Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, Dini nikah allah katında evlisinizdir 3 kez boşan demesi lazım boşanmak içindir. Türkiye Cumhuriyeti Devletin'de İmam nikahı geçersizdir kişiler birbiri üzerinde hak iddia edemezler. Bence gayette kolay bir şekilde unutur , aklına bile gelmez. İmam nikahını kadınları kullanıp atmak için genelde yapıyor şimdi ki nesil , Dogru olarak yapılması gereken şöyledir Önce Resmi Nikah yapman gerekir sonra imama diyanet işleri başkanlıgından gelen bir cami imamımın hafızlık belgesi olan hocaya imam nikahı için müraccat edersin Evlilik cüzdanını görür öyle imam nikahı yapar. Aksi takdirde geçersizdir herhangi birisinin imam nilahını yapması
028 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte yaşamaya başladık ailem baskı yaptı o yüzden dini nikah kıydık. Beni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyor mudur?
Cevap sahibi+1 yılbak canım ben dogru ve net konuşurum. yalandan nefret ederim. herkesin dogru konuşmasını isterim çok kalbim parcalansada dogru söylensin isterim Tabi ki düşünüyordur neden düşünmesin ki iş yerine gitmiş hep iletişimde kalmaya çalışmış onunla demek ki onu seviyor seni sevmiyot
Cevap sahibi+1 yılBak demek ki eşin onu seviyor seni sevmiyor sürekli o kadının peşinden koşuyorsa ona aşık demek ki sana degil.
Cevap sahibi+1 yılSen onun resmi nikahlı eşi degilsin. hakların yok ve koruyamazsın yarın gidip ona veya başkasına resmi nikah yaparsa ne olcak?
Cevap sahibi+1 yılAklını başına toplamalısın sen bir kadınsın yetişkin gibi davranmak zorundasın. Polise git aileni şikayet et kadın sogınma evine yerleş senin ne işin var bu tarz insanlarla
Cevap sahibi+1 yılYarın öbür gün bu adam demeyecek mi Sen kimsin çek git evimden ya da çık git hayatımdan derse ne olcak?
Cevap sahibi+1 yılBak kızım başına bir iş getirirler ve seni kimse korumaz haklarını korumaz hayatını hiç korumazlar
Soran+1 yılCanım ailem arkamda ve ben bu kişiyle uzun yıllardır sevgiliyim, bu yıl birlikte yaşamaya başladık ailemde en azından bir dini nikah yapın dedi çünkü benimki resmî nikahı erteliyor.
Kızın arkasından koşuyor diyemem, aldatma olayı ortaya çıkınca bana yalvardı ve eve döndüm ama dediğim gibi 2 ay sonra kızın iş yerine gidip zaman istemiş ve kıza, karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş ve kız 1 ay zaman vermiş.
O 1 ay geçti ama benimki kızı aramadı. Kızı çok istese onu aramaz mıydı?
Cevap sahibi+1 yılKuzum bak emin ol ki onlar aramıyorlarsa birbirlerini görüşüyorlardır. Bir insan iki kişiyi aynı anda sevemez. Kalp tek kişiye aşık olur onu sever. Senin görüştügün kişi sürekli o kadının peşinden gitmiş arsızca bence seni sevmiyor.
Cevap sahibi+1 yılonu seviyor. onlar illa ki görüşüyor senin haberin olmuyordur benim dediklerimi yaparsan fark edersin
Cevap sahibi+1 yılOnu kontrol rt hatta takip et işten sonra nereye kiminle gidiyor , kıyafetlerini kontrol et, hiçbirini yapamadon sen kadınsın eşinin vucuduna birisi dokundugu zaman fark edersin
Soran+1 yılHayır canım görüşmüyorlar bunu biliyorum. Kız kayınvalidem oturduğu şehirde yalıyor ve bize çok uzak. En son Kasım ayının başında konuşmuşlar ve Kasım sonu tekrar konuşuruz demişler ama ikiside bir şey yapmadı.
Cevap sahibi+1 yılki zaten karşı tarafta ki kadın senin bunu ögrenmeni ister. aurılmanız için onu takip et eger aldatıyorsa eşini takip edince karşı taraftaki kadında sen ayrıl diye sana oyun yapar taktın mı olayı
Soran+1 yılVe onu istiyorsa niye benimle kalsın anlamıyorum?
