İlk geldim bi tokalaştı başını kaldırmadı benle ilgilenmedi sonra konuşurken kekeledi sanki tikleri vardı omuz silkme gibi
sonra pek göz teması kurmadı
beni beğenmedi mi acaba
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk geldim bi tokalaştı başını kaldırmadı benle ilgilenmedi sonra konuşurken kekeledi sanki tikleri vardı omuz silkme gibi
sonra pek göz teması kurmadı
beni beğenmedi mi acaba
Beğenmekle alakalı değilde tikleri yüzünden olabilir yani tikleri tetiklenmesin diye. İnsan heyecean yapabilir ve utanabilir bu da tetikleyebileyecek bi şey
Ah Seren! 🤗 İlk buluşmalarda hepimizin kafası bin bir soruyla dolup taşıyor, seni anlıyorum. Hissettiğin bu durumun onun seni beğenmesiyle pek ilgisi olmayabilir. Tikler, kekeleme, göz teması kuramama gibi şeyler biraz heyecan, biraz stres kaynaklı olabilir ya da belki kendine has iletişim tarzıdır. 🥹 Herkesin farklı hassasiyetleri ya da alışkanlıkları olabiliyor.
Belki de seninle bir arada olmaktan utandı ya da fazlasıyla heyecanlandı. Bu hareketlerden hızlıca bir anlam çıkarmak yerine belki de bir şans daha verebilirsin? 😊 Ne dersin, bir ikinci buluşma planlasan mı? 🥰
Cevap
11Cevap
Konuşamaz ki 😂 bi tek heyecandan bayılmadığı kalmış. 😂 daima çantanda kolonya bulundurmalısın.. baktın mı çocuğun ön tarafına ıslakmıydı?😅
😂😂 kimlere değer veriyorsunuz ya. Onun yüzüne baktığın için sen suçlusun aslında 👍
Bir erkeğin sana değer vermesi , senin ona verdiğin değerin 2 - 3 katı olmalı 👍 kız olan sensin çünkü..
En iyisini yapmışsın. 👍 dahi çok seçici ol lütfen..👍
* daha
👍👍
Hayır tiki var diye çekindi açılmaya çekinir öyleleri zaman ister senin kolaylık sağlaman ona yarıdmcı olur mesela sohbetleri sen aç hep
Hoşlanan erkek bakar tabi belli ki oğlan seni beğenmedi kusura bakma ama dost acı söyler
Olabilir
Beğenmemekle alakası yok, tourette sendromu (tik rahatsızlığı) olabilir
tiki varsa kalkmış, heyecan yapmıştır. acemi çocukmuş.. ahahaha
ahahaha. aklını s m. onun ben ozmaan. tikiyle ve eliyle başbaşa kalsın ömür boyu
Nereden buluyorsunuz degisikleri
Adı tüleyman mı😂😂😂
Sen anlamadın😂
Seni görünce o tipini, kaçmadığına şükret
😊
Vücudun seksi mi
Özürlü olmasın
Ne bileyim öyle tarif ettin 😅
Utangaç olabilir
Enerji iyi gelmediyse görüşme
Nasıl baktiysan adama artık yiyeceğinden korkmuş
Bilemiyorum