Sıkı fıkı ilişkiler zamanla durağan olurlar. Belki sık görüşmenizi esnekleştirirseniz sorun çözülür diyorum. Ama sorunun nedeni başka şeyler de olabilir; onları şimdilik düşünmemek, alttan alıp ilişkiyi akışa bırakmanız, sizin ve sevgiliniz açısından yararlı olacaktır. Bu konuda ise sabırsızım diyorsanız, meseleyi ciddi olarak görüyorsanız bu konuyu sevgilinizle oturup konuşmalısınız. Sevgilerle..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
belki gerçekten maddi açıdan durumu kötüdür ve bunu sana aksatmak istemiyordur sürekli. Neticede kimse kimsenin aile durumunuda bilemez maddi açıdan. Bence biraz sabırlı ol.Görüştüğünde ise kendisinden açıklama iste.Şuan olumsuzluğa düşmen karar vermen açısından seni yanıltabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
aslinda onun imkani var, benim gibi abone olmasina, yani coook ucuza geliyor, ve ona kesinlikle maddi olarak sIkinti yasamaz, oda tamam ismarladim demisti.. ama halen gecis yapmadi, aradanda baya gecti... yani demek istedigim sonucta para acisindan sIkinti yasamak istemiyorsa benim gibi abone olabilir. ama ugrasmiyor. sence beni onemsemedigindenmidir, yoksa zamani olmadigindanmidir:(
- +1 yıl
Para açısından bir sıkıntısı yok ise ve belirttiğin gibi geçiş yapmıyor ise bu durumda sana diyebiliceğim birkaç cevap olabilir.
1- hayatında bir başkasıda olabilir,bundan dolayı hattıyla ilgili sana özel bir işlem yapmak istemiyordur
2- seninde belirttiğin gibi önemsememe gibi bir durum olabilir
3- senden ayrılmanın yollarını arıyor ve sebep oluşmasına zemin hazırlamak istiyor olabilir
ama yinede hiçbir şekilde kesin bir yorum yapmak istemem. o nedenle bence görüştüğün ilk gün: bir daha yapma - +1 yıl
neyi yapmayim?
bana kendi agziyla demisti, yeni numara istiyorum sadece sen, ailem ve yakin arkadaslarimda olacak diye. ben istedim diye facebook'unu kapatti.. tabi eski kiz arkadasini arkadas listesinde gordugum icin kizmistim, ve bana kodunu verip sil demisti, ve izah etmisti birsey yok diye. ve kapatti en sonunda. ve biz evlilik dusunuyoruz, ciddi bir iliskimiz var, ailelerimizde haberdar.. o sms yazmayi zaten sevmiyor, telefon konusmalarda ve gorusmelerimizde cok iyi ve ilgili.. ne cikardin? - +1 yıl
benim icin simdiye kadar cok seyden vazgecti.. gec saatde arkadaslarla takilmak, icki, kiz kankalariyla konusmayida birakti.. ve bana, simdiye kadar senin kadar anlayisli biri karsima cikmadi, zaten benimle evlenme sebeplerinden biri bu, sevdigini hep soyler, ve ilk bana aciliyormus, yani cok icine kapanik birisi aslinda. ve ben ona birkere kizmistim, surekli beni ara diyordu, bende ona dedim bir kiza surekli ara denmez, kendiliginden ara.. oda kusura bakma ben biraz ayiyim, bilmiyorum diyordu
+1 yılAbartıyorsun bizim ne sms var ne de her zaman kont.Evet yüklediği kont.bitebilir işi yoğun demişsin telefon görüşmelerini yapıyordur.Kont.olduğunda aramıyor mu?Sms demişler herkes sms yazmayı sevmez benm sevgilimde öyle ve bu yüzden 1 senedir hiç sms yapmıyoruz.Üstelik işide yoğunmuş geç yazsa daha çok sorun olur değil mi.Çok fazla düşünme.Biraz rahatla :)
07 Yorumla- +1 yıl
rahatlattin beni canim.. biz yine az alismistik hergun birbirimizden haberdar olmaya.. o yuzden biraz hayal kirikligi yasadim.. kontoru oldugunda arayamiyor, beni ara diyor, cunku onun kontoru hemen bitiyor, daha degistirmedi, bende bedava aradigim icin, hep bana yaziyor, beni ara diye. ben ariyorum. ilk basta buda tuhafima gitmisti ama alistim. yani bir erkegin surekli kiza ara demesi. ve evet oda pek sevmez sms yazmayi, ama benim sevdigimi bildigi icin, gunde birkac hep atar..
