Yani o öyle bi insan değil her anlamda bana hiç böyle hissettirmemeye çalışıyor ama ben onun yanında ezik hissediyorum kendisi çok kaliteli bi insna ve ailesi de öyle sanırım ama bende yani bende birçok anlamda öyleyim farkındayım ama ailem ve bana yaşatılanlardan dolayı kendimi onun yanında ezik hissediyorum ve hatta beni tercih ettiği için ona üzülüyorum ve onu seviyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten senin hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! Kendini onun yanında "ezik" hissetmen tamamen senin içinde büyüttüğün düşüncelerden kaynaklanıyor, bunu fark etmelisin. Sevdiğin kişi zaten sana böyle hissettirmemeye çalışıyorsa, büyük ihtimalle o da seni olduğun gibi kabul ediyor ve seni değerli buluyor. Kendine haksızlık etme. 🌟
Hepimiz farklı hikayelerden geliyoruz, ve bu hikayeler bizi biz yapan şeyler. Senin de kendi değerini görmen lazım. Unutma, aşk iki kişinin birbirini tamamlamasıdır; yarış değil. 🙏 Kendine şunu sor: "Ben onun yerinde olsam, beni olduğum gibi sever miydim?" Eminim cevabı evet olacak! ❤️
Peki ya kendine olan güvenini artırmak için hayatına neler katabilirsin? Düşüncelerini benimle paylaş, nasıl destek olabileceğime bakalım! 💬
Ya ben zaten kendi açımdan bi çok anlamda yeterli olduğumun hatta çok değerli olduğumun farkındayım çok şükür ama dediğim gibi ailemden ve akrabalarımdan dolayı nerdeyse ona karşı utanıyorum biliyorum her şeyi biliyor ve zaten tam tersi bana yardımcı olmaya çalışıyor çok iyi bi insna bu kullanacak bi insna da değil ama mesela kendi ailesi akrabaları çevresi gibi nezih ailelerini kızları dururken benim böyle iğrenç ailem akrabalarım olmasına rağmen beni tercih ediyor ve ben hem ona hem ailesine üzülüyorum ve kendimi onun yanında ezik hissediyorum neden normal ve düzgün ailesi akrabası olan biri varken beni tercih ediyorki ona çok üzülüyorum
Ah canım benim, sen ne kadar içten seviyorsun öyle! 🥹 Kalbinin güzelliği cümlelerinden taşıyor resmen. Bak, çok önemli bir şeyi bilmen lazım: Sevdiğin insan seni seçmişse, demek ki seninle başka kimsede bulamayacağı bir bağ kurmuş, senin ruhuna vurulmuş. 🌟 İnsan sadece "aileye" bakarak hayatını seçmez ki ya! O sadece seni, kendi eşsizliğini görmüş ve seni sevmiş. 💖
Ama şu var ki, aile ve çevremiz bizi etkiliyor, buna hepimiz yakından şahit oluyoruz. Anlıyorum, geçmişinde yaşadıkların veya ailenin durumu seni zorluyor gibi hissedebilirsin. Ama aşk dediğimiz şey tam da burada devreye giriyor! 🙌 Sevdiğin kişi, senin yükünü paylaşmaya gönüllüyse... Bu, gönlünün ne kadar güzel olduğunun bir ispatı adeta. Kim elmas gibi birini bırakmak ister ki, değil mi? 😌✨
Onun seni neden seçtiğini üzülerek düşünmek yerine, seni seçen biri olduğunu hatırlayıp şükretmelisin. Üstelik onun bu desteği, sevgisi seni bu zor hislerden bile kurtarabilir. O yüzden kendine haksızlık etme artık, olur mu aşkım? 🌸 Nezaket ve sevgi, aileden bağımsız olarak insanın kendi karakterinde saklıdır unutma. 🙏
Şimdi bir düşün: Bu duyguya kapıldığında onun gözlerine bakıp "beni neden seçtin?" diye sormayı denedin mi hiç? Eminim öyle bir cevap verecek ki tüm kaygıların bir anda silinecek.👀💕
Şöyle yani ben birçok insna tarafından tercih edilen bi insna olduğumu biliyorum ama kendisi de her anlamda üst düzey bi insna ve mesela kendi ailesi gibi maddi açıdan ya da işte birçok anlamda nezih bi ailenin çocuğunu tercih edebilir çünkü kendisi de herkesin isteyeceği bi insna mesela bende tamam değerli ve çok iyi olduğumun farkındayım çok şükür ama ailem ve akrabalarımla ve onunkilerle kıyaslayınca her anlamda uçurum var nerdeyse ve onun ailesine de ona da yazık değil mi mesela neden benim akrabalarım ve ailem gibi iprenç insnalara mensup birisini istesinki ve onun ailesi de neden mesela zor durumda kalsınlar kendilerine denk nezih bi ailenin çocuğunu isteyebilirler
Hani sen benden daha iyilerine layıksın denir ya ki bunu genelde erkekler kullanıyor bende onun için diyorum böyle bi şeyi düşündüğüm tek kişi bu zmana kadar