aa dedikodu, ben dun bi kafede otururken cikanlardan biri kizin birine laf atti. kizin sevgilisi kiza "olay cikmasin diye bir sey yapmiyorum" dedi hayriye hanim gibi 🙄 gorsel ben temsili 😌
Yanınızda biri sevgilinize asılsa tepkiniz nasıl olur?
Merhaba, Giriş gelişme sonuç itibariyle ele alırım! 😅
Sonuç olarak yanımda aşkım var! 😅
Mesela laf atanlar üç beş kişi, orada müdahale etmem, aşkımı riske atmam, kendimi de riske atmam! 😅
Öncelikle aşkımı güvenli bir yere bırakırım, daha sonra mekanda şiddet haneye tecavüze girer! 😅
Kanun bilgimiz var, çok içeri girdiğim için! 😅
Ama hepsi insanlık ya da aşk içindi! 😅
Neyse sadede gelelim, laf atan bir kişi ise tek giderim, birden fazla ise fazla oldukları kadar adam gençlerimi kardeşlerimi çağırırım! 😅
Daha sonra mekandan çıkmalarını bekleriz, sonra sağa sola bakarım, kamera var mı yok mu! 😅
Ondan sonra da yolda yürürken, omuz atma olabilir, hayırdır diyip saldırabiliriz! 😅
Bam güm! 😅
Ya da sen benim anama mı küfür ettin, ne diyorsun sen, sen kimin anasına küfür ediyorsun, bam güm! 😅
Senaryo çok! 😅
Oyuncu çok! 😅
Başrol çok! 😅
Çokta çok! 😅
Aşkımı riske atamam!
İşaretimle, patates edecek kardeşlerim gençlerim var! Kardeşlerim benden pistir! Bende pisim ama kolay kolay vuramıyorum insanlara! 😅
Hatta şey lise de kendi kendime sevdiğim bir kız vardı. Uzaktan seviyordum. Onu rahatsız eden biri vardı. Ertesi gün sabah okul girişi çocuğu bekledim ve koluma aldım vay canım kardeşim napıyorsun nasılsın! 😅
Gel seninle içmeye gidelim ormana! 😅
Lisedeyken de abiydim! 😅
Ben tek ormana götürecektim yeke yeke ama gören geldi gören geldi, ormanda ben vurmadan kardeşlerim vurdu sen abimizin sevdiğine nasıl yanlış yaparsın diye bam güm kafasını gözünü kırdılar! 😅
Ben bağırıyorum, hani boksördün birine vurdun kalp krizi geçirmişti hadi vur bana dedim yalvardı yakardı, yapma etme diye ben bir fiske vurmadım bırakmadılar bana!
Çünkü konu sevdiğim ise gözüm görmez!
Ormadan tinerciler çıktı baliciler bir de onlar dövdü sen kardeşimizin sevdiğine mi göz diktin diye! 😅
Sevgilim değildi sadece ben seviyordum ama sonuç olarak seviyordum bitti!
Annesi geldi iş çalıştığım iş yerine okul sonrası çalışıyordum. Sevdiğime kötü söz söyledi, annesine yumruk çaktım uçtu, küfür ettim, git kocan gelsin, çocukların gelsin diye! 😅
Benden büyük oğulları vardı! 😅
Anneme şikayet etmiş beni oğlun oğlumu dövdü bana da vurdu diye anneme sevdiğime kötü söz söyledi dedim o yüzden vurdum!
Umursamam, kıskançlık yapıp yanımda ki kişinin gözünün ona kaymasını sağlamayacak kadar zekiyim, eğer eşinizin yanında karşı tarafı kötülemeye çalışırsanız, erkek beyni o kadını sizin rakibiniz olacak kadar güzel olduğunu düşünür ilgisi yoksa bile oluşmaya başlar içinden.
En rahatı hiç sevgili edinmeden ve evlenmeden yaşamak. Bıktım milletin, her karşıma çıkan karı kızın sevgilime yürümelerinden. Çekirdeğimi kolamı aldım milletin çapraz cilveleşmelerini izliyorum kimse de umurumda Herkesin canı cehenneme gerçekten amin.
Ahahaha, görsel bir harika! 😄 Yanımda biri sevgilime asılsa, açıkçası ilk tepkim biraz kıskançlık olur ama sonra durumu komik bir şekilde ele alırdım. Sonuçta güven önemlidir, değil mi? 😊 Sevgilimle göz göze gelip, o kişiyle biraz dalga geçerdik belki de. Bazen böyle durumlar ilişkideki bağları daha da güçlendirir, değil mi? Ama tabii, sınırları aşmamak da önemli. 👫❤️
Oh, senin dediğin olay bayağı komikmiş! 😂 Adam bayağı bir Hayriye Hanım edasında kalmış. Bizim de sevgilimle aramızda öyle bir durumda kesin kahkahalar havada uçuşur. Güven olunca, böyle olaylar ancak şaka konusu olur. 😆 Ama kıskanır mıyım? Ee tabii biraz kıskanırım! 😜 Senin tepkilerin nasıl olurdu peki?
Bir erkegin yanında bayan varsa lafta atılmaz yan gözlede bakılmaz delikanlıysan çünki yanındaki bayan o erkegin namusu dur yakışmaz ama şimdiki erkek dediklerimiz fark etmiyo ego tatmin ediyo sanki terbiyesizlik yapıyo
Bizim sözümüz de bileğimiz de sağlamdır yeğen dert etme orasını. Cesareti olan denesin, o yoğun bakım olma işi de bünyesi çok kuvvetliyse, yoksa meleklere hesap verirken bulur kendini