- +1 yıl
Banada ilk zamanlar zor gelmişti.Bedava arıyormuşsun işte benm bedavam olduğunda onun kont.varsa bile ben arıyım diyorum aranızda bunun lafı olmamalı bedava konuşmak varken kont.harcayıp ueniden parasının gitmesi olmaz.Bu sorun değil.Sms yazmayı sevmiyor dedin bak bu sorunda çözüldü hem yazıyomuş arada :) 1 sene önce bende yaşadım bunları ama büyük bir sorun değil bak ben hala beraberim :)
- +1 yıl
önemli değil canım :) şüphelenme asıl sen sürekli canım cicim olandan kork birşey çakmasın kız diye ellerinden geleni yapıyorlar valla.Ciddiyseniz ne mutlu size ömür boyu mutluluklar. :)
- +1 yıl
Konuyu aç tabi ama hesap sorar gibi değil sevgilim beni hiçte merak etmiyo galiba gün içinde pek aramıyo beni tarzında
- +1 yıl
canim onu demin aradim, annesi kucuk bir kaza gecirmis o yuzden yogunmus.. ama onu aradigimda durumu ogrenmek istedim, ne yapiyorsun dedim, arkadaslarla beraberim dedi, nerdesin dedim, cevap vermedi, pilim bitmek uzere, sana aksam yazarim annemin tlf nuyla dedi kapatti.. morlaim alt ust oldu:( aklima binbir sey geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılöff ya napcam senın bu çocukla derdın bıtmıyor...
halen ne ıstıyorsun.. Konturu yoksa yoktur. öncekı sorularında da hep bırşeyler beklıyorsun ıstıyorsun..
Bunlatıyorsun bu arkadaşını sen...
İnanmıyorsan guvenmıyorsan ayrılacaksın nedır sende kı bu hırs..04 Yorumla- +1 yıl
birde bunu ben cozebilsem! evdekilerde aynisini diyor bana.. kardeslerim sen onun ustune cok dusuyorsun, ondan bekliyorsun, niye soyle niye boyle diyorsun, biraz serbest birak iliskinizi diyorlar... ben boyleyim neden bende bilmiyorum, ilk defa birinin ustune bukadar cok dustum!
- +1 yıl
dusersen kaybedeceksın..
Öncekı ılsıkını ve kaybetme korkunu artık bırak.. Bıraz mantıklı dusun.. ve 3. bır gözle bak. sankı bır kız kardesın senmıssın gıbı ozman yaptıgın hataları fark edeceksın...
hem olmuyorsa olmaz. hem sen bu sekılde o cocugun hal ve hareketlerını bıle dogru duzgun yorumlayamazsın kı.. Yanlıs yapıyorsun.. gözlemlemle bıraz o sana uygun degılse ayrıl neden hayatı hem ona hem kendıne cekılme zhale getıryorsun.. Terk edılırsen şaşırma.. - +1 yıl
evet denemeliyim bunu.. haklisin.. ama oda asiri derecede kaygisiz... ve bende : boyle birinemi gercekten layikim diye dusunuyorum.. ben hak etmiyorumki boyle bir iliskiyi. kac senedir kimseyle beraber degilim kimseye guvencim olmadigindan, en son bunu gerceten sevdim.. ama buda asiri derecede agir ve kaygisiz, beni uzuyor...
