Havadan sudan konuşuyordunuz fakat anlamsız bir şekilde sohbet birden tıkandı:)
Bu durumda gerilir misin ya da karşındakinden konu açması için bir hamle bekler misin?

Havadan sudan konuşuyordunuz fakat anlamsız bir şekilde sohbet birden tıkandı:)
Bu durumda gerilir misin ya da karşındakinden konu açması için bir hamle bekler misin?

"İlk buluşmada sohbetin tıkanması gayet doğal bir durum. Bu tür anlarda konu açmak için genellikle elimden geleni yaparım. İnsanlar arasında ilk karşılaşmada gerginlik olabiliyor ve sohbetin başlaması biraz zaman alabilir. Bu yüzden, bu tür anlarda sohbeti devam ettirmek için çeşitli konuları gündeme getirmeye çalışırım. İlgilendiğim şeyleri, genel ilgi alanlarını veya ortak paydalarda buluşabileceğimiz konuları paylaşarak, karşımdaki kişiyi rahatlatmak ve sohbeti canlı tutmak amacıyla sorular sorarım. Bunu yaparken, gerçekten ilgilendiğim bir konu olup olmadığını anlamaya çalışırım; çünkü samimiyetin ve içtenliğin, karşılıklı güveni ve rahatlığı artırdığını düşünüyorum. Ayrıca, bazen sessiz kalmak da bir seçenektir. Bu durumda, her iki tarafın da biraz dinlenmesi, doğal bir atmosferin oluşmasına yardımcı olabilir. Özetle, sohbeti devam ettirmek için çaba sarf etmek benim için önemli çünkü bir insanı daha iyi tanımak ve samimi bir iletişim kurmak, her zaman değerli bir deneyim olur."
Sanmıyorum sohbetin tıkanacağını 😌
İlk buluşmada çabalarım elbette. Henüz birbirimizi çok iyi tanımadığımız için biraz keşfetmek gerekebilir. Ama sonrasında devam ederse direkt konuşurum bu durumu karşımdaki ile, süreklilikte sohbetimiz kendiliğinden akmıyor ise ilişkiye başlamak pişmanlık getirir benim açımdan.
Akışına bırakırım, ilk buluşmada normal bence
Teşekkür ederim 😇💞
Rica ederim canım benim🌸❤️
Cevap
39Cevap
Merhaba,
İlk buluşmada sohbet tıkanıyor ise ikinci buluşmaya gerek yok hatta ilk buluşmayı da tıkandığı yerde birakmak lazım! 😅
Hayır çünkü anlaşan insanların her zaman konuşacak birşeyleri vardır ilk buluşma da tıkanıyor ise üstüne çokta konuşmaya gerek yoktur..
Ben tabi ki de çabalarım.. çünkü ilk buluşmada genelde zaten iki kişi de heyecanlı olur ne konuşacağını bilemez.. ama çok da zorlanmam zaten.. sevdiğim kadın benim gibi kafa dengi olduğundan hiç olmazsa saçma konulardan konuşurduk :D mesela filmler diziler olabilir.. oyunlar olabilir.. spor olabilir.. ya da sosyal medya olabilir.. veya hayallerimizden bahsederdik ileri ki zamanlarda yapmak istediğimiz şeylerden..
ama zaten genelde eğleneceğimizden çok konuşmazdık.
Doğal olarak konuşkan biriyim konuyu samimiyetle ilerletirim ama gerçekten karşı tarafla karşılıklı etkileşim ve iletişim olması gerekiyor, iletişim kurmaya istekli olmalı hem kadın hem erkek.. O ilk buluşmada heyecan olur ama o zamana dek karşılıklı tanıma dönemi büyük oranda tamamlanacağından ve karakter uyumu sayesinde birbirine doğal olarak çekim yaşanacağından konu sıkıntısı da çekilmez bana göre.
Taraflardan biri konuşkansa bile gerçekten sıkıntı çekilmiyor @shewolfwoman👌🏻👍🏻
Kesinlikle 👍 çünkü her konuda az çok bilgi sahibim geniş açılı sohbetleri severim konudan konuya atlama konusunda çok tecrübeliyim o sustugu an ben başka konu açarım sohbeti sürükleyici hale getiririm
Ayrıca konuyu sürekli konuşmaktan , ve utangaç hayat tecrübesi olmayan her hangi bir konuda iyi ya da kötü bir fikri olmayan insandan nefret ederim çabuk sıkılırım
Evet sıkıcı oluyor bende konu açmada bir numarayım diyebilirim🤣
Süpersin güzellik 👍🌺❤️🥰
😍❤️❤️❤️
Bu karşıda ki kişiye bağlı. Şahsen konuşkan biriyim. Ve sohbetimin güzel olduğunu da herkes söyler. Ben konu aramam , zaten konu kendiliğinden geliyor. Ama karşındaki kişi kapalı uçlu cevap verirse veya sadece dinlemeyi tercih ederse bu bizi sıkar , yorar ve bunaltır.
Şu şekilde. Karşıdakinin konuşacak birşeyi kalmadığına emin olduktan sonra sohbeti ben devam ettiririk bir şekilde.
