Haberci rüya görüyorum ve hepsi 1 ay içinde gerçekleşiyor?

Bundan 1 yıl önce dedemi rüyamda görmüştüm, cennet gibi bir yerde bana bakarak gülüyordu, çok mutluydu elinden tutup ne oldu dede neden bu kadar mutlusun? dedim. Kardeşim gelecek, o yüzden mutluyum dedi, 1 hafta içinde dedemin kardeşinin vefat haberini aldık. 6 ay önce hiç tanımadığım daha önce yüzlerini bile görmediğim kişilerle tanıştığımı görmüştüm rüyamda, ve gerçekten de o kişilerle tanıştım. Kaybettiğim eşyaların yerini rüyalarımda buluyorum, uyandığımda gerçektende rüyamda gördüğüm yerlerde çıkıyorlar, rüyamda geçtiğimiz aylarda İstanbul'da olan depremi de gördüm 1 ay öncesinden Şu an bursa da çok büyük bir yangın var ve 15 Şubat 2025 de Bu yangını rüyamda gördüm her yer yanıyordu ben panikle sevgilimi bulmaya falan çalışıyodum, artık rüya görmekten korkmaya başladım bütün rüyalarımı telefona not ediyorum anlatamadığım buraya sığmayacak kadar çok fazla rüyam var, büyüklerime sorduğumda, gönül gözün açık veya da temiz kalplisim o yüzden görüyorsun diyolar ama sizinde görüşlerinizi merak ediyorum siz rüyalarım hakkında ne düşünüyorsunuz

Haberci rüya görüyorum ve hepsi 1 ay içinde gerçekleşiyor?