Sevdiğim kişinin bana sadece seni seviyorum demesi yetmez ama seni seviyorum demezse de arıza çıkar😃 Herşeyden önce bunu benimle iyi geçinmek için değil, tamamen kâlbinden gelerek söylemesi gerekir. İltifat ta duymak isterim ama sadece seni seviyorum diyerek kolaycılığa kaçamaz. Sevgi cümleleri sevgi cümleleridir, iltifat değillerdir. İltifatlar ise hem iltifattırlar, hem de sevgiyi derinden ifade eden cümlelerdir. İlişkilerde hem sevgi cümleleri olmalı, hem de iltifatlar her fırsatta içtenlikle kâlpten gelerek söylenmeli.. Sevilmek ve sevildiğini duymak insanın kâlbini ısıtır, ilişkiye bağlılığı sağlamlaştırır. İçten ve samimi iltifatlar ise, beğenildiğini bilmek, insanın o ilişkide mental motivasyonunu artırıp ilişkiye duyduğu güveni ve geleceğe inancını çoğaltır.
İltifat olarak kabul edilebilir ama bazen bu kullanılan cümlelerin yeterliliğini kaybettiğini düşünüyorum bize yeni iltifatlar lazım iltifat sözlüğüne yenileri eklense biraz daha iyi olur gibi. Seni seviyorum aşkım filan ne bileyim herkes söyleyince bir anlamı kalmıyor ya bana göre 😏
Seni seviyorum demek bence sıradan bir iltifatın ötesinde, insanın kalbinden çıkan en saf ifadedir. Gözlere değen bir gülümseme ya da görünüşe dair söylenen güzel sözler bir anı süsler ama bu cümle ruhun derininden gelir. İçinde hem sahiplenme vardır hem de değer verme. Birine seni seviyorum dediğimde, onun varlığının hayatımda ne kadar kıymetli olduğunu anlatırım. O yüzden bu cümle sadece bir iltifat değil, en büyük itiraf ve en gerçek duygu ifadesidir.
Bence iltifat olarak kabul edilebilir ama ne kadar gerçekçi söylediği tartışılır şimdi çoğu insan birbirini sevdiğine aşık olduğunu söylüyor ama lafın söylemini Bir de icraata baktığın zaman hiç öyle olmuyor
"Seni seviyorum" demek gerçekten en güçlü duyguların ifadesi, bunu hep duymak çok güzel ama arada farklı iltifatlar da kalbinizi ısıtabilir. Dış görünüşünüzden, enerjinizden ya da başarılardan bahsettiğinde bu, sevginin detaylara yayıldığının göstergesi olur. Peki sen ne dersin? Sana yetiyor mu "seni seviyorum"? 😊💕
Seni seviyorum cümlesi iltifat değil bir his bir duygu durumudur ve günümüzde herkesin ağzına sakız olmuş bir cümle sadece iltifat bile sayılmaz yalan ve artık bu cümleyi duymak istemiyorum hissettirilmeli
Söylenildiği yere bağlı seni seviyorum kelimesi. Eğer bir adam evlilik teklifi yaparken seni seviyorum der ise bu hayatında seni daha çok görmek istediği anlamına gelir bu en saf olanıdır. Bir erkek c! nsel ilişki sırasında bunu söylüyorsa bu anlık arzudan ve şehvetten kaynaklıdır.
Hayır bu bir iltifat değil. Seni seviyorum, çünkü güzelsin, iyi kalplisin ismin cismin güzel vs, diyorsa bu iltifat sayılır Ama tek başına bir iltifat olmaz çünkü bu romantik bir cümle sadece.