski sevgilim engeli kaldırdı diye sevinip mesaj attım yeni sevgilisiyle olan fotoğrafları beni yakın arkadaşlara ekleyerek paylaştı fikir olsun senin için😂 ayrıca bu intikam mı olur yoksa hayatıma devam ediyorum demek mi?