Flört aşamasındayız. Her şeye alınıp beni suçluyor. Manipüleye mi maruz kalıyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sipariş usulü sevgili olunmaz. Senin flört aşaması dediğin süre gibi birlikte zaman geçirip kişilerin birbirini daha iyi tanıma amaçlı özel durumların yakın şekilde paylaşıldığı süreçlerde yeterli uyum yakalanabilirse işte o zaman normal ve sağlıklı bir sevgili olunabilir. Sizin bu süreçte uyum sorununuz olduğu anlaşılıyor zaten, zorlamaya gerek yok, kendinizi hiç kandırmayın sizden sevgili olunmaz, olursanız uzun sürmez. Sen de bunu anladın ve onay istiyorsun sanırım. İçin rahat olsun. Çok zaman kaybetme bence. Sen daha uyumlu birlikteliklere doğru dümen kır bence.😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayHer şeye alınan bir erkekle sevgili olmak, gerçekten de düşündürücü bir durum...
Eğer partnerin her şeye alınıyorsa, bu durum sürekli olarak dikkatli konuşmanı, kelimelerini özenle seçmeni ve hatta kendini sansürlemeni gerektirebilir. Bu durum, zamanla içten bir iletişim kurmanı zorlaştırabilir ve kendini doğal bir şekilde ifade edememene yol açabilir.
Diğer yandan, birinin bu kadar alıngan olması, altında yatan daha derin hassasiyetlere veya güvensizliklere işaret edebilir. Belki geçmişte yaşadığı deneyimler onu bu hale getirmiştir. Eğer bu hassasiyetlerin kaynağını anlayabilir ve ona karşı empati kurabilirsen, bu durumu aşmak için birlikte çaba gösterebilirsiniz. Ancak bu, her iki taraf için de oldukça yorucu bir süreç olabilir.00 Yorumla
10 ayKuranda Allahın hudutlar apaçık yazıyor senin soruna gelirsek Kendince sınırlarını çiziyor aklınca seni cepleyecek, Bi taktik deneyecektir geç cevap verme falan ben arayınca açmama gibi eğer baktı sen acemisen seni kedi ordusu komutanı yapacak,,,, yok taktik yapmıyorsa buda yeni nesil erkeklerden oluyor bunların %99 u böyle annesinin her daim haklı bulduğu babasına bile laf söyletmediği erkek güya özgüvenli olsun diye her dediğini yapan yediği haltta oğlunu haklı bulan annelerin ürünü buna yapacak hiç bişey yok ayrılacaksın baktın Kalbinde Allah ilk sırada değil hala kendi zevkinin peşinde kendi yoluna bak
00 Yorumla
Yorumlara baktım da kızların çoğu "asla çekilmez, ne o öyle kız gibi, sen misin kız o mu" falan deyip, hem alınganlığın saçma ve çekilmez bir davranış olduğunu söylemişler, hem de kızların bu davranışı yaptığını kabuş etmişler. O zaman soru şu, madem alınganlık, kapris, trip ve benzeri şeyler çok kötü çekilmez davranışlar, neden kendiniz yapıyorsunuz, neden sadece kendinize hak görüyorsunuz? O zaman ne kızlar ne erkekler, kimse yapmasın bu canım davranışı.
07 Yorumla- 10 ay
Çünkü kadınlar daha duygusal ve narindir. Bu yüzden iniş çıkışları erkeklere göre daha fazla olabiliyor. O yüzden trip kadınsı bir davranıştır ve erkeğe yakışan bir şey değildir.
