Biten ilişkiye tekrar başlamak- ikinci şans?

İkimiz de görücü usulü nişanlandık ben onu sevmeye başlayınca o uzaklaştı. Bir ben bir o ilişkiyi sürdürmeye çalıştık ama birtürlü birbirimizi bulamadık. Biri adım attı mı diğeri geri adım atıyordu. Güvenini kırdım adamın. O da benim güvenimi. Ailelerimiz birbirine karıştı bizi barıştırmak için uğraşıyorlar çünkü artık onların hata yaptığını anladılar. maalesef geç oldu. O ben boşanma ihtimaliyle evleniyorum sanıyor bende anlamıyorum boşanacak durumlar belli, beni şüpheye koyuyor. Ben ona güvenerek onay verdim, kendine ne konuda güvenmiyor ki benim boşanacağımı sanıyor? Bir senedir görüşmedik sadece mesaj arama. Tavırlarımız değişti ben mesafe korumaya çalışıyorum ancak ailem adama haksızlık ettin diyip tekrar dene diyor. Aslında haklımolduklarını tahmin ediyorum ama benimde güvenim kırık ve soğudum görmeye görmeye. Çok ilgisiz davranıyordu.

Güncellemeler
8 ay
Sorun şu ben onu normalde farklı biliyorum. Ailesine bakacak, kadınlara saygısı olan biri. Temiz ve benim gördüğüm kadarıyla ahkaki sınırlarımız da aynı ancak haftasonu kafama takıldı. Görmüyorum adamı telefonunu açmıyor, sorumluluk bende kalıyor sorun çıkınca. Soğuk davranmaya başladı birkaç ay sonra. Biraz idare ettim çalışıyordur dedim, ancak gittikçe kötüye gidiyordu.
Güncellemeler
8 ay
Onda hayran olduğum saygı duyduğum ne varsa kayboldu sanki. Eskiden hatırlıyorum hep "helal olsun adama karakter sahibi" derdim. Biraz geri kafalı sandım ama başta çok moderndi gezelim yok şöyle böyle şimdi çok değişti. Bana böyle uzak mesafeli soğuk.
Güncellemeler
8 ay
İki ay olacak. Annem biz sen iyi değilsin diye yazmasın dedik siz buluşun diye plan yapacaktık bende o bana kendi söylemedi sizde nikah için gideceğiz diyince istemedim dedim. Direndim baya kötüydüm çünkü ailem baskı uyguladı beni suçladı. Şimdi de benim yaşadığım ülkeye gelmek istiyormuş. İstemediğimi söyledim, gittikçe özgüvenim azaldı. Ne yapsam? Adam ağlamış üç gün bende bundan sonra geç artık soğudum sanki. Arada rüyamda görüyorum ama güvenim yok. Ben zaten güvendiğim için kabul etmiştim
Güncellemeler
8 ay
İnanın beni bıraksaydı yoluna baksaydı en azından üzülsem de yanılmadığımı bilirdim. Karakter sahibi helalleşip gitti derdim ama şimdi gözümde bambaşka biri. Ailesine (gerektiği yerde) söz geçiremeyen, vazgeçemeyen biri gibi duruyor. Oysa öncesinde farklıydı
Güncellemeler
8 ay
Herkea biz suçluyuz size karışmamalıydık diyor. Sonradan gelen pişmanlığın ne önemi var..
Biten ilişkiye tekrar başlamak- ikinci şans?
Cevapla