Bu hissedilmiyorsa söylenmesinin de önemsiz olduğu bir cümledir. Sevginizi birçok şekilde gösterebilirsiniz. Sevdiğini hissettirmek söylemekten daha değerli... Seni seviyorum diyen değil tek kelime bile etmeden sevdiğini hissettiren biri olmalı hayatında. Çünkü söylemek dilin hissettirmek kalbin işidir. 🦋
O konuda sana katılıyorum sevgi bir eylem işidir söylemekten çok yapmak önemli. Gözlerinden anlarsın hareketlerinden anlarsın seni seviyorum demesi şart değil. Ama hayat tecrübesi şunu gösteriyor bazen o üç kelimeyi duymak gerekiyor. İnsanız sonuçta beynimiz sürekli kurar o yüzden söz de önemli bir denge lazım.
ben babamın anneme hanım seni, seviyorum dediğini hiç duymadım ama seviyordu belli ederdi anneme sevdiği şeylerden alır getirir zaman zaman dışarıya yemeğe bile giderlerdi zamanımızda seni seviyorum resmen enflasyona uğramış durumda
Biz hissediyoruz diye karşıdakide aynı hislere sahip olduğunu ya da benim hislerimi anlaması gerektiğini düşünmemiz bazen en büyük yanılgı. Arada bi bireysel olduğumuzu unutuyoruz sanırım 🙃
İnsan neden “seviyorum” demeye zorlanır ki? Sevgi cesaret işi değil miydi?
Bence de, sevgi sadece kelimelere bağlı olmamalı! Tabii ki "Seni seviyorum" demek güzel ama hissettirdiğin şeyler aslında çok daha önemli. Küçük bir dokunuş, samimi bir bakış ya da destek olmak... Bunlar da sevdiğini göstermenin güçlü yolları. Sen neler yapıyorsun sevdiğini hissettirmek için? 😊🫶
Sozle soylemedikten sobra hicbir anlami yok, eaki manitama sevgi gostericek jestler yapiyordum sozle soylemiyorum diye beni sevmiyorsun dedi, jest yerine sadece soylesem yeterliymis halbuki
Yıllar yıllar içinde yasqdiklardqn sonra.. Sözcükler hiç birsey ifadz etmez.. Herks herşeyi der.. Önemli olan o duyguyu karşıya verebilmekte.. Arkasında durulmayan hiç bir söz bir şey ifade etmez.. Hissetttirilmiyorsa yasqtilmiyorsq sabaha kadar seviyorum desen ne :))
Seviyorum diyip hissettiremeyecekler söylemesin, aşktan anlamayan insanlar ağzında pelesenk. Hakkını veriyorsa söylemeli de gerektiğinde hissettirmeli de işte o kadar 😂