5 yolluk ilişkiden ayrıldıktan 6 ay sonra görücü usulü evlenecek olması?

Size yıkıklığın hikayesini anlatayım ben mi hatalıyım diye bazen düşünüyorum kendimi yiyorum 5 sene çok sevdiğim evleneceğim dediğim kadınla 6 ay önce ayrıldık çok çabaladım farklı şehirlerde yaşıyoruz çok gittim yanına herşeyi yaptım elimden ne geliyorsa olmadı 2 ay sonra barıştık aslında 15 20 gün konuştuk her şey güzel evlenme teklifi edicem dedim tamam dedi sonra askerden sonra yapalım dedi benim üniversitem askerliğim olduğu için adım atamıyordum üniversite askerlik bittikten sonra zaten adını koyacaktık kendiside biliyordu annemle tanışmıştı aileler biliyordu üniversitem bitti o sırada askerlik paramı ödedim çeyizine bile bir sürü şey aldık bedelli yapıcam bi öğrendim ki görücü usulü evleniyormuş sanırım akraba ya da birisinin tavsiyesiyle olmuş şok oldum hayatımı mahvetti onca emek onca anılar hepsi gitti seven insan beklemezmi bende heyecanlıyım askerliği çıkardım aradan ortada bi sorun kalmadı evlenmemiz için bir sürü hayal şöyle yaparız böyle yaparız kendimi suçladım bazen adım atsaydım zamanında böyle olmazdı diye ama seven beklemezmi benim üniversitemin askerliğimin olduğunu biliyordu ben ona evlenmicem diye bişeyde demedim evlenmesem çeyizine neden bişey alayım nefes alamıyorum kafayı yicem nasıl herşeyi unutup tanımadığı birisiyle evlenmeye çalışır aklım almıyor bişey söyleyin
5 yolluk ilişkiden ayrıldıktan 6 ay sonra görücü usulü evlenecek olması?