AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
En iyi görüş seçtiğin arkadaşın görüşüne aynen katılyıorum
Hayatındaki yeni insanı üzmeye değmez bence. Arkana bakma
Dolmuş gibi inen binen çok olmıcak!!
bikez durakta indimi yanlışta olsa tekrar almıcaksın
Itiraf ediyim dahada mutlu olurum. Unutulmamak dahada mutlu eder
"Hayırdır demir aldığın limana mı aşık oldun" deseydin
Aynısını benimde basıma geldi cok iyi anlıyorum seni ama seni gercekten sevip deger verseydi eski olmazdı suanki arkadasınla devam et takma eskiyi kafana sevgiline de sakın soyleme aranıza bos yere sogukluk girmesin
ben kesinlikle geri birleşmezdim o kişiyle o kadar emek harca gitsin sonra da geri gelsin çocuk oyuncağı yaptılar iyice bu ilişki denen şeyleri
Umarsiz bir sekilde cevap ver. Ve yeni sevgilinle cok mutlu olduğunu vs kavramasini sağla :)
Canı istediğinde geliyosa bence yol ver gitsin evleneceğini söyle canı acısın sen geçmişe değil geleceğe bak. benimde vardı başımda böyle biri s*ktiri çektim ben yol verdim ve şmdi geleceğime bakıyorm ve daha mutluyum.
bazı şeyleri aşamamışsınız ki ex olmuşsunuz 4-5 sene az uz bir zaman değil mutluysan önüne bak geriyi bırak görme
Sonradan öğrenince daha çok canı yanacak. Evleniyormuşda bana söylemiyr diye
eğer seni sevseydi hiç bitmezdi, yeni ile hayatını yaşa, dönersen o kendini bir şey sanar sen ise mutsuz olursun
Aynen bunu
https://i.hizliresim.com/j4rQ2j.jpg
yeni sevgilin hakkında kötü düşünür engelle telefonunu mesaj atma susar zaten bir kaç hamleden sonra
Defolsun gitsin yeni mi aklına Gelmiş o çocuğun günahı ne onu bırakıp eskiye mi döneceksin önüne bak mutlu ol o çocukla
bu biraz kültürlede alakalı her ayrılan insan liseliler gibi düşman olmaz. benim yanımda eski arkadaşıyla konuşabilir, ama arkadaşça seviyeli olmalı aksi halde biter.
Umursama gelen Mesajı belli ki senin aklını karıştırmanın Peşinde.
Su anki iliskin zarar gormesin istiyorsan kesip atman lazm direk soyle bence
sanki telefonum yeni kiz arkadasimin elindeymis gibi onun agziyla cevap verirdim.
Eskisiyle muhattap bile olma. Yeni mutluluğunu bozarsın.
Eskisiyle muhattap olunursa zaten yeni mutluluk diye birşey yoktur.
Cevap vermem nerdem mesaj atiysa hesabi kapatirim engellerim korkarim sevdigimle arami bozar diye
Aaa bak burada da denk geldim sana
acıda olsa tatlıda olsa eskiler herzaman acıtır yenilikci ol eskileri sil dikkatin yenilerde olsun
Eskiyi bırak çok ciddiyim hayatının hatasını yaparsın kabul edersen
bence ona güzel bir mesaj at şimdiki sevgiline söyle bir yerden duymasından kötüdür sen söyleki güvensin sana bişi saklamadıgını bilsin
karşı taraftakini acılara boğup terkettikten sonra eskisine gidersen seçim tabi senin ama karaktersizlik olur bana göre
Şu an yaşadığım durum. Tam sövülesi insan tipi. Ulan adam olaydın da zamanında kıymet bileydin. Ne gelip huzurluyken eski defterleri açıyorsun ki?