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın çok küçük sanırım dünya hakkında insanlar hakkında hiç tecrüben yok mu ya da hiç ilişkin olmadı mı?
Cevap sahibi+1 yılErkeklere tek kadın yetseydi eger sosyal medya , aldatmalar olmazdı
Cevap sahibi+1 yılbelki eşinin ikinci hattı var veya ikinci bir telefonu var? dünyada her şey olabilir. illa konuşmakla degil belki ortak arkadaşları var biebirlerşne haber gönderiyorlar
Cevap sahibi+1 yılBak canım sen eşini takip etmen lazım tamam mı kontrol etmen lazım. ozman anlarsın kıyafetlerine bak eşinim onları kontrol et parfum kokusu r uj lekesi, farklı deodorant hangisi var? arabasına bak iilaki farklı göze çarpan bir şey bulursun
Cevap sahibi+1 yılAldatıyorsa , seni zaten aldattogı kadında senin ögrenmeni ister. emin ol
Soran+1 yılEvet çok tecrübeli değilim…
Ama kız öyle bir ilişkiyi kabul etmem ya o ya ben düşün ve 1 ay sonra kararını bildir demiş… ama benimki benimle şu an kızla iletişime geçmedi…
Cevap sahibi+1 yılBende sana diyorum ki iletişimine geçmedigini nereden biliyorsun? belki görüşüyorlar yüzyüze nasıl emin oluyorsun pes vallahi sana belkide bunlar önceden ayarladılar kız dediki sana böyle mesaj göndercem vs. sonrada yüzyüze görüşelim telefonda konuşmayalım dediler ? bunun garantisini veremezsin
Cevap sahibi+1 yılBence sen anlamak istemiyorsun kendini kandırmaya devam et onlar yüzyüze görüşüyorlar sen ayakta uyuyorsun şu an
Soran+1 yılHayır canım yüz yüze görüşme olmadı çünkü kız kayınvalidemin oturduğu şehirde çok uzakta yaşıyor. Ve benimki 1 aydır oraya gitmedi. Kasım sonunda kıza gelirim demiş ama gitmedi.
Cevap sahibi+1 yılNereden biliyorsun gitmedigini işte o gitmedi belki kız geldi 2 saat otelde , kaldılar nereden biliyorsun canım valla afedersin ama sen ya cok aptlsn ya da , slksn afedersin ama cidden
Cevap sahibi+1 yılbelkide gitti adam nerden bilceksin
Cevap sahibi+1 yıl1 , satlik yol 12'de gider 2 saat görüşür akşam4 'te geri gelir
Cevap sahibi+1 yılKız valla , sana bir şey demiyorum kendini kandırıyorsun bence
Soran+1 yılAramızda 5 saatlik yol var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılKarısını anldatan manitasına mı sâdık kalacak? O kız gibi kaç tane daha flörtü yedeği vardır unuttururlar merak etme.
18 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
- +1 yıl
Senin kadar safını da görmedim ya tabii ki düşünüyordur yakında yeniden bir araya da gelirler zaten. Sadece bu kez daha dikkatli olur. Sende bu kafa varken yine affedersin zaten
Soran+1 yılKız 1 ay mühlet zaman vermiş düşünmesi için ama o 1 aylık süre geçti ne kız aradı ne benimki. O kadar isteseler iletişime geçmezler miydi?
- +1 yıl
ne biliyosun geçmediklerini oturup seninle bunları mı konuşuyolar? Kızım kız seni sklemeyip 1 ay düşünücem demiş. Sözde kocan olan adam sana yine yalan söyleyip kıza koşmuş. Sen hâlâ devam ederler mi derdindesin e ediyolar zaten. İmam nikâhı ne resmiyet yok bişey yok senin evliliğini evlilikten saymıyor ki kız düşünücem demiş.
Soran+1 yılHayır görüşmediler biliyorum canım.
Benimki bana zaman ver lütfen demiş, kızda sana 1 ay veriyorum düşünmen için. Ve bu 1 ay geçti ne kız aradı ne benimki.- +1 yıl
Ee sen de bu adam bu kızı bırakacak mı sanıyosun şimdi? Resmi nikahın niye yok niye kıymıyorsunuz?
