😂😂😂 Foto efsoo
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..

Yalnız görseldeki tepki gerçek bir tepki. Hiç yapmacık değil. Ne kadar derinden...
Biz erkeklerin tepkisi sert olur. İşin ucu ağız burun dalmaya kadar gider. Hatta Allah korusun daha fazlası bile olabilir...
Şahsen ben böyle şeylere çok dikkat ederim. Çünkü empati yeteneğim iyi durumda. Aynı durumda ben rahatsız oluyorsam bir başka erkek de rahatsız olur diye düşünürüm.
Allah doğru yoldan ayırmasın, âmin.
Sevgilimin tavırları önemli. Baktım samimiyet gösteriyor, ben kalkarım ve o kişiyi eski sevgilimin karşısına oturtturur, giderim.
Eğer sevgilim bir şey yapmıyorsa ve karşı taraf hala samimiyet gösteriyorsa işte o zaman birkaç sözden sonra başka bir şekilde konuşurum o kişiyle.
Tepkiyi ben değil, sevgilim verecek..
Bakarım eğer o başka birisi yakın davranmaya devam edebiliyorsa yanımda taşıdığım adam sıkıntılıdır..
Ben tepkiyi işte tamda burada veririm, sevgilime..
Çok doğru, ben de öyle yapardım
Sevgilimin duruşunu baz alırım sadece. Eğer yakınlık gösterirse beni unutsun. Ben böyle durumlarda karşı tarafı suçlayıp asıl suçluyu gözden kaçıranlardan degilim
Cevap
31Cevap
Tepki vermem kudursun. Manitam koluma girer umursamaz onu.
En iyisi.
Yani derdin ne derim yani bir şekilde
Ağzına burnuna eşek arısı sokarım 🤣
Ortalık karışır. Sevgilisi olan birine yakın davrananın kendisine saygısı yoktur. Saygısı olmayan birine farklı perdeden konuşurum.
Benim olana göz dikene saldırganlık gösterebilirim. Fakat benim olanın da kuyruğu oynarsa onuda yakarım. :) Bunu böyle bilsin. Ben diğer kızlara benzemem.
Ağza bak ağza hahaha. Öyle bir dötü varsa yakın davransın tabi.
Ben bile korktum şimdi 😂
Emüne erdoğo nun haberi var mı görselden
Bak sıkıntı yaşarız sonra 😂😂
Sevgilim sınırını bilir ❤❤
Bence de öyle olmalı 😂
Sinirlenirim ya saçını başını yolarım. Bu arada Emine benim mood eşfkdşş
Yaklasabilir buna engel olamayiz burada sevgilin nasil davraniyor o onemli eger yakin davraniyorsa hayirli isler
Benim yarime yan gözle bile bakamazlar. Önce bakanı sonra baktıranı 🔥🔥🔥 Sevgilisi ya da flörtü olan insanlar karşı cinsle araya mesafe koymalı. O ne öyle mıc mıc samimiyet. Gelemem ben öyle şeylere. Benim olan sadece benimdir😒
Benim hatunun tutumu önemli, rahatsız olmadiysa dokunmam benden uzakta olsunlar..
Rahatsiz etmisse kolunu kanadini kirarim.
Sevgilim olmadığı için böyle bir durumla karşılaşmadım ne yazık sevgilim hiç yokmuşş
Benim de yok knk. Empati kuruyoruz 😂
Ne kadar yakın davrandığına göre değişir ama flörtlesmeye çalıştığını fark edersem Allaahhhhhh ehjdjjd fena yaparım 😂🥴
Sevgilimin tepkisi ve duruşu önemli. Ben sadece gözlem yaparım. Gerekli duruşu sergilemezse vay haline sevgilim olacak adamın😅
Sanırım kavga çıkarırdım.
Dündü galiba biri eklemiş mesaj attım tanımıyorum, afedersiniz demiş, karşımda olsa döverdim.
boş ver ya ne bulaşıcaksın 😂 aman
😄😉
Çok kötü olabilir her şey eğer bilerek yaptığını vb. anlarsam aynı şeyin kralını yaparım
Merkel de çok tatlı ama ya 😂 kıskanırım yani aralarına otururum
Tepki vermem kudursun eşimi koluma takar devam ederiz
Hahahaha Angela Merkel emekli oldu bide göremicek kadincağiz erdoğani 😂
Önce sevgilimin yaklaşımına bakarım, kudurup kudurmamam buna bağlı😅
😀😀😀 vaziyet alın şimdi diplomatik savaş çıkaracak
Yahuuu ndndndnddndmndmdndndmdmdndndndndndnd offff 😅😅😅😅😅
Yanasan kişiye rahatsız olduğumu net bi şekilde belli ederim ayıktırırım, sevgiliminde nasıl bu kadar samimiyete izin vermiş diye hakkından gelirim, olur mu hiç öyle şey 🤨🤨
Önce uyarıyoruz öyle durumlarda, ikinci de, ağzıyla burnunu aynı hizaya getiriyoruz, tertemiz, biraz gürültü patırtı oluyor ama yapacak bir şey yok, herkes yaptığı yanlışın bedelini ödemeli
Eğer emin olursam, bi hayırdırı çekerim zaten sonrasında eğer bizim ülkenin insanı ise kavga çıkar, artık kim kimi yerse ajsgdhas
Bu olay özelinde, krallık dönemleri olsa sorun olmazdı bu... Güzel strateji
o davranışı benim sevgilime son davranışı olur. sonra bir daha hiçbir şekilde davranamaz çünkü yüzünü 1 kere daha göremez. tartışmaya kapalı :)
Hiç. Karşı tarafı tanımak için iyi bi fırsat bile olabilir
Yakın davranan kişiye daha yakın davranırım, rahatsız hissettiririm
izliyorum sevgilim ağızlarının payını şahane şekilde veriyor
Sevgilim olsaydı kimse bakmasın diye cebime koymak isterdim ya 😅😂😂
Dürüst olmak gerekirse kötü olurum lan.
Herkes s kötü olur da ben direkt sevgilimin yüzünü takip ederim 😂 ve tavır olacaksa ona olur
extrem olaylar iliskiye can katar
Önemli olan benim için sevgilimin davranışı
Sevgilim izin veriyor mu ona bakarım
Bu kadar masum bakmam...
Sadece bi kere başıma geldi ve ortalığı birbirine kattım
Kavga sebebi
Fotodan da açık 😂
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz🤐
Emine anne gibi tepki veririm
Benim tepkimden ziyade sevgilimin tepkisi önemli
Toprak atarlar üstüne :D
Emine aplaninkinden.. dhdjksjsks
Fotodaki gibi bisey olurdu
Aynı first ladym gibi yaparım.
Bu soruda fetoculuk sezdim. Cevaplamiyorum.
Sessiz ve tepkisiz kalırım. Hatta soğuk yaparım.
Güzel tepkiler veririm 🔪
Öldürürdüm lan onu
onuda alırm
Grup yaparım
Gözünü oyarım
Davranamaz
güzel kare :D
Bakışlar ateş ediyor
Ecdadını * akıllı olsun
Kavga
Hahaha fotoya bittimmmm
O ortamda bulunmam 😂