Aslında yasaklar her zaman insanları daha çok cezbediyor ama imkansız aşk buna pek Aşk diyemem Ya tamam sevgidir hoşlanmadır falan Ama tek taraflı olan bir şey aşk kadını vermek Bana pek doğru gelmiyor
Sanki insana yasak olan daha çok çekici geliyor gibi 🤔 aşk dediğin imkansız olur zaten kavuşulsa değerini kaybediyor zaten. Kavuşsalardı Ferhat dağı deler miydi 🤣 ne çekti bu erkekler be Bu arada filmin bu kısmını hatırlıyorum :D asker silah çekip sınır ihlali var elin de geçiyor başka bir şeyin de geçiyor demişti 🤣
Kimin kendine neyi yakıştırdığı ile alakalı, imkansızdan kasıt yasak aşk ise bana ters böyle bir şeyin adı aşk olamaz ve karşıyım, lakin imkansızdan kasıt zor kadın ise işte ona varım düşer kalkar genede zorlarım...
İmkansız aşkın çekiciliği resmen beynimizin bize oyun oynaması aslında 😏 Yasak, uzak, ulaşılmaz olan şey dopamini coşturuyor, bu da “aşkım çok büyük” hissi yaratıyor. Yani daha tutkulu geliyor ama daha sağlıklı değil çoğu zaman 💔
Sen kendi hayatında böyle imkansız bir aşka düştün mü, yoksa mesafen sabit “mantıklı ilişki” tarafında mı? 😌✨