Soran+1 yılŞu an tez yazıyor onu bitirdikten sonra yaparız diyor… Kız 1 ay zaman vermişti ama o zaman geçti ve benimki kızı aramadı. Onu bırakmak istemese aramaz mıydı?
- +1 yıl
Tez yazıyor haa okumuş adam bir de yani ona rağmen seni dini nikâhla kandırıp kapatması yapmış. E senden daha safını da bulamaz zaten iyi yapmış açıkçası.
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Nikahın geçerliliği yoktur sadece seni inandırmak için nikahladım demiştir.
010 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapan benim dini nikahlı kocam. Beni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
Soran+1 yılAldatma ortaya çıktıktan 2 ay sonra iletişime geçti ve zaman istedi. Kız 1 ay verdi ama o 1 ay geçti, ikiside iletişime geçmedi.
Soran+1 yılBiliyorum ama şu an benimle yaşıyor… yani o kızı çok istese ona gidebilirdi ama beni seçti…
Kıza demiş ki karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var… be karım alışkanlık demiş
Soran+1 yılEvet ama Kızın verdiği zaman geçti ve benimki kızı aramadı. Onu bırakmak istemese aramaz mıydı?
Soran+1 yılİşte benimki niyetli mi sence onu soruyorum? Niyetli olan kıza yazmaz mıydı
+1 yılDini nikah varsa evli değildir şunu bir anlayın…ve evet unutabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapan benim dini nikahlı kocam. Beni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
- +1 yıl
Koca diyip durma şuna 😂😂 evli değilsiniz
Gönder gitsin akıllanmaz o
Soran+1 yılDini nikahlı evli… resim nikah ve düğün yok
Kız 1 ay zaman vermiş düşünmesi için ama o 1 aylık süre geçti ne kız aradı ne benimki. O kadar isteseler iletişime geçmezler miydi?- +1 yıl
Tamam evli değil 😂😂 ya cidden affetmek için kendine Bahane yaratıyorsun ne istiyorsan yap. Daha evli olmadığınızın farkında değilsiniz ne anlatayım ben sana
Adam kıymet verip sana resmî nikah bile kıymamış!!!
Soran+1 yılŞu an tez yazıyor onu bitirdikten sonra yaparız diyor… ama şu son yaşananlar canımı çok sıkıyor…
+1 yılYaşadığı hissettıgı yanı kadının ona yaşattığı hıssettırdıgı seylerın çok onemı var bu konuda
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
- +1 yıl
Kapısını kadargittiyse düşünmekten fazlası var sankı
Soran+1 yılEvet iş yerinin araba parkında beklemiş. Kız 1 ay zaman vermiş düşünmesi için ama o 1 aylık süre geçti ne kız aradı ne benimki. O kadar isteseler iletişime geçmezler miydi?
- +1 yıl
Peki başka bir yolla oluyorsa bu dırek yüz yüze gıbı
Soran+1 yılSanmıyorum kız çok uzakta yaşıyor
- +1 yıl
Başka yolu yokmu yanı bırbırlerıne ulaşmalrının
Soran+1 yılHayır telefondan olsa görürdüm
+1 yılEvlenmiş işte resmen resmi nikahı anlamsız bulduğu için kıymamış ben de kıymayacam resmi nikah
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama beni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
- +1 yıl
Sen eve geldikten sonra bi daha mı konuştu aşağılık herif
- +1 yıl
Ayrıl çok üzülürsün demedi deme
Soran+1 yılEvet eve döndüm ve 2 ay sonra kızla iletişime geçmiş ve zaman istemiş. Kız da 1 ay zaman vermişti ama o zaman geçti ve benimki kızı aramadı. Onu bırakmak istemese aramaz mıydı?
- +1 yıl
Önemli olan niyet kız kabul etseydi çoktan yapacağı şey belliydi
Dini nikah evlilik mi oluyor be ıyy kusucam şimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem baskı yaptı birlikte yaşayınca o yüzden dini nikah yaptık. Beni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılSana sadık kalır devam et çocuk sahibi ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme :/
Beni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?- +1 yıl
Hamile kal seni düşünsün.
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Dini nikah evlilik değildir...
01 Yorumla
Soran+1 yılUzun yıllardır birlikteyiz bu yıl birlikte yaşamaya karar verdik ailem baskı yaptı o yüzden dini nikah kıydı… resmî nikahı ve düğünü daha sonra yaparız dedi.
