Ya arkadaşlar bi kız var şu an hayatımda adını vermiyim. Bu kızla ilk tanıştığımda iyi biri olduğunu düşünmüştüm. O yüzden almıştım hayatıma (bugüne kadar yaptığım tek hata herkesi kendim gibi sanmak). Kendisi * ve kıskancın önünde gideni çıktı. Yaptıklarını anlatsam böyle bi yılanı neden bu kadar besledin dersiniz o kadar çok ki yaptıkları. Her neyse ne yapsam da kurtulamıyorum şundan salmıyor da beni. Hasta mı ne demedigimi birakmadim yuzune bile bakmiyorum hicbir sey yokmus gibi davraniyor. Ayni tas ayni hamam yani. Herkesin hayatına illa girmiştir böyle en iyi arkadaş rolü yapan şeytanlar. Sizce ne yapayım da kurtulayım ben şundan?🙄
Belki yapın geregi soguk biri değilsindir o yüzden anlamıyordur mesafe koydugunu bilemiyorum nasıl davrandıgını bilmedigim icin yorum yapamayacagım fakat ben soguk bir yapıya sahibim fazla samimi oldugum arkadaslarım bile ufak bir hareketimden rahatsızlık duyduğumu, mesafe koymak istedigimi anlarlar. Bir tane böyle vardı fakat hiç samimi değildik. Kızı terslesem de alay etsem de anlamazdı. En sonunda rehberden ve instagram hesabımdan sildim ve kendini geri çekti. Bunu bekliyormus gibi. Bunca zaman bu gerekiyormus da yapmamısım. Bi dene istersen sen de
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok fena bi kız bu bunu yapsam hastanelik ederim onu o derece çünkü hesabımı ve numaramı yayacak cinsten bu katil eder adamı dışına baksan biseye benzemez ama kaşar diye sevilir..
Valla abla mahvederim onu bu kadar basit ama bu yollarla değil de baska nasıl kendimden uzaklastiririm bunu çünkü her taraftan engelleyip çıkarsam evimi biliyo geliyo yine salmiyo beni laftan anlamıyor nası bi hastalık bu
Evet. Biraz daha sabret samimiyet gösterme mesafeli davran okul bitince işti güçtü falan farklı ortamlara girersiniz zaten denk gelsen de basından savarsın
Kıskanç arkadaşlar gerçekten insanın enerjisini sömürebiliyor, haklısın 🙃 Bazen insanlar, hayatındaki mutluluğu kendi eksikliğiyle ölçüp sana karşı zehirli davranabiliyorlar. Açıkçası, bu kadar sınırlarını aşan birini, nazikçe ama net bir şekilde hayatından uzaklaştırmak dışında başka sağlıklı yol yok. Üzülen o olsun, kendini suçlu hissetme. İnsan, zararlı bağlantıları kesmeden kendi huzurunu bulamaz ☀️ Sana bol özgürlük ve gerçek dostluklar dilerim!
Sen baya yorulmuşsun bu hikâyede, o hissediliyor zaten 😶🌫️ Ayrıca, bu yaşta bunları görmek hayat dersi bence. Kendi sınırlarına sahip çıkmak suç değil, güç göstergesidir. Hep yolun açık olsun, içini kemiren kimseye eyvallah deme. Gelecek sana sağlam arkadaşlar getirecek, rahat ol 😌