Sizin efkarlanınca yaptığınız şey nedir.
Ne yenir, ne içilir.

Eskiden içki içerdim. Hastalığım nedeniyle o yasak olunca artık hüzünlü şarkılar ve müzikler yudumluyorum. Bazen içimde bir yerde hiç kimsenin görmediği bir gramafon, her hüzünlü anımda belli başlı o birkaç parçayı defalarca başa sararak içirir bana. Bu işin tek kötü yanı, içki insanı uyuşturup uyuturken o şarkılar ve müzikler uyutmuyor.
Daha çok şarkılar sebep olur bu hisse. En dibe iteklediğiniz o his birden kulağınıza ilişiveren müzikle vuku bulur ve efkârlanma gündeme gelir. O efkarın sebebi olan her neyse aklınızı kurcalamaya başlar. Biraz daha betimleme yapacak olursak; eve yeni gelmişsindir, sadece girişin ışığını açarsın, loştur o ışık da. Hali hazırda o şarkıyı en çabuk şekilde tekrar dinleyebileceğiniz yolu bulursunuz. Üzerinizdekileri çıkarmadan oturursunuz kanepeye, önce anlamasızca perdelere bakarsınız sonra tavana. Gelişigüzel bir' şekilde üzerinizdeki ceketi tek elinizle çıkarmaya çalışır, beceremeyince fazla uğraşmaz öyle durmaya devam edersiniz ve biliyorsunuzdur birazdan şarkının en acıklı kısmı gelecektir, kendinizi o ana hazırlarsınız ve uzun süreden sonra tekrar hatırladığınız o sebepten ve şarkının efkâr katalizörlüğünden mütevellit yanmaktan değil ey dost sönmekten kaçtım dercesine o muhteşem hüzün çökertmesini yaşarsınız.
Her şey gönlünce olsun 🌹
#Ayhan67
Yüreğim ağzıma geldi hayır sen sigara içemezdin, hey Yarabbim 😪Sadece görselse tamam😂Efkarlandığım zaman...
Acı bitter çikolata ve acı filtre kahve
Acı pul biber ve yoğurt ve tuzlu sade lays patates cipsi doğal maden suyu manyaklığım tutuyor... Kendimi durduramıyorum😂
Teşekkürler ve kâlpler...🙏❤️🎈EİG ikramınla mutlu oldum sağol, varol 💜💜...
Etme :/ben bişey yapmadım hem kelebeğim 🎈💫 mutluluk dediğin yanıbaşından ayrılmasın hem 🌸🙏
Amin canım mutluluk senin de yanıbaşında olsun dilerim...❤️❤️🙂🙂
Cevap
4Cevap
Benim de müzik ve sigara...
Sigara, alkol, müzik...
rakı müslüm ve sigara
Chivas
Şansızlıklarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?