- +1 yıl
olmuyorsa zorlama.. Bak cevapların hepsı zaten sende var.. sadce sakınce dusunmuyorsun..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılbırak o çabalamıyosa sende çabalama. Ayda bikere 10 tl verip msj hakkı bilee yapabilir. Sırf sen istiyosun diye bile bunu yapması lazım yani çok zor birşey değil bu. Sonuna kadarda haklısın 24 saat bi insan sevgilisnden haber alamicaksa ee ne anladım ben bu ilişkiden..
03 Yorumla- +1 yıl
Bu konuyu yüz yüze konuş bide üzüldüğünü açık açık söyle anlat tatlı dille konuş ama bağırarak kızarak onu bunaltmış olursun. Madem ciddi düşünüyosunuz onunda bazı fedarkarlıklar yapması lazım tek taraflı olmazki. Ama kesin bu konuyu tatlı bi dille konuşup anlat ondan sonrasını zamana bırak emin ol düzelir
sorun etme olabılır bız ogrencıler ne yapalım 5 ay 29 gun sonra yukluyoruz artıkherkesle odemelı anlasıyoruz:)takılmamalısın yemıstır konturlerı bıdaha atmazsın olur bıter uzulme bıraz ozlemek ıyıdır hem
010 Yorumla- +1 yıl
canim sagol, ama o cok calisiyor, ve cok iyi maas aliyor.. araba borcu var filan.. ama benim icin baska aboneye gecsin, burda mumkun, yani benim gibi ayda cok ay odeyip butun ay serbest oluyor.. oda bunu hic denemedi, ona halbuki hatirlatma yapmistim, yani benimle konusmak icin bir cabasi yokmus gibi.. ama tel konusmalarda, bulusmalarda bak ozaman cok iyiyiz, cok konusur, ilgilenir.. ama bende anlamiyorum iste demekki onun icin normal boyle bir iki gun konusmamak, kontor yuzunden
- +1 yıl
cunku aslinda ona guveniyorum, supheli seyler yapmadi simdiye kadar. belki abartiyorum bilmiyorum, annemde deminden beri bana kiziyor, sen ne kadar dusuyorsun oglanin ustune, birak o dussun, cok sIkiyorsun onu, arkadaslariyla beraberdir, neden nerdesin diye soruyorsun diyor.. oda farkinda kafayi yiyecegimin:( ama saglikli dusunemiyorum..
- +1 yıl
cok sagol canim.ben oturdum mesaj yazmaya calistim (ama gondermedim, calisacak aksam 10a kadar cok sinirlenir benden boyle olumsuz bir sms alirsa,yarin birgun gondereyim diyorum, ama gondersem ustune dustugumu belli ederim gibi geliyor ama hatasini baska nasil anliyacakki?)abone degistirmek cokmu zor,beni kolay ihmal edebiliyorsun,eger kontor yoksa bile beni dusunsen, merak eder yine bir sekilde ulasirsin sanki kontor bahane gibi geliyor eger oyleyse soyle hayatinda daha fazla yer almayim. nasil
- +1 yıl
rıca ederımcanım madem ustune dusmus gıbı gorunmuceksın şöyle yaz hayatım ınsanoglunun mutlaka yogunda olsa gunde bır ıkı saatı bostur bılıyorsun degılmışu operatörler bıze kıyak geçmedıgıne gore operatorunu degıstırırmısın bır ara?tabı sen bılırsın yınede ama ben bundan sonra konture para yatırcagımı sanmıyorum yaz.yolla tabı ıstersen:)
neden ondan bekliyorsun ki bölyle durumlarda onun kontürü olmadığında sen ararsın sürekli haber alırsın olur biter. takma böyle şeyleri kafana.
03 Yorumla- +1 yıl
ah canım bir ilişkide ne kadar beklentin ollursa okadar çok üzüntün olur. Hayır bekleme merak ediyorsan ara sor. Diyelimki kavgayı başlattın neden beri aramıyorsun dedin ona oda sana şöyle bir cevap veriyor: Kontümün olmadığını biliyorsun durumumuda biliyorsun neden sen beni aramıosun dese.' daha çok üzülmicekmisin. Eğer kontür almamaya devam ederse ozaman sorunlar var demektir. İlişkinizi gözden geçirirsiniz.
+1 yılherşeyden önce sakin ol ve mantıklı düşünmeye çalış. kendi telefonu su an kapalı mı? kapalıysa annesinin telefonu açıktır... annesiyle tanışıyor musunuz? yada aranızda bi konusma oldu mu? annesinin telefonunu arayabilirsin?
09 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlarıyla beraberse söylemişse sana sorun yok canım panik olma lütfen. sakince düşün. telaşa gerek yok. kendi telefonunu bi daha ara için rahat etmiyorsa. kapalı mı değil mi diye öğrenmiş de olursun hem ama sakin ol
- +1 yıl
konuşursun canım. merak ettim seni sesini duymak istedim falan de. bozma moralini
- +1 yıl
o da olur. en azından nasıl bi ortamda bulunduğunu sesten anlayabilirsin
- +1 yıl
keske normal arasaydın o zaman hiç olmazsa konusmus olurdun
Kontürü aldın herşey güzel ama neden 1 günde bitiyor bu kime harcıyor yani? o istese sana heryerden ulaşabilir arkdşndan birinden msj atar arar tekneloji dünyasında yaşıyoruz derdi başka olabilir bence konuşmalısın.
04 Yorumla- +1 yıl
nerede harcadığını sorabilirsin kontör bi günde hemen nasıl biter bi msj hakkı falan yapabilirdi ne bileyim haber alamıyorum diyosun zamanında 3gün knşmdk diyorsun msj atsın bu kdr zormu yani ne bileyim
ayrıca kontör için bu kdr uğraşmayın artık faturalı hatların inanılmaz kampanyaları var 30 tlye hem knşma hem msj süper haledebilirsnz kontöre daha fazla para harcıyor bu çocuk anlaşılan - +1 yıl
ugrasmayi sevmiyor canim. yani simdi herkez touch telefon kullaniyor, o pek sevmez, ugrasmaz, evet dedigin gibi ucuz aboneler var, onlarada gecis yapmiyor, bende hatirlattim.. ve coook para veriyor kontore.. onu anlamiyorum, yani az ugrassa degistirse oda rahatlicak, bende, ve ondan fazla parada cikmiyacak..
+1 yılKontör nasıl bitebilir? Mesaj hakkı neden yapmadı bu çocuk. Harcama yapacağına kontör alsaydı canım. 9 liraya paket alıyosun 1 ay 11bin mesaj atıyosun. Bu çocuktan hayır gelmez. Yeni birini bul ve cebinde en azından 9 lira parası olsun.
03 Yorumla- +1 yıl
cok para kazaniyor, ama borclari oldugu icin oraya gidiyor.. ve biz yurtdisinda yasadigimiz icin oyle bir imkanimiz yok, yani kontor konusunda. ama tabi aylik abone yapip daha az odeme yapma hakki var, limitsiz oluyor. ama cok yogun oldugu icin iste cabalamiyor. bende uzerine fazla gitmedim, cunku zaten fazla yazismiyoruz. sadece haber vermemesi beni uzuyor
- +1 yıl
hmm pardon o zaman durumu bilmiyodum. ne biliyim ama çabalamaması kötü :/
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. çok yalan söylüyor bu kişi sana aklını başına al.İyi düşünme her zaman.Kendini kandırırsın.
03 Yorumla- +1 yıl
halen yazmadi zaten... simdi okulda, ve ise gidecek direkt 10'a kadar calisacak.. oturdum dusunerek bir mesaj yazdim kendi kendime, telefonda desen konsamiyoruz firsat yok, yuz yuzede 10 gun sonra anca bulusuruz,o gune kadar ben boyle catlarim.mesajda sunlari yazdim: abone degistirmek cokmu zor,beni kolay ihmal edebiliyorsun,eger kontor yoksa bile beni dusunsen, merak eder yine bir sekilde ulasirsin sanki kontor bahane gibi geliyor eger oyleyse soyle hayatinda daha fazla yer almayim,gonderiyimi?
- +1 yıl
eger susarsam icime atiyorum ben yine icimicimi yiyorum.ona bunlari anlatsam.senin icin hersey problem diyor.herkezin bir huyu varya,bununkide boyledir diyorum,nede olsa boyle ilskileri hiic bilmez yabancilarla once iliskisi oldu,ve iliski bile sayilmaz.yani yeni ve cok acemi davraniyor cogu seyde,oyuzden boyledir diyorum.hic yazmassam o zaten yarin birgun kontor alip yazacak. ve ben nasil birsey olamis gibi konusuyum onla.soylesem oda suc oluyor,hep problem cikaran taraf ben olmak istemiyorum
fazla muhabbet tez ayrılık getirir kasma bu kadar rahat ver ..
00 Yorumla
+1 yılbumudur yani derdin? ALLAHIM sana geliyorum offf offfff :S
03 Yorumla- +1 yıl
sende hayatını yaşa işin gücün yokmu senin gün içerisinde yapacak? bütün gün boştasında benim ki neden aramadı? neden mesaj yazmadı diye düşünüyosan demekki aylaksın... isteyince arar aramazsada kendi bilir ayrılırsın... ayrılmak istemiyosanda yargılama buna gerek yok... nekadar takıntılısınız yaaa...
haklısın şikayetçi olmakta..
sevgilin biraz ağırdan alıyor belliki, pek görüşmek için istekli değil gibi...
kontorüde nasıl okadar çabuk harcıyor oda merak konusu..00 YorumlaYok canim abartmiyorsun yerden göye haklisin ;)
Bendede öyle olmustu yani tepkim cok agir oldu bir olur iki olur ücüncüde insan patlar yani08 Yorumla- +1 yıl
evet canim.. bugun arayip aramamakla cok kararsizim. o hep boyle ya. turkiyye tatile gelmistik, bana bir sekilde ulasmadi, 3 hafta konusmadik.. ben babamla tatil yaptigi icin o uygunsuz bulmus o yuzden dedi. ama ben ozamanlar nerdeyse tam ayriliyordum ondan, ve geri baristik, halen ayni:( huyu batsin
- +1 yıl
of canim be, aradim bile, annesi ufak bir kaza gecirmis onunla ilgilenmis okul is filan birde maasi bugun gelmemis o yuzden yazamamis. ne yapiyosun dedim arkadaslarla beraberim dedi, nerde oldugunu soylemedi tam, cok soguk konustuk kisa, pilim bitiyor ben aksam yazarim annemin telefonuyla dedi kapattik.. bende moralim alt ust oldu :(
üzülmekte haklısın..acaba normalde sıkıyorsunda böyle kendine kaçışmı arıyor hani biraz kendimi dinleyim diye seni sevmediği için değil yani
010 Yorumla- +1 yıl
o yengec canim, ben terazi... oda cook caba gosteriyor, nasil.. o iliskimizi dusunuyor, yani nasil etsek, benden beklentilerin ney diye cokca sordi, benim icin cok seyden vazgecti, oda yapmiyor degil. ama kontor bana sacma geliyor, yani hicmi bir mesaj bulamadi biryerden, ozaman soyle diyorum, demekki benim kadar onemsemiyor mesaj atmayi, bildirmeyi.. nede olsa seviyorum, oda bunu biliyor, neden uzerine dusuyum diyor belki, kontor olunca yazarim diyordur
- +1 yıl
canim onu demin aradim dayanamadim.. annesi ufak bir kaza gecirmis onunla ilgilenmis okul is filan birde maasi bugun gelmemis o yuzden yazamamis. ne yapiyosun dedim arkadaslarla beraberim dedi, nerde oldugunu soylemedi tam, cok soguk konustuk kisa, pilim bitiyor ben aksam yazarim annemin telefonuyla dedi kapattik.. bende moralim alt ust oldu:( sinir oldum kendime, kazayi sormak icin aradim oda, kucuk birseymis zaten konusmak istedim,pilim bitiyor dedi cok kotu oldum, az kalsin kartimi kiriyordum
+1 yılbence bir erkek bu kadar umursamaz olmamalı pek önemsemiyor gibi yoksa sen abartmıyorsun eyer haber vermek isteseydi bi şekilde yolunu bulurdu
