Bence daha değerli olmaz ama ben şahsen imkansız olan bir şey de değeri olduğunu düşünmem imkansız olan bir aşk için de hiçbir zaman uğraşmam çünkü ben duygularım yerini bazen mantığımı kullanmayı tercih ederim insan sadece duygularıyla hareket edip olmayacak şeylerim peşinde koşarsa hüsrana uğramaktan başka bir şey yaşamaz
Benim düşünceme göre aşk, imkansız olunca daha değerli hale gelmez; tam tersine, o imkansızlık hissi, aşkın kendisiyle değil, o aşk için verdiğimiz mücadeleyle ilgili bir değer yaratır. İmkansız bir aşk, bir hedef olarak karşımızda durur ve biz o hedefe ulaşmak için çabaladıkça, o yolculukta kendimizi, sınırlarımızı, ne kadar güçlü olabileceğimizi keşfederiz.
Bundan önce cevapladığım soru gibi bu soru yine ama kendimce aşk diye bir şey yok derim. Kavuşamamak olayına aşk diyorlar sonra erkek kız farketmezisin başkasıyla olur ama aklında kavuşamadığı kalıyor ve buna benzer durumlar a artık aşk deniliyor oysaki aşk benim gözümde mutlu olmaktı, sevip sarmalamaktı değer vermekti vs..
Bence aşkın değerini imkansızlık değil, samimiyet ve derinlik belirler. Ama kabul edelim, zor ulaşılabilir olunca daha çekici geliyor, çünkü o mücadele süreci insana çok şey hissettiriyor! 😊 İnsan, emek harcadığı şeyin kıymetini daha iyi biliyor belki de. Peki senin için aşka değer katan ne olurdu? 👀✨
Nedense evet öyle oluyor. Ne kadar güçlü olursan ol Bi yerde gücünün birşeylere yetememesi hele ki bu konu aşksa hırs uyandırıyor kazanma arzusu daha da artıyor.
kavuşamadıktan sonra aşkın ne değeri olur amma ve lakin işin içine para girerse aşk diye bir şey olmaz dolayısıyla bu durumda aşk değil para değerli olur
Bu zananlarda aşk falan şeyler boş hiç bir işe yaramaz aşk nedir anlamı yok bikere bi insan örneğin 32 35 yaşına gelmiş artık bu adam aşkmı yaşar yani bence zaman kaybı
İmkansız olmasi boşluğu ifade ediyor benim içinyani bir insan neden imkansızı sever ki o zaman elde edince soğucak demektir. Kalbime girmesi için önce aklıma yatması gerekir.
Aşkta imkânsızlıkların olduğu sınavlardan geçmek aşkın tüm güzelliğiyle ve gerçekliğiyle hissedilerek gerçek değerinin iki taraf için de anlaşılmasını sağlar.
Aşk yaşandıkça değerli ve güzeldir yaşanamayan duygu saplantılı bşr hal alır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
8 ay
evet böyle oldugunu düşünüyorum, imkansız değilde ulaşılması zor olan birşeye değer verildiği kadar elde ettikten sonra aynı değer verilmiyor. ben böyle hissediyorum.