Sevgisinin arkasında duramayanlara iyi ki bitti diyor musunuz :* İyi haftalar :)

#emre00 ®
Sevgisinin arkasında duramayanlara iyi ki bitti diyor musunuz :* İyi haftalar :)

#emre00 ®
Olmaz mı?
Dekolte gitmekle , çıplak olma konusunu karıştıran birinin ciddi bir ilişki içinde olabileceğini inanmıyorum.
Çünkü özel olması gereken şeyler ortalığa serildiği anda ne ben karşımdakine saygı duyabilirim nede o ikiliki ciddi olabilir.
Elbette kişi kendine yakıştırdığını giymekte özgür buna lafım yok.
Fakat suyunu çıkartmak ne zamandır özgürlük , özgüven oldu.
Bildiğim tek bir şey var.
Bir insan kişiliğinin , karakterinin önüne ne zaman başka bir şeyler çıkartmaya çalışırsa onda bir hayli eksik şeyler vardır.
İlişkim olmadı ama tanışma sürecinde tam bir ruh hastası olduğunu belli eden bir iki kişi oldu kendileri her türlü sahtekârlık ve abazanlıktan beslenen vampir çocukları çıkınca ne kadar değersiz tipler olduklarını anlayıp başlamadan kurtuldum başlamadan bittiği için de her seferinde aklıma geldikçe koruyan Allah'ıma sonsuz şükürler olsun diyorum. Dilerim onlar da bana yaptıklarının bin beterini sürüne sürüne yaşarlar ölüp yok olmak onlara çok kolay kurtuluş olur canları cehenneme olsun ama yaşarken cehennemi görsünler dilerim. Şimdi o karaktersizlerin yokluklarına her fırsatta iyi ki yoklar diyorum bundan sonra da kolay kolay yeni bir tanışma yaşamam çünkü insanların çoğu güvenilmez ruh hastası gerçekten.
Dürüst olmak gerekirse eski sevgililerimin hepsiyle iyi ayrıldım bir sorunum yok. biri hariç. onuda insan ya da sevgili yerine koymuyorum. saygısız terbiyesizdi. yinede onada kinli düşman değilim. sadece yok hükmünde. diğerleriyle sorunum yok. gayet saygılı adamlardı. görsem konuşurum , görseler konuşurlar. zarar insan değillerdi , şizoit değillerdi. hepsini hemen hemen severim. bir düşmanlık kin yok. onların mutluluğuna bende mutlu olurum yani. :) iyi ki ya da kötü ki dediğim ilişkim yok. başlaması gerektiği yerde başladı, birmesi gerektiği yerde bitti. olması gereken. anlam yüklemiyorum , yoluma bakıyorum :)
İyiki bitti dediğim bir ilişkim oldu tabii, hem de birkaç tane! Bazen bazı yolları birlikte yürümemek daha hayırlı olabiliyor. Sevgisine sahip çıkmayan, değer vermeyen biriyle hayatı paylaşmak zaten zor. Böyle şeyler yaşayıp çokça ders alıyoruz. Peki ya senin böyle dediğin biri oldu mu? 🙂
Cevap
8Cevap
İyi ki bitti dediğim bir ilişkim olmadı. Biten iliskim olursa mutlaka iyi ki bitti derim.
hiç ilişkim olmadı
Evet oldu korkaklara yalancılara inanmamam gerektıgınıde öğrenmiş oldum
Korkaklar ile ilişki olmuyor
Bunu kimseye dememiştim ama bir tane ilişki bunu hak ediyor.
Oldu. Biten her arakadaşlık ilişkim için aynı şeyi diyorum.
İyiki başlamadı dediğim oldu , zarardan döndük
Ana kusuzu olan, psikopat olan, saygısız olan insanlarla iyi ki bitir diyorum
-hayır, iyisiyle kötüsüyle benim olanlar olarak bakıyorum.
Oldu evet iyi ki bitti kendime geldim resmen🤦🏻♀️
Evet üzerimden yük kalktı
Hayır olmadı.
Olmadı hala üzülüyorum aslında bunu fark ettim…
Olmadı ama bitti herkes kendi yolunda güzel
Evet oldu
Yok iyi ki bitmiyor var
Keşke daha once bitseyi dediğim oldu
Oldu
Başka şeyler diyorum
Olmadı
Evet oldu
Elbette var, sadaka bile vermiştim
Geçmişte oldu
evet oldu
Olacak inşallah