Hayatını paylaşacağın insanın hangi konuda her zaman kafası rahat olur ve asla şüpheye düşmez?

Hayatını paylaşacağın insanın hangi konuda her zaman kafası rahat olur ve asla şüpheye düşmez?
Benimle sevgili olan birçok konuda kafası rahat eder. Yalnız ben biraz agresifim bir de tartışmada ağzıma geleni söylerim geri adım atma huyum yoktur haklıysam hiç alttan alayım özür diliyeyim filan diye düşünmem. Bunları sindirebilecek olan gelsin 😂
Halkımıza duyurulur.. 😂
Aynen 😎🤣
Sevgilim olsaydı kafası en çok şu konuda rahat ederdi
Onu asla darlayan, sıkan biri olmazdım. Gece arkadaşlarıyla dışarı çıkmış, hatta saat 2'de eve dönmüş olsa bile ‘Neredesin, eve git’ diye arayıp baskı yapmam, bana niye yazmıyorsun, beni niye aramıyorsun diye baskı yapmam. Çünkü ben böyle şeyleri itici buluyorum. Güven varsa zaten gereksiz sorgulamaya gerek yok. Benim için ilişkide en önemli şey huzur ve karşılıklı güven. Yanımdaki insan da bu konuda kendini hep özgür ve rahat hissederdi.
Karşılıklı güven ve kişisel alana duyulan saygı ilişkiyi her zaman ileriye taşır, güzel bir düşünce tarzı..
Teşekkür ederim 🙏🏻
Gerçekten ilgi duyuyorsam onu ilgi ve sevgi konusunda Nirvana’ya çıkarırım ilgi şımarığı bile yapabilirim özetle seversem öyle bir severim ki ben hiç böyle sevilmedim der ilgi konusunda kafası rahat eder
İnsanlara zaman ayırdığım gibi sevdiğimi de "Yanındayım" hissi verdirtirim.
Sıkmam, sorguya çekmem, kıskanmam, bunaltmam. Ben rahat bir insanım, o konuda rahat olabilir.
Sanırım seninle sevgili olanın en rahat olacağı konu güven ve sadakat olur! 🖤 Çünkü öyle bir enerji veriyorsun ki, insanlar senin her zaman net ve dürüst olduğunu hissediyor. Paylaşımcı, samimi ve karakterli bir duruşun varsa, şüpheye düşmek imkansız gibi bir şey. Peki, sen sevgilinde hangi konuda kafanın rahat olmasını istersin? 💫
Cevap
15Cevap
Her konuda kafası raad eder...
Her konuda zor benimle olmak
her konu da rahat eder tabi ki de
Sen her konuda karşındaki insanın kafasını rahat ettirirsin Barış..
Teşekkür ederim abim eyvallah. 🙏
Hayallerinden vazgeçmesi gerekmeyecek asla. Bu konuda rahat olabilir
Kıymetli bir şey bu..
Güven sadakat ilgi konusunda asla eksiklik hissetmez
Kafidir zaten, daha ne..
ya ben çok iyiyim :))) çok gıcık ve rahatsız edici yönlerimi bir yana çıkarırsak dört dörtlük biriyim :))))
Her konuda güvenebilir
kafasinin rahat etmeyecegi bi konu yok ya, sadece inadimdan ceker
Güven , sevgi , korkma içgüdüsü vs her konuda 10/10
Her konuda rahat eder bir an bile şüphe edecek halim davranışım olmaz
Her konuda rahat olabilir.
Acaba seviyormu diye düşünmez
Her konuda eder
Huzursuz etmem
Her konuda rahat eder
Sadakat konusunda..
Sadakat ve ilgi konusunda
Bana rahatça güvenebilir