Benimle olduktan sonra ertesi akşam benim dışarıda isim vardı eve geç gelirim dedim olduğum yere gelip beni arabayla aldı?

Ve arabada kız defalarca aradi redeti açmadı sonra açtı yanımda telefonu kıza eve gidince kavga çıkardım evi terk ettim. Biz yurt dışında yaşıyoruz ve 3 aydır ev arkadasiyiz fakat benden hoslaniyordu kıskanıyordu sevgili olmayı teklif eti redetim bir kac defa daha sonra baya etkileniyorduk birbirimizden ama arkadaştık ve bu kız turkiyede yaşıyor 9 yıllık toksik ayrıl barış iliskileri var , defalarca aldatmış kızı hata baska biriyle evlenmiş çocuk 2 sene evli kalıp bosanmis kiz yine affetmiş onu gurursuz ve arsız, benden de haberi vardı hata beni kıskanıyordu sevgilisinin bana ilgisini oldugunu biliyordu farkındaydı yanımda arayıp zorla ilgi istiyordu çocuk azarliyordu zorundamiyim sana iyi davranmaya diyip yüzüne kapattı defalarca, sonra ona ve ailesine küfürler etti ve ucuz bir kadınsın engele beni dedi ona ayrıldılar daha sonra biz birlikte olduk sizce bu kızı niye oyalıyor bu erkek?
Benimle olduktan sonra ertesi akşam benim dışarıda isim vardı eve geç gelirim dedim olduğum yere gelip beni arabayla aldı?