Ilişkiye ara vermek hakkındaki düşünceleriniz neler?

Öncelikle herkese merhabalar, benim bir kız arkadaşım var. Arkadaşımla tanıştığımızda birkaç ay önce ilişkisinin bittiğini öğrendim. Bazı dengesiz davranışları vardı: fotoğraf çekilmemek, sosyal medyaya beni eklememesi ve telefonuna dokununca acayip derecede tepki göstermesi gibi. Önceki ilişkisinden dolayıdır diye ses etmedim, sineye çektim ama bana karşı hep dürüst oldu. Önceki ilişkisi uzaktan ve sonu aldatılmayla bitmiş. Daha sonra ilk aylar aramız çok iyiydi ancak son 1 ay aniden benden soğudu, yazmaz oldu. Ama şöyle yazdığında ve arayıp görüştüğümüzde gayet aramız iyiydi. Sorunun benden dolayı değil, kendinden dolayı olduğunu, ablasının bir ayrılık arefesinde olduğunu, çeşitli sorunlarından bahsetti. Biraz yalnız kalmak istediğini ve ne kadar zorladıysam da "Ben ayrılmak istiyorsan anlayışla karşılarım." dememe rağmen ayrılmadı. Ama daha sonra da "Biz artık bir değiliz, sen sensin, ben benim." dedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor?

Onu çok seviyorum, başka kimseyi gözüm görmüyor ama sadece sevmek yetmiyor, bunu zor da olsa anladım. Sizce ne yapmalı? Düşüncelerinizi bekliyorum, özellikle kızların bakış açısı çok önemli. ?
Ilişkiye ara vermek hakkındaki düşünceleriniz neler?