5 yıllık ilişki ayrılık ve 5 ay sonrasında görücü usulü evlenecek olması?

Düşüncelerinizi fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 5 yolluk uzak mesafeli bi ilişkimiz vardı 5 Ay önce ayrıldık üniversitemin bitmesine 1 ay kalmıştı askerliği bedelli yapıcaktım ailelerimiz biliyordu annemle tanıştırmıştım çeyiz diziyordu güya bana pandemi dönemedinde görüşemiyorduk yasaklar olduğundan mekanlar kapalı olduğu için sürekli sorun haline geldi ve ayrıldık tabi ben çok çabaladım defalarca yanına gittim elimden ne geliyorsa yaptım tarihlere kadar konuşmuştuk herşeyi sadece zamanını bekliyorduk bende beklemeyeceğini anladım evlenme teklifi etmek istediğimi söyledim düşündü tamam olur dedi barıştık 15 gün filan her şey güzel ben mekanlar bakıyorum mutluyum sonra tekrar soğukluk her şey düzene girdikten sonra yaparız dedi bende üstelemedim onu bekleyeceğimi herzaman sevdiğimi söyledim sabrettim üniversitem bitti mutluyum bedelli askerliğide ödedim artık engel yok bi öğrendim ki görücü usulü evlenecekmiş yakında nişanı varmış öğrendiğim an şok oldum inanamadım sanki kıyamet kopmuştu beynimde yutkunamıuordum hergün niye neden diye soruyorum geçmiyor bitmiyor aşamıyorum bi insan ne ara sever ne ara unutur ne ara evlenmek ister bu kadar basitmi vazgeçip başkasıyla evlenmek aklım almıyor tek istediğim bi gün pişman olması o pişmanlığı bilmesem bile olur yaşattığını Yaşar umarım kimsenin ahı kimsede kalmasın
5 yıllık ilişki ayrılık ve 5 ay sonrasında görücü usulü evlenecek olması?