Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kişinin yanında ne kadar rahat olursunuz? _Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geğirir misiniz, evinizde en rahat halinizle onun yanında da aynısın olur musunuz? 🤍🌸☺️ Sevdiğiniz kişinin yanında ne kadar rahat olursunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Rahatlik ve terbiyesizlik arasinda fark var. Rahat olurum ama terbiyesiz olmam 1 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. gegireni duymadim da birbirlerinin yaninda yellenen cift cok gordum 🙂 1 0 Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Rahatlıkla saygısızlığı bir görmemek lazım. Saygısızlık safhasına gelmeden rahat olurum genelde 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevdiğim bir kadın olsa rahat olmam mümkün değil ve aksine, olabildiğince dikkatli olmaya bakarım. 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Cok rahat olmayı tercih ederim herşeyi ile 1 0 Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Döşek serip yatarım diyomuşum haha 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Ben yalnız olmadığım sürece kasılırım hep 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Rahatlik ve terbiyesizlik arasinda fark var. Rahat olurum ama terbiyesiz olmam
gegireni duymadim da birbirlerinin yaninda yellenen cift cok gordum 🙂
Rahatlıkla saygısızlığı bir görmemek lazım. Saygısızlık safhasına gelmeden rahat olurum genelde
Sevdiğim bir kadın olsa rahat olmam mümkün değil ve aksine, olabildiğince dikkatli olmaya bakarım.
Cok rahat olmayı tercih ederim herşeyi ile
Döşek serip yatarım diyomuşum haha
Ben yalnız olmadığım sürece kasılırım hep
Baya rahat olurum.
Rahat olamam
Hiç rahat olamam