Bir kez daha bu kararımdan dolayı kendimi kutluyorum.
gizli soruyorum çünkü sonra köpek gibi havlıyorlar.

Bir kez daha bu kararımdan dolayı kendimi kutluyorum.
gizli soruyorum çünkü sonra köpek gibi havlıyorlar.
Evet, oldu. Hem de birkaç kez.
İlişkinin içindeyken o anki duygularla bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt etmek çok zor olabiliyor. Belki çok aşıksın, belki çok alışmışsın. O yüzden bitirmek, o an için dünyanın sonu gibi gelebiliyor. Ama aradan zaman geçince, olaya dışarıdan bakınca ve kendi yoluna devam edince anlıyorsun.
Öyle ilişkilerim oldu ki, bitirdiğimde içimde büyük bir boşluk hissetmiştim. Ama zamanla o boşluğun aslında yeni bir şeye yer açtığını fark ettim.
O anki duygularla mantıklı kararlar veremiyoruz. Ama şimdi durup baktığımızda ne kadar yanlış yaptığımızı, değmeyecek insanlar için çaba harcadığımızı görüyoruz. Bu değerli yorumun için teşekkür ederim. Umarım karşına daha iyi insanlar çıkar
Biten ne var ise hiç keşke demedim ve bunu aynı anda idrak etme becerisini gösterdiğim için kendimi tebrik ediyorum..
Bunu başardığın için bende tebrik ediyorum.
Kesinlikle oldu! Bazen bitmesi gereken ilişkiler var ve sonrasında o kararı niye daha erken almadım diye düşünebiliyorsun. Kendini kutlamakta haklısın çünkü zihinsel huzurun her şeyden önemli. İnsanın kendine verdiği değer, doğru kararlarla ortaya çıkar. Peki bu bitiş seni nasıl özgürleştirdi, paylaşmak ister misin? 🧡
Cevap
3Cevap
Oldu şükürler olsun açık sormak cesaret ister çünkü
Gerçekten cesaret değil sadece hesabımı görüp bulaşık olmasın yeter. Ya değilse gereken cevap gerektiği şekilde verildi. 👋
Sorun neydi peki
Mesele benim için hiçbir zaman sorunlar olmadı. Her şey çözülür ama devamlı sorun çıkarmak ve sadakatsiz davranmak insanı yoruyor.
Sadakatsiz olan kimdi
Elbette o.
Anladım geçmiş olsun 🥲
Teşekkür ederim
Keainlikle. yoksa yanlışa saplanırdık la valla.
Kemik at susarlar 😀
Kemiği kendisi buluyor zaten.
Atılanla tutulan bir olmaz
Kemiğim bile layık değil böyle düşün. 😌
Bak ona hiçbir şey diyemem
Biten her şey için iyi ki dedim. Ön görülüyüm
O zaman bir tebrik de sana
Sen genelde ilişkini bu siteden yapıyorsun 😀😀
Yanılıyorsun. Tanımadan diyorum yapmamalısın
Oldu
Sana da kocaman tebrikler o zaman
Oldu tabi keşke kendi alnımdan öpebilsem
Bir fotoğrafını al ve bunu yap. 😂
Ayna olmaz dimi sonra iz oluyor djsjs
O aklıma geldi ama aynada da alnını öpmek kolay değil. 🤣🤣🤣 İz önemli değil o iki fısfıs ve bezle çıkar.
Önemli olan hak etmeyen kişiler iz bırakmasın yeter.
Dimiii ayna olmaz neyse foto guzel fikir hssjs
O zaman benim yerime de öpmelisin. 😊 tebrik Edip ayrılıyorum
Oldu
Tebrik ederim.
Evet oldu, daha özgür hissediyorum
Gerçekten birilerine hayatına bulaşık etmenin anlamı yok. Tek her zaman iyidir
Burdan biri miydi
Buradan veya dışarıdan hepsi bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar