Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar boş duyar yapmayın. bu havada evlere servis yapan yer var mı diye soruyorum ne merhametinden bahsediyorsunuz. hayatlarını kaybetmeye kadar getirdiniz konuyu, karşılıklı alış-veriş bu. insanlara kendi tercihlerinden dolayı neden acıyayım, hakettikleri parayı ve karşılığını alıyorlar. hayrına yapsalar eyvallah.
Güncellemeler
+1 yıl
ya m@l mısınız ben evde tatlı yapmasını bilmiyor muyum? çikolatalı bir şey istiyor canım, tatlı yapmak için çikolatam yok. onu bile sipariş edemiyorum, kilit şu an. bir soru sorduk alt tarafı ne linç ettiniz be kardeşim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İki DK hazırlanan bardak sufle yap. Mikrodalga fırın varsa beş dk'ya yemek için hazır oluyor
o kız senin eline su dökemez ana baba bi b. k öğretmemiş parayı vermiş getirden al demiş bi savas çıksa açlıktan ayakkabısını yicek haberi yok
Abartma sen de, isterse getirden sipariş eder, isterse hiç yemez. Konu kızın annesine nasıl geldi şu an. İnsanların hakkında ne kadar absürt yargılarınız var
ilk defa linç etmeyen biri. bardak sufle yapmak için çikolatam yok maalesef
Çikolatasız da gayet güzel oluyor kakao varsa yeterli. Çok tutmamaya dikkat edersen içi akışkan kalır. Denedim tatlı krizini biraz dindiriyor
hem de pratik. kakaolu olana bakacağım çok teşekkür ederim
Rica ederim
Bu havada araba bile sallanıyor biraz merhametli mi olsaniz...
merhamet gerektiren bir şey değil. kimse hayrına getirmiyor, parasını da komisyonunu da alıyor
Yazik kafana ya
asıl senin kafana yazık. kendi tercihleri sen et merhametini ben paralarını veriyorsam getirmek zorundalar ne koşulda olursa olsun
Kimse senin kölen değil kalk kendin hazirla
parasıyla şımarmış velet işte
ne kadar @ptalsın. kuryeler ve eve servis işçileri köle mi senin gözünde? parasını aldığı halde köle mi yani? büyük hakaret.
Parasini veriyosam getirmek zorunda diyen sensin.
parasını verdiğin halde getirmeseler kıaynet koparacak kişi, parasını veriyorsam getirmek zorunda dememe takılıyor. tabii ki zorunda. onlar hizmet ediyor, ben de hizmetlerinin karşılığını veriyorum.
Kişi kendinden bilir işi...
Disardan siparis vermiyorum Allah şükür elim ayagim tutuyor gidip kendim aliyorum kendim yapiyorum.
kişi kendinden bilir işi derken? ne alaka ulan ger$izekalı. şu an açık bir yer olsa biz de biliriz gidip almasını. sırf senin gibi m@llar merhamet ettiği için fazladan para alamıyor iş yapamıyorlar madem o kadar duyarlısın bunu da düşün. beyinsiz kadın.
Seviyeni belli ettin böyle devam et 😏🤝😁
aynen😂😂. şimdi defol git sorumdan embesil.
ülkede hic bir yer çalışmıyor iş yerleri bile tatile girmiş ama bu r.. puya sorarsan lokantalar çalışıp buna yemek tasıycak.. bu ne mallık a. k. ülkeden haberi yok bide millete atar yapıyo beyinsiz
Yasaklandı.. Bu gece aç kalacaksın.
ne demek yasak ya
Kar nedeniyle yasaklandı. Hadi oradan biraz un çıkar da yufka aç.. Börek yapalım.
olur..😌
Ben dolaptan kıyma çıkardım. Az bi soğan doğra..
salçalı olsun
Ocağı yak. Yağı az kullan.. Pahalı..
Boş yapmıyoruz da soruda bir eksik olduğunu fark ediyor musun?
Evet, kesinlikle ortada bir mallık var. Hadi bul bakalım nerede?
sözüm sana değil
neredeymiş?
Mesela ben Houston'dayım... Sen de Urfa'da olmalısın?
ne alaka, istanbuldayım ben?
Bak bakalım, sorunun neresinde belirttin bunu?
hangi şehirde olduğum farkeder mi? hava koşulu sebebiyle motorla servis yapılmadığını ve arabayla servis yapan getir benzeri siteleri sordum. şehrim yanıtı etkilemeyecekti. getir büyük arabayla getiriyor mu diye sordum, yine etkilemeyecekti.
Valla şu an burada getir den yemek istesem, adam anama küfreder... 50 cm kar var burada.. Sizin orada hava güneşli mi?
pohunu ye krizin geçer
ben o pohu sana yedittiririm
eksik etek 🖕 ağzına bir verirsem kulaklarin. mekik çeker
önce kendin olmayı bil ve özgüvenini kazanm gizliden yazmakla söylediklerin bomboş
sg o zaman 😂😂
Taksiye bin git al gel
açık yer olsa arabam var giderim
Ay pardon arabasi varmiş havan batsin
Yarın bi restorana git öyle ye 🙃
bana şu an lazım..
(Hamile değilsen) canın çekmiş olabilir evt ama burada bunun mevzu sunu yapilcak biseymi anlamadım yarın gidersin 2-3 tabak gömersin acısını çıkarırsın Miss afiyet olsun
Evde hazırla tatlını
üşeniyorum
Kola iç
içiyorum ama tatlı kadar karşılamıyor
Hiç yoktan iyidir
Biraz insaflı davran
ne insafından bahsediyorsun?
Bu saatte motorlu bir kurye sana bişeyşer getirmeye çalışacak
hayrına getirmiyor parasını fazlasıyla alıyor. işi ve görevi bu onların. herkes insaf edecekse ne anlamı kaldı bu mesleğin, kendi tercihleri. bu hava ve saatte getiremiyorlarsa kurye olmasınlar o zaman.
Senin egonu tatmin etmek için biri hayatından olabilir
aşırı gereksiz duyar. egomla ne ilgisi var ulan, bana istediğimi getirmeyeceklerse ne diye o işi yapıyorlar.
insanlara hizmet etmek onların işi, kendi tercihleri ve karşılığını alıyorlar. boş duyar yapma
Boş insan için boş duyar olabilir
bunlara göre bunlar haklı sadece bilader sonuçta para veriyor ya.. parayı veren haklı nede olsa para için kendini satıyorsun
Baaane?
sende haklısın
Takılıyorum be ama hava çok soğuk ve her yer karlı gülüm onlarda hak ver