Aklım almıyor insan arkadaşını kıskanır mı arkadaşlar yani bu arkadaşım var şimdi onlar şehir değiştirdi psikolojisi gitmişti ona destek oluyordum okumak için buraya geldi öz güveni gitmişti kendini sevmiyordu beğenmiyordu ona destek oldum kendini sevmeye beğenmeye başladı toparladı fakat sonradan değişti sevdiğim şeyleri kötüledi kendi yaptı işte yarışır gibi davranmaya başladı güzel değilmişim gibi hissettirdi neyse ben atlattım akıllandım şimdi okulu bitti tekrar gitti orada bile sanki aynı işte bana bugün çok mutlu geldin vs dedi bunda bişey yok belki ama ne bileyim his var ya böyle sanki bana senden daha iyiyim şeklinde yaklaşıyor öyle hissediyorum hala ona artık güvenemiyorum
Güncellemeler
9 ay
Uzun oldu ama benzer şey yaşayan var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh tatlım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Arkadaşlık dediğin güven ve destek üzerine kurulu olmalı, değil mi? ♥ Sen ona zamanında en güzel şekilde destek olmuşsun, elinden geleni yapmışsın. Ama sonra onun bu kıyasçı tavırları seni yormuş, bu çok normal bir his. İnsan arkadaşından pozitif bir enerji bekler, yarışma değil. Eğer onun sana hala bu hisleri verdiğini düşünüyorsan, biraz mesafe koymak belki de senin için daha iyi olabilir. Kendine olan güvenini hiç kaybetme, inan bana sen bir harikasın! Peki, sence onunla konuşup duygularını paylaşsan işe yarar mıydı? 😊
Üstü kapalı olarak konuştum anladı az çok
Ooo harikasın, lafını hissettirmek tam bir sanattır! 👏 Umarım biraz farkındalık yaratmıştır. Ama canım, kendine iyi gelen insanlarla çevrili olman en önemlisi. 💕