Her yaa 😂 ya Ertuğrul aklıma ne geldi biliyirmusun
@r_engarenkyollar ne geldi balımsu
Ben burayı ilk kullanmaya başladığım zamanlarda Ahmet diye birisini ekledim tammammi adam çok yakışıklı karizmatik birisi çok efendi saygılı bir kişiydi 6 7 ay muhabbetimjz oldu yemin ederim günaydın nasılsın iyi gecelerden öteye gidemedik bu üçlü kombinasyonda döndük durduk 🤣 iki laf üretmesini bilmiyor acayip çok sıkıldım adamdan ama o kadar iyi bir insan ki engellemeye de kıyamıyorum vicdanım el vermiyor onun dediği gibi olsun öyle 6 7 konuştuk sonra girmedi zaten hiç bir şey göründüğü gibi değildir 😂 adam yakışıklıdır ya da kadın çok güzeldir ama içeriği boştur
@r_engarenkyollar e tabi canım yakışıklılık veya güzellik laf yapmıyor ki insanın dili laf yapıyor 😂
Kesinlikle öyle 👍 ağzın laf yapmıyorsa iki lafı bir araya getiremiyorsan yüz güzelliği seni tatmin etmiyor
@r_engarenkyollar senin ağzın da çok güzel laf yapıyor ama 😄 sabaha kadar dinle
Aynen 👍😂 ben konuşkan bir kişiliğe sahibim zaten her konuda konuşabilirim
Şu ana kadar hiç tıkanmadı. Konuşacak çok şeyim oluyor genelde. :D O tıkanırsa ben açarım.
Sohbet gitmiyorsa iteklemem, uğraşmam..
Ooo çok kötü bir an cidden. Benimle sohbet pek tıkanmaz ama gülerim ve etki tepkiyle devam ederiz.
Hahahah aynamsın💜🫶🏻🤣
Gülüş önemli🎈Allah tan güzel gülüyoruz şkhfggg
🌸❤️❤️
Hayır kasmam. Akışına bırakmak daha mantıklı
İlk buluşmadan konu tıkanıyorsa o iş olmaz ajajsjsjsjdjdjdkf Frekans uymamıştır başka açıklaması yok o yüzden çabalamam.
🤣🤣👍🏻
Bir ikizler burcu olarak iletişime çok önem veririm.. Sohbet tıkanıyorsa soğurum ben karşımdaki insandan.. Yani bitirirdim.. İlk ve son buluşma olurdu.. Çünkü ilkinde tıkandıysa hep tıkanacak demektir benim için..
Yumruğumu masaya bir vururum konuşsana lan susmaya mi geldin derim 🙄 bunu derim heralde
Hahahah🤣🤣
Valla daha hiç basima gelmedi
Çünkü buluşacak kişi olmadi 🤣😂🤣
Haahh
Hahahaha🤣🤣🤣😁😁😁
Help meee hahahaha
Sosyalleşerek ama iş yaşamında zor senin işler yoğun.😁
maalesef nalet olasıca işler
Bende sohbet tıkanmıyor karşıdaki cins değilse genelde 😂
Sende tıkanmaz zaten net.🤣
Hadi gel bir röportaj yapalım dersin konuşturursun🤣🤣
Bir kaç kez denerim yine olmuyorsa ortak nokta yoktur, tarzlar uyuşmuyordur. Çekim varsa sohbet kendiliğinden akıyor zaten zorlama bir sohbet olur
Tıkanmaz ya tıkanırsa kız istemiyordur. Konuşacak çok şey var hayaller, gelecek planı, kariyer, dedikodu, arkadaşlar, aile, aşktan beklenti
2-3 kere farklı konulara geçerim ve bir şey değişmiyorsa o zaman herkes kendi yoluna çocuk mu eğlendireceğiz
Yeni tanışma aşamasıysa tıkanma biraz gerilimli olabilir ama tanıdıktan sonra susmak daha anlamlı olabiliyor.
Tıkanıyorsa uğraşmam anlaşsak sohbet akıp gider zaten.
evet tanımak için çabalarım
çünkü zaman ayırmışım ona, hakkını vermem lazım
Erkek olarak tabi ki açmaya çalışır bir şekilde de açarım
Çabalarım da o ilişki yürümez zaten. Zorlamaya gerek yok
Çabalamam tıkanıyorsa doğru kişi olmama ihtimali yüksek.
karşı taraf hoşuma gitmiş ve beğenmişsem mutlaka konuşacak binbir tane konu bulurum.
Bence gözleriniz çok güzel insan baktıkça kayboluyor içinde 😁
Çabalarım galiba başıma gelmedi çünkü. Hep eğlenceli güzel geçti ilk buluşmalarım 😃
Beceremem ben onu. Karşı cins ile sohbet etmekte aşırı zorlanıyorum. Sanalda beceremeyen ben reelde mi sohbet edecek, hemde karşımda canlı kanlı bir kadınla. Amanın.🫣😨
Sağa sola bakarım :D
😁😁
Hayır akışına bırakırım..
Yok ya kasmaya gerek yok
eee dahada daha nassan dayıngiller de iyilermi
https://youtu.be/mWtNNMDUdOc?si=RLOtLTPwr-wWW-de
Kaynanan nasıl diyaloğu geldi aklıma🤣🤣
😁😁😁
Konuşmak isteyen konuşur her şekil
karşımdaki değer biriyse EVET...
Tıkanıyorsa o kişi ‘o ‘ kişi değil demektir
Hadi kalk bize geçelim derim.
Karşımdakinin enerjisine bağlı..
Bende konu tükenmez ve tıkanmaz ya 😃
Karşıdan bir hamle beklerim acaba istekli mi diye
Çabalamam incelediği yerden kopsun
Çok fazla uğrasmam
hayır gitiyorsa zorlamam bu doğal olarak gelişmeli
tıkanmaz benimle konuşurken
Ben varsam sohbet tikanmaz yeterki isteyeyim :)
Bizim sohbetimiz tıkanmaz
Beğendiğim biriyse çabalarımm
Buluşmalara gitmemeyi tercih ederim.
El falına bakarım
Hahaha yaratıcı🤣👍🏻👍🏻
Teşekkürler ☺️🙏🏻
Ben başarısızım o konularda
Çabalarım..
Ben yeni konu açarım
Eeevett.
Gerekir yani
Konu bulmak zor değil