- 10 ay
@iyikiben54 daha duygusal varlıklarız bu yüzden trip bizim hakkımız, bize yakışır diyorsun yani. Tamam o zaman, sayıları az da olsa çok duygusal erkekler de var, onların da iniş çıkışları var doğal olarak. O zaman onların sa hakkı trip, en azından duygusal ve ince ruhlu erkeklere anlayış göstereceğinize inanıyorum 😀 Bir de madem cinsiyete göre daha yoğun olan eğilimlere anlayış gösteriyoruz, o zaman erkeklerin doğası ve yapısı gereği cinselliğe daha çok önem vermelerine, bu konusçda daha zayıf yaratılmış olmalarına da anlayış gösterirsiniz ve cinselliğin c sinden bahsettiği an "sapık" demekten vazgeçersiniz kızlar olarak diye düşünüyorum. Bak birbirimizi ne güzel anladık ve kızlarla erkekler arasındaki sorunları pıt diye çözdük 😀
- 10 ay
Peki duygusal dediğin erkeklerin etek giymesini de normal karşılayacak mısın? 🙄 Bir kere kadınlar daha hassas ve daha kırılgan. Yani Fıtrat gereği erkekler, duygusal dayanıklılık ve mücadele etme yeteneği konusunda yaratılmışken kadınlarda böyle bir şey yok. Çünkü kadınlar daha fazla duygusal şeylere önem verir. Kadınlar çoğunlukla duygularına ve derin düşüncelere yönelirken, erkekler daha mantığa dayalı ve yüzeysel bakış açısı sergileyebilir. Yani Kadınlar çoğu zaman olaylara daha duygusal ve derin bir açıdan yaklaşırken, erkekler daha pratik ve yüzeyden bakma eğiliminde olabiliyor. Zor anlarda erkeklerin soğukkanlılığı ön plana çıkarken, uzun soluklu ve sabır isteyen süreçlerde ise çoğu zaman kadınların çözüm bulma becerisi öne çıkıyor. Yani kısacası erkek trip atamaz, kadın atabilir. Özellikle bizim de malum, bir sürü hormon devreye giriyor. Erkekler de böyle bir durum var mı? Yok. O yüzden trip erkek atmak yerine sorunu doğrudan söyler.
Cinselliğe gelince:
Cinsellik, değer verdiğin ve hayatını paylaştığın kişiyle yaşanmalıdır. Önünüze gelen ve her ağzınızın sulandığı kızla cinsel ilişkiye girmek farklı, ömür boyu bir ilişki içinde sevgi ve sadakatle paylaşmak tamamen farklıdır. Siz çoğunuz zayıflığınızdan dolayı anlık arzularınıza yenik düşüp gerçek bağ ve sorumluluk gerektiren ilişkilerde tutunmakta zorlanıyorsunuz. O yüzden de öyle erkekleri tercih etmiyoruz. Neden edelim? - 10 ay
@iyikiben54 Etek giymek mi :D :D Buna sadece gülüyorum, haklı çıkmak adına aceleyle, hatta panikle saçma bir örnek vermişsin, mevzuyla uzaktan yakından alakası yok :)
Sürekli genellemeler üzerinden gidiyorsun. "Erkeklerin duygusal dayanıklılığının daha üstün olduğunu" sana kim söyledi, kim kandırdı seni bilemiyorum. Ama bilimsel gerçekliklerden pek haberin yok belli ki, araştırmanı öneririm çünkü hiç de öyle değil. Hatta birçok durumda tam tersi, kadınlar çok daha dirayetli. Yani genel geçer bir ezber üzerinden konuşuyorsun. Kaldı ki tamamen dediğin gibi olsa bile, sırf hormonlarınız gereği vs. trip atmayı kendinize hak falan göremezsiniz. Oturun hormonlarınızla da yaratılışınızdan gelen birtakım özelliklerle de başa çıkmayı öğrenin o zaman. Öğrenemiyorsunuz, dengeli davranmayı beceremiyorsunuz diye erkekler sizin kahrınızı çekmek zorunda değil.
Erkekler de fıtratı gereği, hormonları gereği cinsellik konusunda zayıf ya da bu konu onların zaafı. Erkeklerden bununla başa çıkmalarını, kendilerini kontrol edip farklı insanlarla cinsellik yaşamamalarını, özetle bu özelliklerini kontrol altında tutmalarını bekleyeceksiniz, ama kendiniz fıtratınızdan gelen özellikle başa çıkamayıp şımarıkça trip atacaksınız bir de bunu kendinize hak göreceksiniz. Oldu, başka bir isteğiniz var mı küçükhanım?