Beni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
+1 yılKarisini aldatmis seni mi hatirlayacak😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapan dini nikahlı kocam. Beni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
- +1 yıl
Sen neden seni aldatan birisiyle berabersin ki hala?
Soran+1 yılYalvardı yakardı pişmanım dedi bende affettim
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBence zor unutur, ama sevgisi yok olabilir
06 Yorumla
- +1 yıl
Seni aldattığını öğrenip ayrılmadın mı?
Soran+1 yılAyrıldım evi terkettim kızla 1 yıldır ilişkisi varmış ama yalvardı yakardı geri döndüm. Kız 1 ay zaman vermiş düşünmesi için ama o 1 aylık süre geçti ne kız aradı ne benimki. O kadar isteseler iletişime geçmezler miydi?
- +1 yıl
Kimseyi suçlama, sana yalvardı sende affettin, kendini suçlaman lazım (bence)
Soran+1 yılEvet affettim ve gerçekten şu an ikiz ama 1 ay önceki yaşananlar canımı sıktı… O kızı kafasında bitirdi mi? Çıldırıcam :/
- +1 yıl
Psikolojik olarak çok rahatsız oluyorsan (bence) ayrılmayı düşünebilirsin. Ama yuvada önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar nasıl aileler ya
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTövbe tövbe
Soran+1 yılBiliyorum çok tuhaf…
Beni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
+1 yılher ayrılık zor ve hemen unutulmaz
06 Yorumla
- +1 yıl
bence ikili oynuyor
Soran+1 yılKız 1 ay zaman vermiş düşünmesi için ama o 1 aylık süre geçti ne kız aradı ne benimki. O kadar isteseler iletişime geçmezler miydi?
- +1 yıl
bence bundan hayır gelmeyeceği belli ama tabiki tercih sizin
Soran+1 yılAma niye böyle yapıyor? Niye kızı kesip atmıyor?
- +1 yıl
sebebini yazmıştım ikili oynuyor siz çantada kekliksiniz her zaman elinin altında o zevk aldığı kişi
Tam olarak ne yaşattın bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Kızla 1 yıl ilişki yaşamışlar normal sevgililer gibi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
+1 yılUnutur.
05 Yorumla
- +1 yıl
Neden resmi nikahınız yok sen dini nikahlı eşi olabilirsin önemli olan resmi nikah ya o kıza resmi nikah kıyarsa avantajlı taraf resmi nikah olanındır. seni aldatmış Allah katında evli olmanıza rağmen ve sen 2. şansı vermişsin yapan birkere daha yapar biri gider diğeri gelir onu unutur ama bu seferde başkasına gider güven ve sadakati bir kere kırmış birinden ne bekliyorsun ki?
Soran+1 yılUzun yıllardır birlikteyiz bu yıl birlikte yaşamaya karar verdik ailem baskı yaptı o yüzden dini nikah kıydı… resmî nikahı ve düğünü daha sonra yaparız dedi.
Yalvardı yakardı geri döndüm…- +1 yıl
Dini nikah kanunen pekte bir hükmü yok resmi nikahı kıydır ki elinde tutabileceğin bir koz olsun yoksa 3 boş ol ile kapıya konulursun böyle durumlarda mantığını kullan avantaj edineceğin durumlara oyna ya kocanı elinde tut ya da boşan gitsin bu adamdan
hayır gelmez
Soran+1 yılŞu an tez yazıyor onu bitirdikten sonra yaparız diyor… ama şu son yaşananlar canımı çok sıkıyor…
Evli ise unutur
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyril
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenmisn bu
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapan beni dini nikahlı kocam. Beni aldattığını yazın öğrendim ve kızda benimkinin evli olduğunu bilmiyordu o günden sonra bir daha iletişime geçmedi. Benimki yalvardı yakardı eve döndüm. Ama 2 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve bana zaman ver demiş. Bu olayın üstüne 1 ay geçti ve bir daha konuşmadılar ama hala o kızı düşünüyormudur?
Cevap sahibi+1 yılSen neden dini nikahlsn ki
Kız 1 ay zaman vermiş düşünmesi için ama o 1 aylık süre geçti ne kız aradı ne benimki. O kadar isteseler iletişime geçmezler miydi?
Cevap sahibi+1 yılMusaden olursa biseyler sorcam burdan değil ama olurm
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat