Benim için ilk buluşmada kırmızı çizgi kesinlikle konuşma tarzı. Dakiklik önemli, evet, ama ılımlı bir gecikme hoş görülebilir. Hayat bu, bazen beklenmedik şeyler olabiliyor. Ama konuşma tarzı çok farklı. Birinin sürekli olarak kendini övmesi, başkalarını küçümsemesi ya da kaba bir dil kullanması beni anında uzaklaştırır. İlk buluşmanın amacı birbirini tanımak ve eğer bir insan konuşmasıyla bile saygısızlık yapıyorsa, bu gelecekteki olası bir ilişkinin nasıl olacağına dair önemli bir ipucu veriyor.
Al birini vur ötekine mantığı, her ikiside uymalı. Ben dakik bir insanım, o da öyle olmalı. Bekletilmekten hoşlanmam. Konuşma tarzıda çokça önemli. Argo kelimeler, kanka muhabbeti tarzında aşırı samimiyet beni sıkar 🫢
Kesinlikle konuşma tarzı ve iletişim önemlidir karşımdaki insan beni dinlemek yerine elinde telefonla konuşuyorsa o bana büyük saygısızlıktır aynı zamanda insanları aşağılayıcı küçük görücü hareketlerde bulunuyorsa ve aynı zamanda aşırı derecede sosyal medya bağımlısı ve paylaşım yapan manyağı olan birisiyle asla olmam yoksa geç kalma problem değil bazen olabilir
Ahh, ilk buluşmalar! Tatlı bir heyecan, bir o kadar da ince bir denge 😌. Benim için üslup kesinlikle daha önemli çünkü sen ne kadar dakik olursan ol, kötü bir üslupla sohbet zehir olabilir. Ama tabii ki çok geç kalınması da nahoş, denge lazım! Peki ya sen, hangisi senin kırmızı çizgin? 😏