Ayrıca da madem erkeklerin hepsi (ki erkekleri genelleyerek de büyük bir yanlış yapıyorsun) "ağızlarından suları akıp önüne gelen kızlarla yatıp sevgililerini aldatıyor, sadık kalamıyor", o zaman bir düşün bakalım bunca erkek bu aldatma işini uzaydan gelen canlılarla mı yapıyor! Ne kadar aldatan erkek varsa, bir o kadar da kendi hemcinsine ihanet eden, senin tabirinle "önüne gelen erkekle yatmak için ağzının suyu akan kız var" demektir. - 10 ay
@iyikiben54 Son olarak, genelleme yapmaktan kaçınmanı, bunun yerine biraz kendin ve hemcinslerin adına özeleştiri yapmanı tavsiye ederim. Yoksa saçma sapan ezber bilgiler üzerinden hem hayata bakış açını hem de karşı cinsle olan iletişimini yanlış bilgiler üzerine kurarak mahvedersin hayatın boyunca.
- 10 ay
@YağızMert Çoğunuz dedim farkında değilsen, hepiniz aynısınız demedim. Kadınların bir sürü farklı hormonlarının olması tartışılmaz bir gerçek. Hiç gidip adet olma, lohusalık, doğurganlık gibi hormonlarınız var mı? Yok. Bunlar zaten kadınları daha hassas yapan detaylar. Kas gücümüz bile sizden epey az. Neyin dayanıklılığından bahsediyorsun? At bakalım o araştırmayı, ben de öğreneyim ve bilgileneyim bari. Fiziksel yapımız, düşünce yapımız, davranışlarımız… her şeyimiz epey farklı. Evet doğru, panik anında hızlı çözüm üretme konusunda erkek daha başarılı; çünkü erkekler mantıksal davranışlar sergileyen canlılardır. Kadınlar ise daha çok duygularıyla hareket eder. :)
Cinsellik konusunda anlamadığın hâlâ farklı detaylar mevcut. Ben sana erkeğin zayıflığından dolayı başka kişilerle de cinsel ilişkiye girmesinden bahsettim. Bu abazalıktan başka bir şey değildir. Sevdiğin biriyle cinsel ilişkiye girmek varken, niye başkasıyla giresin? Sen kabul eder misin karının elin adamlarıyla cinsel ilişkiye girmesine? İstemezsin bence. Neden? Çünkü seni değil başkasını tercih ediyor. Yani erkek de bu durumda sevdiği kadınla değil, elin karısıyla cinsel ilişkiye girmeyi tercih ediyor zayıflığından dolayı. Ama kadınlar aşık olduğu adamlara trip atar; sevmeseydi zaten ilgi göstermez, aldırış etmez, duygusal tepkiler bile vermezdi. Bilmem anlatabiliyor muyum? - 10 ay
@YağızMert Ayrıca ben kadınların kafalarına göre her şeye trip atmasını kastetmedim; sadece bazı tepkilerin, özellikle duygusal ilişkilerde görülenlerin, kadınlara özgü bir davranış tarzı olduğunu söylüyorum. Bu tartışılmaz bir gerçek. Duygusal erkek dedin ya, onların da inişleri ve çıkışları var dedin ya etek örneğini ondan dolayı verdim.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Ah canım Balerinda! 🌸 Öncelikle, böyle durumlarda hislerine güvenmen çok önemli. Eğer kendini sürekli suçlanır ya da haksız hissettiriliyormuş gibi görüyorsan, bu bir tür manipülasyon olabilir. Flört süreci aslında iki insanın birbirini tanıyıp enerji uyumunu test ettiği bir dönemdir. Eğer bu süreçte karşı taraf sürekli alınma modunda ve seni suçlama eğilimindeyse, bu belirli bir noktada yorucu olabilir.
