Sağlık Arkadaslar dudagimda nokta nokta kabarciklar cikti ucuk mu bu 😕? Blackh Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Aksam tuzlu cekirdek yerken birden acidi sonra bugun boyle kabarciklar cikti😕daha once basina gelen var mi gideyim mi hastaneye 😕 Güncellemeler+1 yıl Olum ne sapik adamlarsiniz lan... Arkadaslar dudagimda nokta nokta kabarciklar cikti ucuk mu bu 😕? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Meftun007 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yok ya niye gidiyosun. Tuzlu çekirdek yiyince bende de oluyor bu 1 4 Yorumla Blackh +1 yıl Ne bileyim ya tirstim bi Yorumla Meftun007 +1 yıl Hiç korkacak bir şey yok. Fazla tuzdan dolayı. Geçiyor o Yorumla Blackh +1 yıl Sonunda akli selim bir yorum 👍 Yorumla Meftun007 +1 yıl Elhamdülillah :) Yorumla
Dropgun Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl bir şey değil o ya geçer. sen dua et burnunda çıkmamış 1 4 Yorumla Blackh +1 yıl Yaaa evet burnum iki katina cikardi😞 Yorumla Dropgun +1 yıl Sapıklara bir de burnunu atsana askdlfsadkl Yorumla Blackh +1 yıl Sapikiga tovbe ederler 😂 Yorumla Dropgun +1 yıl sapıksavar Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Sağlık konusunda 771 cevap paylaştı. Nemli tut orayı ve baharatlı seyler yeme 1 3 Yorumla Blackh +1 yıl Yarim kilo tuzlu cekirdek yedim taciiii😞 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Aferin sana daha da beter etcen orayı😌 Yorumla Blackh +1 yıl 😭😭😭😭 Yorumla
hz-ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Değil, fazla tuzdan olur. Zamanla geçer. Nemli tut 1 3 Yorumla Blackh +1 yıl Valla mi 😞ucuk mucuk diyorlar 🙁 Yorumla hz-ornitorenk +1 yıl Hemen çikmaz. Uçuk viraldir. Tuz suyu emer. Bu da tahriş edici ve deri kurutucu etki verir. Nemlendir ne nemli tut Yorumla Blackh +1 yıl Saglikci adamin yorumu baska oluyor tabi👍 Yorumla
xxxtentasyonnn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben goremedim ama ucuktur aynisi bendede var 😢 1 1 Yorumla Blackh +1 yıl 😞😞😞 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Uçuğa benziyor sanki. :( 0 3 Yorumla Blackh +1 yıl Valla mi 🙁 Yorumla çarliabiniz +1 yıl Evet korktu isen ondan olabilir geçer bence uçuk için krem mi sürülüyordu ya öyle hatırlıyorum Yorumla Blackh +1 yıl 😞😞😞 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl tuzunu alsak geçer gibi :d 0 1 Yorumla Blackh +1 yıl Sapik misin Yorumla
Rıdvn28 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Korktuğun bi rüya görmüş olabilirsin krem sür 0 2 Yorumla Blackh +1 yıl Evet ya sabah baya ziplayarak uyandim Yorumla Rıdvn28 +1 yıl Ondandır sıkma canını geçer Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Aman Allahım hemen 911 i arıyorum 0 1 Yorumla Blackh +1 yıl Ingilizcede biliyor vavvvv Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yok ya niye gidiyosun. Tuzlu çekirdek yiyince bende de oluyor bu
Ne bileyim ya tirstim bi
Hiç korkacak bir şey yok. Fazla tuzdan dolayı. Geçiyor o
Sonunda akli selim bir yorum 👍
Elhamdülillah :)
bir şey değil o ya geçer. sen dua et burnunda çıkmamış
Yaaa evet burnum iki katina cikardi😞
Sapıklara bir de burnunu atsana askdlfsadkl
Sapikiga tovbe ederler 😂
sapıksavar
Nemli tut orayı ve baharatlı seyler yeme
Yarim kilo tuzlu cekirdek yedim taciiii😞
Aferin sana daha da beter etcen orayı😌
😭😭😭😭
Değil, fazla tuzdan olur. Zamanla geçer. Nemli tut
Valla mi 😞ucuk mucuk diyorlar 🙁
Hemen çikmaz. Uçuk viraldir. Tuz suyu emer. Bu da tahriş edici ve deri kurutucu etki verir. Nemlendir ne nemli tut
Saglikci adamin yorumu baska oluyor tabi👍
Uçuk gibi
Ben goremedim ama ucuktur aynisi bendede var 😢
😞😞😞
Uçuğa benziyor sanki. :(
Valla mi 🙁
Evet korktu isen ondan olabilir geçer bence uçuk için krem mi sürülüyordu ya öyle hatırlıyorum
😞😞😞
tuzunu alsak geçer gibi :d
Sapik misin
Korktuğun bi rüya görmüş olabilirsin krem sür
Evet ya sabah baya ziplayarak uyandim
Ondandır sıkma canını geçer
Aman Allahım hemen 911 i arıyorum
Ingilizcede biliyor vavvvv
Doktora git geçmezse
Zamanla geçer
Evet uçuk
Oluşma asamasinda