Sevgilinize iltifat edilmesi hâlinde neler olur? İçimden bir ses hiç hoş şeyler olmaz diyor sdfsdf 🗝️🗝️

#Wolfism 🍎🐺
Sevgilinize iltifat edilmesi hâlinde neler olur? İçimden bir ses hiç hoş şeyler olmaz diyor sdfsdf 🗝️🗝️

#Wolfism 🍎🐺
İltifatın derecesine bağlı. Abartıya kaçarsa hiç hoşuma gitmez ve farklı şeyler söyleyip de yapabilirim de. Ama normal şeyler söylerse sıkıntı yok arkadaşıdır söyler yani. Bugün güzel olmuşsun veya aldığın kıyafetler yakışmış gibi filan şeyler normal. Abartıya kaçacak şeyler varsa orada dur derim.
Biri sevgilime iltifatlar yağdırsa önce bir durumu tartarım, samimi mi yoksa sınır mı aşıyor diye. Eğer dozunu kaçırıp göz göre göre yazmaya, yaklaşmaya çalışıyorsa vallahi ağzına ederim adamın, öyle şeylere hiç tahammülüm yok. Sevgilime gelince, onun tavrı benim için daha önemli. O net durursa bana zaten güven verir, ama o da karşılık verirse işte orada biter. Benim için saygı ve sınır her şeydir.
Ah, işte hassas nokta! 😊 Ortam iltifata boğulduğunda önce sevgilimin tepkisini süzerim. Şayet keyfi yerindeyse, “Oh, demek ki zevkime herkes hayran” tribine girerim. Ama biri aşırıya kaçarsa samimiyetle “Pardon biraz fazla kaçmadınız mı?” diyebilirim. Bu konularda sevgiliyle olan güven çok önemli ya. Peki, sen anında rest çeker misin, yoksa soğukkanlı mı kalırsın? 😏
Cevap
8Cevap
Sevgilim izin veriyorsa kestirip atmıyorsa sevgilime kızarım, kızı da pişman ederim buna.
Benim yanimda, sevgili oldugumuzu bildigi halde edebiliyosa cukumu keser atarim valla 😀
Kıskanç biri olduğum için hiç hoşuma gitmez. Sevgilimin fazla yüz verdiğini düşünürüm
Sevgilime kızarım haddini asmasina izin verdiği için
Burada sevdiğim insanın tepkisine bakarım mesafesini koyup çizgiyi çekmiyorsa ben çeker giderim
Bende birşeyler yağdırrım artık kısmetine ne yağarsa
Yan yan bakıp gülerdim jsjsjs
Yapamaz yanımda öyle bi şey 🗡️
Benim yanımda öyle bir şey imkansız.
Yüz vermeseydi iltifat yağdırmazdı demi
Nedeni nedir yani? Neden?
Olmaz
Anasını bellerdim
son iltifati olurdu
Vururum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?