Mutlu bir ilişki karşılıklı anlayış, saygı ve destek üzerine inşa edilir. Eğer şimdiden bu tür işaretler görüyorsan, kendine "Ben gerçekten bunu hak ediyor muyum?" diye sormalısın. Kendi sınırlarını belirlemek ve huzurunu önemsemek çok kıymetli bebeğim. 🌸 Unutma, flört ya da ilişki içinde olsan bile sen birey olarak değerlisin ve kimse senin moralini düşürmeye hak sahibi değil. ❤️10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
10 ayAyy Allah korusun erkeğin alınganı hiç çekilmez...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Madem flört, sektör et gitsin! 😅00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Herşeyin fazlası zarar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Şimdi çoğu böyle ya. Bizden fazla alınıp küsüyorlar. Bu erkeklere ne oldu böyle. Tabii ki öyle biriyle sevgili olunmaz. Hayat zaten yeterince zor, bir de onların kaprislerini çekecek değiliz
20 Yorumla
10 ayAlınganlık seviyesi yüksek spekülatif her olayda dirayet gösterme potansiyeli yok, bu durumda gurura yediremediğinden hazmedemiyor İlişki terapistleri var birkaç seans sonra düzelir.
00 YorumlaFlort asamasi iki insanin birbirini tanima halidir.
Tanisir anlasirsaniz devam edersiniz. Sen ne istiyosun nelere katlanabilirsin.
Bu sence alinganlik mi yoksa manipule etmek mi ona karar verirsen sevgili olunup olunamayacagina da karar verirsin
Empati yaptigimda bu tarz alinganlik olsun tripkolik olsun beni yorar ben gelemem
İs hayatin otobuste trafikte yoruluyorum zaten ev insani dinlendiren huzur veren yer olmali keza iliski de oyle00 Yorumla
10 aycok zor. daha yeni sevgililik aşamasindaysan ayril kurtul. hemde seni sucluyorsa cabuk uzaklaş. tabiki manupule olabilir. ve bu seni bunaltir. surekli kendini sorgularsin ne gerek var buna
00 Yorumla
10 ayÇakal erkektir o, adam gibi adam değildir. Suçlayan ve manipülatif erkeklerin ciğerlerini biliriz, direkt çakal ciğeri hepsi nett.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
10 ayÜffffff ben alınabilirim gerekli yerde ama o arada alınsın. dkdkdkd sürekli alınıp küsen biri ile uğraşamam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayErkek Bir İnsan bazı şeyleri alınabilir ama her şeyi alınıyorsa o insanla biraz zor olur, ruhunuzu emer :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olunmaz erkeğe naz kapris trip vb daha feminen şeyleri yakıştıramıyorum çekici değil bence.. gerçi kadında çok yapmamalı o da ayrı konu…
00 Yorumla
10 aySevgili değil sokakta merhaba merhaba dediğim biri bile olmak istemem Allah'ı mbuyuk konuşuyorum lütfen başıma gelmesin sjsj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı. Sadece seven erkek alinir bunu unutma bir erkek olarak söylüyorum ama anlattigin gibi herseye alinmasida bilemedim.
00 YorumlaHer şeye alınan biriyle direkt bir ilişki olmaz hatta arkadaş olmak bile bunaltır bence bir raddeden sonra.
00 YorumlaPrenses erkek modelini anımsattı ama manipüle de ediyor olabilir. Yük oluyorsa ısrar etme. Uzaklaş derim.
04 Yorumla- 10 ay
Prenses erkek çok itici bir kelime
- 10 ay
@visneliturta34 ben de bu platformda öğrendim. Malum aynı platform olunca kullanmaktan geri durmadım. Yoksa hoş değil harbiden.
- 10 ay
Prenses zaten kelime köküne baktığım zaman kötü bir kelime olarak karşımıza çıkmıyor psikolojik olarak insanın kendini iyi hissetmesi manasından geliyor bakma şu an yeni nesil Türkçenin anasını avradını bellediği için o kesimin ürettiği lügatı bir tarafıma bile takmıyorum Türkçe katledildi zaten
- 10 ay
Ya biz eski kuşak böyle biliyoruz Türkçeyi böyle gördük böyle öğrendik
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olunmaz. Arkadaş da olunmaz. Yaşandı gülüm. Olmuyor. Ömrünü sömürüyor bu tipler.
