Sadece Bir ayda yıkılan hayallerim?

Merhaba kızlar, size içimi dökmek ve akıl danışmak istiyorum. Sadece 26 gün önce tanıştığım bir adam var. Başlangıçta her şey o kadar güzeldi ki, bana "ruh eşimsin," "iyi ki varsın" diyordu. Görüntülü konuştuk, beni makyajsız halimle gördü ve hatta ilk buluşmamızda bana ne kadar hayran kaldığını, beni her halimle büyülendiğini söyledi. Bana şiirler ve şarkılar gönderdi. Evlilikten, geleceğimizden bahsediyordu; o kadar aceleciydi ki, ailemle tanışmam için beni aceleye getiriyordu

Fakat dün gece her şey değişti. Bana Instagram fotoğraflarımın "fotoşoplu gibi" olduğunu söyledi, ben de inkar ettim. Sonra bir anda buluşmamızda nasıl göründüğümle ilgili "yanıma boyayla geldin" gibi aşağılayıcı bir cümle kurdu. Şok oldum, kendimi aşağılanmış hissettim. Ona seven insanın her haliyle sevdiğini, bu sözlerin beni çok kırdığını söyledim. O ise "yanlış ifade ettim," "bu konuyu konuşmadık farz et" diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Bana hissettirdiği bu büyük hayal kırıklığı ve güven kaybıyla ne yapacağımı bilemiyorum. "Bitir" diyen iç sesime mi, yoksa "hayallerimizi yıkma" diyen ona mı inanmalıyım? Sizce bu tutarsız davranışlar normal mi ve bu ilişkiye bir şans daha vermeli miyim?

Sadece Bir ayda yıkılan hayallerim?