Mutlu olmazsın mesaj atana dönersen. Şimdikiyle devam et diğerine cevap bile verme en fazla bir aya mesaj attığını da unutursun :D
Şuanki iyi biriyse pişman olmazsın vazgectigine eğer vazgecmene degmeyecek bir karekterse yol göster yoksa pişman olursun
Hiç takma bile. Adı üstünde eski. Bırak eskide Kalsın. Cevap bile verme. Düşünme. Sil Mesajı. Kimseye de anlatma. Hayatına devam et kaldığı yerden
yenisiyle mutluysan bırak mutlu olmaya devam et mesaj atması ne kadar yüreğine hoşluk versede onu aldırış etme çünkü o senin için bir değer atfetmiyor ki hayatında yeni biri var öyle değil mi :)
Geçmiş geçmişte kalır her zmn yeni sayfalar yeni umutlar demek sende yeni umutla mutlu isen o yola devam etmek gerek yoksa hep kararsızlıkla mutsuz olursun
İnsan olduğun için hangisinden daha fazla etkileniyorsan onunla devam etmen gerekir.
eskiden fayda gelmez seni bırakmadan önce düşünssyedi
eskisi iyi olsaydı yenisi olmazdi.. yenisine devam...
eger yeterli zaman gectiyse birsey hissetmemen gerekir ona karşı
Bu kadar sade bir soruya negadan çok cevap gelmiş yaa :)
Yeni bir yola girdiysen mesajını silip yoluma bak derim
Bu soru basit gibi gözüksede zor aslında. Bırakın unuttum numaralarını geceleri biliyoruz :)
Hiç aldatılmadım ama bir insan beyni unutmaz o işi veya herhangi birşeyi sonraya erteler. ''Unuttum'' demek bana göre BÜYÜK BİR YALANDIR.
E sen ha onu düşünüyorsan simdikini sevmiyorsun demektir canim
eskiler her zaman daha iyidir. ama yeniyide elden kaçırmamak lazım
Geçmiş geçmişte kalır. Gelip geçici adı üstünde. Kalıcı değil olamaz da.
Boşuna eski değil. Eğer yanimdakiyle mutluysam geriye asla bakmam
Unut onu kesinlikle kaybetmis seni onun yüzünden mutsuz olmaya gerek yok
yeni biriyle birlikteysem çoktan eski sevgilim benim için bitmiş demektir.
hiç cevap dahi verme. bırak gitsin elbet susacaktır. sen mutlu olmaya bak.
sen eğer şu anki durumundan mutluysan bırak cevap verme 3. kişi olarak girmesine de izin verme bırak ne hali varsa görsün.
eskiden hayır gelmez artık seni çantada keklik görmüş, sen yenisiyle ya da daha yenileriyle devam et
inşllah bömytle kızlar denk gelmez bize engelliceksin zaten en baştan
Bas tekmeyi gitsin sonra pisman olursun deve diken insan uclemesindeki insan olma bence
benim vereceğim tek cevap geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye
Umursamam, hayatıma başka birisi girdiyse geçmiş çoktan geçmiştir.
Eskisiyle bağları kopar ve yeni kişiyle önüne bak yeni kisi seni bırakmadı hem..
watsap'tan yazdıysa görüldü simgesi çıksın diye mesajı okuyup silerim. "Gördüm ama sallamadım"
Geçmiş geçmişde kalmıştır şimdi mutlu olduğun insana bak yoksa hep mutsuz olursun.
istemediğini adam akıllı söylesen arkasında dursan oda atmaz emin ol
Yenisine anlatma, ama eskisine de yüz verme, durumu açıkla ve konuyu kalıcı olarak kapat. Ben öyle yapmıştım.
Hala canını yakabiliyorsa neden başka birini hayatına aldın ki? Yalnız kalıverseydin bir süre!.. Sorunun temelini halletmek lazım önce, zannımca.
daha önceden yatmalı kalkmalı birşeyler yaşamışsam tabikide içim gıdıklanır ama olmamşsa umursmam bile tipik erkek işte sna al ben :)
İkili oyna desem oda sıkıntı ogrenilirse ikisinden olursun bence eskiyi geç zaten bitmiş yeniye şans ver
Beni anlattın ya gelirse köpek gibi seviyosun naparsın ama ilerde mutlu olmicagini da biliyosun off offf