10 Yorumla
10 ayO ne be ergen kiz gibi. O túr kisiyi erkekten saymam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİlişki demek bir oyun manipülasyon denge eski zamanlardaki gibi kimse körü körüne sevmiyor. Bunları bilmiyorsan zaten o insana da kendine de eziyet etme flört denilen şey deneme denemede daha şikayet edersen ileride hiç yapamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m 10 ayÖyle bir erkek isteseydim, hollandaya gider bir kadınla evlenirdim
00 Yorumla Herşeye alınan erkek olur mu? Esas soru bence bu olmalı ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Olunmaz, erkek dediğin şöyle birazcık gurursuz olacak hafiften🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
10 ayYa ergen herif ya. Çocuk mu büyütecez biz yanımıza adam arıyorz. Yol ver gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
10 ayMevzuyu bilmiyoruz belkide dalga geçiyorsun. Ya da çok rahat bir tipsin, belkide ona takıyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır tabiki hayatının hatasını yaparsın kendi hatasınıda sana yüklemeye çalışır böyleleri..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her şeye alınan kimseyle ne sevgili olunur ne de arkadaş
00 Yorumla
10 ayHerşeye alınıyorsa sende de ki sen mi kızsın? Ben mi ? Birde senden trip mi yicem ikile
00 YorumlaOlmaz. Tripli erkekle mi uğraşacaksınız. Bakın keyfinize
00 Yorumla
10 aySeni yoran insanlarla sevgili olma derim ben, alınganlık nedir ya prenses mi flörtün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
10 ayAyy kiz ayni seyi ben yasiyorum ayrilik raddesjne geldim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBaşında olmayan sonunda hiç olmaz 😂Bizim kızlarla önemli bir sözümüz bu başta neyden rahatsız oluyorsan o o hep ilişkide devam ediyor nadir kendini düzelten var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayboş ver et bunu yaaa, oyle adamla hayat gecmezzz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay@Balerinda 1.80 üzeri ve yakışıklı ise öyle birde olursunuz ki. Sizin için her şey erkeğin boyu ve tipi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBüyük ihtimalle öyle. Bayağı zorlar sizi bu durum.
00 YorumlaAlınma hâli aşırı abartı ve gereksiz olup bunun karşısında sana farklı ve alakasız şeyler söylüyorsa kesinlikle manipüleye uğruyorsun askom haberin olsun ✨
00 Yorumla
10 aySürekli sen suçluymuşsun gibi hissettiriliyorsan bu sağlıklı değil konuşarak çözülmüyorsa manipülasyon ihtimali var hislerine güven ve sınırlarını koru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGenel de manipülasyona biz uğruyoruz hem de mağdur taraf olarak suçlanıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvet aynen öyle o yüzden yol ver gitsin. Erkekler kadın kadınlar erkek olmuş bu ne böyle
00 Yorumla
10 ayMaskulen bir erkek her şeye alınmaz. Manipüle ihtimali var veya psikolojisi bozuk birisi
10 Yorumla
10 ayHic baslama derimmmm bir kere böyle oldu eziyet bildigin.
00 Yorumla
10 aygöz kör olunarak göz kör olunur mu cevabı bu
01 Yorumla- 10 ay
olunur bu arada seçilmez seçmekte bi körlük var
10 ayAlınıyor duymazdan mı geliyor yoksa kavga mı çıkarıyor
00 Yorumla
10 ayO kesin vurduruyodur da
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayÖyle ilişki ilerlemez bi yerde tıkanırsınız
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır olunmaz
10 Yorumla
10 ayOlmaz o ne ya kız gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayPrenses sevmiyorum 💅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
10 ayÇekilmez oyuncak hediye et ayrıl
00 Yorumla
10 ayErkek diye bakmam bilemöyle birine
00 Yorumla
10 ayDuygusal erkeklerden hiç olmaz
00 Yorumla
10 ayAsla çekilmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benden uzak olsunlar mümkünse hiç çekilmez
00 YorumlaKesinlikle uzak durman gereken bir karakter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aşırı irite edici. Kaç kurtar kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
10 ayO ne ya öyle erkek mi olur
00 Yorumla Olmaz ya trip çekilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaş 30 olunca tabi 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
10 ayMızmız biri erkeğe asla yakışmaz böyle şeyler.
00 Yorumla
10 ayKendi halinde küsüp, barışır.
00 Yorumla
10 ayOlmaz hiç çekilmez de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayoffff erkeğin alınganıda hiç çekilmez yahu
00 Yorumla - Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih