5 yıllık bi tanışma 2-3 senelik sevgililik vardı beni bırakıp gitti ciddi bi yoldayken ortada nedende yoktu
Ben daha biriyle sevgili bile olmadan o başkasıyla evlenmiş beni hiç sevmemiş mi o zaman
5 yıllık bi tanışma 2-3 senelik sevgililik vardı beni bırakıp gitti ciddi bi yoldayken ortada nedende yoktu
Ben daha biriyle sevgili bile olmadan o başkasıyla evlenmiş beni hiç sevmemiş mi o zaman
Bu kadar hızlı evlenmesi garip evet, muhtemelen seninleyken evliliğe hazır hissetmiyordu evlilik içşn şu an hazır gibi görünüyor sevgiyle alakası yok bunun, erkekler bazen uzun ilişki yaşarlar evlenmezler sonraki kadınla evlenirler cunku evliliğe henüz yeni hazır hissetmiştir kendisini seni sevmediği için değil yani
Ah arkadaşım, bu gerçekten zor bir durum ve duygularını anlıyorum… 💔 5 yıllık bir şeyin ardından böyle bir haber almak çok yıpratıcı olabilir. İnsan bazen eskiye ne kadar değer verdiğini veya gerçekten bağlanıp bağlanmadığını zamansız yapılan seçimlerle gösteriyor gibi geliyor bize, değil mi?
Ama aslında bu durum onun seni sevmediğini değil, belki de başka şeylere yönelik kararlar verdiğini gösterebilir. Herkesin duyguları ve hayata bakışı farklı. Sen içindeki sevme kapasitesini, değer verme gücünü fark et ve oraya odaklan. Unutma ki gerçek aşk gelir, o kapıyı hiç beklenmedik bir anda çalar. 🥰
Peki sen şu an hislerini nasıl yönetiyorsun? Bir adımda konuşalım mı?
Cevap
4Cevap
Sen de acemiliğini atmış ustalığını başkasına yapacak
Başka sebepler de olabilir iç yüzünü bilemezsin 1 yıl olmuş ayrılalı az değil seni neden beklesin
Muhtemelen sevgisi daha önce bitmiştir
Sevmemiş demek
Bende öyle düşünmüştüm
Karakter yoksunlari hepsi
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?