Kontörü yok diye arayamıyor...Sizce ben mi abartıyorum?

Erkek arkadaşımın bir hafta önce kontörü bitmişti, ve alamadığını söyledi, çünkü parasını hep harcamış.. arkadaşlarından borç olmiş ama onlar da bitmiş.. o yüzden ben de bir iyilik yapıp ben almak istedim, ve aldım ona, o ne kadar da yok dese de.. ve dün bitti yine, bana haber vermedi tabi, mesajlar kesilince ben aradım onu, kontör bitti dedi, ama yarın param geliyor sana akşam kardeşimin tlf yazarım dedi.. ama yazmadı... ve bugün oldu, yani 24 saat'den fazla, hala ses soluk yok, heralde parası gecikti, yarın gelecek, o yüzden yazmamıştır, aramamıştır diyorum... bu iki-üç ay öncede olmuştu, o zamanlarda hatta 3 gün konuşmamıştık birbirimizle, onun kontörü bitti diye.. bu nasıl iş? sizce tuhaf değil mi? aramız çok iyi hiç bir sorun yok, o bu kontör işini fazla abartmıyor, çok ağırdan alıyor.. parası gelince alıyor.. ama ben çok üzülüyorum bu duruma, sizce haklımıyım? ona kızasım var, ama bu kez yine problemleri çıkaran ben olmak istemiyorum... tlf bulup edemiyor da... okul, iş çok yoğun.. ama ben üzülüyorum bu duruma, abartıyor muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
demin yazdim, neden haber vermedin, kontor almadinmi diye, oda annesinin tlf cevap verdi, param bugun gelmemis, annem kaza yapti, onunla ilgilendim... (kaza derken arabanin kucuk biryeri kirilmis) ve ona demin tlf ettim durumu ogrenmek icin.. fazla bisey yok dedi, nerdesin dedim, evde degilim dedi, nerde oldugunu soylemedi, ve pilim bitiyor dedi kapatti.. yaaaaaaa icime suphe girdi?+
Kontörü yok diye arayamıyor...Sizce ben mi abartıyorum?