00 YorumlaKontörlü ilişkiler...
... Bu adam hakkın da düşüncelerin de çok gel gitler yaşıyorsun.02 Yorumla
+1 yılya bu sms tarıfelerınden yaptırın 9 lıraya 1000 sms ten fazla verıyo sıkıysa o zaman desın kont yok dıye
00 Yorumlaiçine şüphe girmesin şüphe dolsun yüzde yüz aldatıyo bak 99 değil yüz. tecrübeyle sabittir.
04 Yorumlatekrar ara o zaman ...
011 Yorumla- +1 yıl
boşver böle düşünme bak şuan sen yanıp tutuşuosun ne gerek var böyle kasıntılara aranız iyiyse bu yüzden trip atma ara gitsin bu kadar canını sıktıgına degmez...nasılsın aşkım de daha kntr almadın anlaşılan de hatta gönderebiliosan sana kntr gönderebilirim istermisin de nolcakki sanki ;)
- +1 yıl
anlıorum seni canım eger dayanabilirim diosan bi süre beklemelisin bende senin gibiyim hep ilk adımı atan arayan ben olurum mesela oda buna alıştı hep benden beklio...belki seninkide biliodur senin nasılsa arayacagını senden bekliodur yine alıştırdıysan eger...erkeklerin bayanlar kadar anlayışlı olmasını bekleme bu mümkün değil biz duygusal bakıoruz onlar yüzeysel :) oluruna bırak
- +1 yıl
cok sagol canim.simdi morlaim alt ust oldu.bi kac saat once yazdim,neden yazmadin hala kontormu yok diye,oda annesinin tlf'uyla uzgun oldugunu okul is,ve annesi kucuk bir kaza yapmis onunla ilgilenmis ve maasini bugun alamamis.ordan sonra ben onu aradim,ne yapiyorsun dedim, arkadasarla beraberim dedi kapatiyimmi dedim,yok konus dedi.nerdesin dedim tam cevap vermedi.pilim bitiyor dedi kapatti aksam yazarim dedi.sesi soguk gibiydi.bende cok uzuldum az kalsin tlf kartimi kiriyordum.süphe girdi icime
- +1 yıl
o zaman hiç üstüne gitme bi yeri kalkar bırak o seni merak etsin sende bu süre içinde niyetini ögrenirsin zaten biraz güçlü ol sonunda iyi olması için bunu yapman lazım sabret ve bekle...dır dır dır arama iyice çileden çıkabilir ve olay b*ka sarar en iyisi beklemek sakinleşmek...o sana dönecektir o zaman bu sefer o merak edicek düşme üstüne ...
Kontürlü ilişkiler :) . Kontür olmayınca biter.
20 Yorumla
+1 yılyüzyüze konuşsanız çok daha iyi
01 Yorumla- +1 yıl
halen yazmadi.. dun aksam eve geldigimde yazarim dedi, onuda yazmdai.. ben sms'de bir mesaj hazirladim...: kontor bana bahane geliyor, benimle konusmamak icin.. eger sevsen beni dusunsen merak edip, biryerden yine bulup yazardin.. filan... ama gondermekte emin degilim, bugun taa aksam 10'a kadar calisacak.. ve sinirlenir.. o yuden yuz yuze iyi, ama bende 10 gun daha bekliyemem gibi:( görki o nezaman yazar
cıvık müdürüm afedersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen abartıyorsun.
01 Yorumla
+1 yılsen ara o zaman :)
03 Yorumla- +1 yıl
pilinin bitmesi normal de olabilir. ama nerde olduğunu söylememesi garip. sen yine de sakin ol. bozma moralini. annesinin telefonundan ara onun ki hala kapalıysa
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar