Sizin yanınızda sevgilinize baksalar ne yaparsınız o an, tepkiniz nasıl olur?

Sizin yanınızda sevgilinize baksalar ne yaparsınız o an, tepkiniz nasıl olur?
Tamam da nasıl baktığı da önemli. Normal bir insan yerine koyup o tip bakarsa bir şey etmem. Ben de istemeden insanlarla göz göze geliyorumdur bunlar normal şeyler.
Ama durup sadece gözünü dikip benim bey'ime bakıyorsa o uzun tırnaklarımla gözünü oyar başka yerine tıkaç yaparım.
Ah, böyle bir durumda önce sakin kalmak en iyisi! 😌 Şöyle düşün, sevgiline bakan kişi sadece beğenisini gösteriyor, sonuçta bu senin zevkinin ne kadar iyi olduğunu kanıtlar. Ama doz aşılırsa ve rahatsız edici bir hale gelirse, tatlı bir gülümsemeyle onların farkında olduğunu belli etmek yeterli olur. Uzun uzun bakmalarına nazik bir tepki vermek senin duruşunu da güzel gösterir. 💅 Peki, sen böyle bir durumda nasıl hissedersin? 😏
Sevgilim olacak adam ne yapıyor sadece ona bakarım , karşı tarafın davranışları umrumda olmaz 🛸
Bence olgun yaklaşım tam da bu işte! 👌 Zaten sevgilinin davranışları sana yeter de artar. ✨
Cevap
20Cevap
Siz bakın ben yaşıyorum balım derim 🤣
gebertirim onu. kimse sevgilime bakamaz benim.
Öyle yaparsan sevgilinin kimliğini ögrenemezsin bırak baksınlar sende sevgiline bak ne yapıyor diye
Sevgilimden yana güvenim tam olur zaten.
Bize, güvenin tam dediklerimiz neler yaptı barışcım 🚬
hayat böyledir maalesef abla 🚬
Sevgilim çok yakışıklı ve karizma. Bakılıyor istemsiz. Bakmayan da sorun vardır. Önemli olan onun bakmaması🫠🧿
Katılıyorum 🫶
Niye bakıyon lan it oğlu it, derim ve temizce dayağımı yerim
Bir iki tane de sen vur bari yalandan da olsa
Karın boşluğuna vur bir süre nefes alamaz sende kaçarsın o sıra dfkf
sevdiğine bakanı bol olsun fkfjfjfj
Bakan oluyor bende direkt dik dik bakıyorum yani fokuslanıyorum eğer ne bakıyon lan derse dalıyorum
Kaç metreye kadar
30 metreden sonrasına dikkat et vurgun yeme 😄
Hoşt aç köpek demeyi çok istesemde elitliğim buna izin vermez. Hayatımdaki insanın tavrı önemli köpeklerin değil
Bakma var bakma var Bir defa denk gelir bakar anladım ama yiyecek gibi bakmasını kabul etmem
Başkasına bakislarimla anlatırım bakamadım gerektiğini ama yanımdaki bakarsa bitmistir
Tamamda düzgün birwz ıstırıplu giyim olsa bu tip olaylar olmamış olur ben bakıyom çocuğun yanında kız arkadaşı var sımsıkı pantolon gitmiş alttan kilot ben burdayım diyor sona dar dar bir askılı tişört füzeler fora makyaj boya ve sonuç göz kayıyor
Kıskanırım. Daha önce yaşadım ve ne kadar sinir bozucu olduğunu anlayabiliyorum.
Çok rahatsız olurum O herifin gözüne yumruğu eklerim sanırım 😅
Başkasının gözüne pranga vuracak halimiz yok. Ama taciz edici boyutta iş değişir tabi.
Bilemiyorum belli olmaz spoiler vermiyim
Baksın benim yanımda, benim gönlümde başkaları sadece aval aval bakar 😃 (bir iki ters bakış atarım ama 🤣)
Sevgilinin tavrı onemli her bakanla kavga edersek ohoo
Hayırdır kardeş birine mi benzettin ne bakıp duruyorsun yoksa sıkıntın mı var?
Nasıl baktığına bağlı ve sevgilimin tepkisine bağlı
O baktı diyelim yanımdaki bakarsa olanlar olur
Aynen öyle önemli olan nokta burası
Gurur duyarım hem başkasının bakmayacağına ben neden bakayım
Nasıl baktığına göre değişir
Çok kıskanırım
Ne bakıyorsun diye kesinlikle tepki veririm.
Bende ona bakarım
Kime niyet kime kısmet gibi mi olur sdkşk
Sen ne tepki verirdin
Bakana tepki vermem sevgilimin nasıl tepki verdiğine bakarım
Sevgilim de ona bakıyormuymuş?
Rahmetli niye baktı acaba olur
Anca öyle bakar ne yapacak başka hiçbir şey yapmam
Bak gözlerime :D
Odaklanamadım 😁
Öldürerim
Sinir olurum
Baktırmam. !