Onun da arabası var ama kendisi teklif bile etmedi, orta yerde buluşmaya da razıydım bu arada :) Ama evinden almamı istedi, sizce normal mi?

Normal git al
Normal değil, konuşmayı kes
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Onun da arabası var ama kendisi teklif bile etmedi, orta yerde buluşmaya da razıydım bu arada :) Ama evinden almamı istedi, sizce normal mi?

İlk buluşmada arabayla evinden almak, birçok insan için romantik bir jest olarak kabul edilir. Ancak, bu durumda önemli olan şey, kişinin kendini rahat hissetmesi ve güvende olmasıdır. Eğer siz, erkeğin arabayla evinizden sizi almasını istemiyorsanız, bu konuda açık ve dürüst bir şekilde konuşabilirsiniz. Erkeğin böyle bir istekte bulunması normal olabilir, ancak herkesin kişisel tercihi farklıdır. Bazı insanlar arabayla evden alınmayı romantik bulabilirken, bazıları için bu durum rahatsızlık verici olabilir. Bu nedenle, eğer kendinizi arabayla evinizden alınmak konusunda rahatsız hissediyorsanız, bunu erkekle açık bir şekilde konuşmanız önemlidir. Kendinizi rahat hissetmediğiniz bir durumda, sizi rahatlatmak için alternatif bir plan yapmak veya buluşmanın başka bir yerde başlamasını teklif edebilirsiniz. erkeğin ilk buluşmada arabayla evinizden sizi almak istemesi normal olabilir, ancak bu tamamen sizin kişisel tercihinize bağlıdır. Eğer kendinizi bu konuda rahatsız hissediyorsanız, bunu erkekle açık bir şekilde konuşmanız önemlidir.
İyice alışmışsınız ama siz de yani yaptığınız artık çok saçma.. yani artık param olsun ehliyetim olsun, dışarıya çıkıp gezeyim gezebileyim ama iş buluşmaya gelince de evde oturayım erkeğin arabası olsun parası olsun ve gelip ilk buluşmada beni evimden alsın oldu canım bir de çiçek alsın gelsin evin kapısından arabaya kafar da bir kırmızı halı sensin başka emir ve istekleriniz var mı?(böyle olan ve düşünen bütün kızlara söylüyorum bunları yalnızca sana değil belki de öylesine sordun bu soruyu)
Şİmdi... Ne desem bilemedim ki, "evimden al" diyene mi şaşmalı, diğerine mi... Tamam bir erkeğin ilk buluşmada böyle bir şey istemesi çok abes, ama ilk buluşma olduğu için de direkt konuşmayı kesmek te öyle... Ama erkeğin davranışı normal değil...
Toplumun oluşturduğu şu cinsiyet rollerinden çok sıkıldık artık kadın erkek eşittir bir kadında erkeğe naiflik yapıp çiçek alabilir hesabı ödeyebilir evinden alabilir o ona yapar oda ona yapar karşılıklı olur ise anormal falan olmaz bırakın şu saçma sapan şeyleri
Benim bulunduğum yerde bi bayan hesap ödeyemez ben erkeğim bi ağırlığın olmalı evet evde yardım ederim bilasik yikarim yemek bile yaparım ama bi bayan asla beni almaya gelemez izin vermem hesap ödeyemez bakış aciniza bağlı param olmaz ve o an için yeteri kadar naktim yoktur borç isterim ama asla bi bayan benim ortamımda para odeyemez
@Ercan3737 bir kere bayan değil kadın ikincisi ataerkil ve cahil bir kafa yapınız var bu düşüncede olursanız hiçbir kadın size bakmaz düşünceleriniz ve üslubunuz çok itici.
Cevap
50Cevap
Yavaşça çantanı al ve kaç😅😅
Normal değil bence nezaketen alması gerekir hiç değilse ayrı ayrı da gelebilirsiniz. Benzinden kaçmak için senin almanı istemiş gibi bir izlenim var, cimri olabilir.
Kadınlar gibi erkeklerin de para yiyici tipleri var ve bunu kendi aralarında üstün bir yetenekmiş gibi anlatıyorlar, unutmayın.
Erkek oldugum halde hiçbir kadına o kadar yüz vermem hele ki ilk bulusma..
ona yakın bir lokasyon ayarlarız ben giderim oraya.
Hem kız rahatsız olur
Merhaba…
İlk günden böyle ise ondan sana hayır gelmez bence yol yakınken ilişkiye yeniyken bitirmelisin 👍
İşimize geldiğinde kadın-erkek eşitliğinden bahsediyoruz, işimize gelmediğinde, gelenekler görenekler aykırı ve ayıp gibi geliyor. Artık bu zihniyeti değiştirmenin zamanı geldi, Davranın kızlar-kadınlar evlenme teklifini bile sizler yapın. Yaşası eşitlik.
İlk buluşmada erkeğin değil kadının bile evinden alınmak istemesi normal değil bence
Hayretler içinde kalıyorum ben böyle şeyler okurken daha neler göreceğiz acaba.
Aynen
Erkekler kadınsı olmaya başladı devir kötü lgbt bireyi ve cuckold yani karısını kızını paylaşan erkek sayısında üst düzey bir artış var. Allahdan ben ikisi de değilim adam gibi adamım sertim delikanlıyım
Normal deyil nerde görülmüş bi bayanın erkeği evinden aldığı bi ağırlığın olmalı erkek olarak bence yanlis
Normal değil sanki mazot parasından kaçıyor gibi geldi bana;) gitme cimriligi ile seni kanser eder diyim bak:)
Bunu bize sormak yerine ona sorsan belki arabasının sorunu vardır eğer kurnazlık yapıyorsa hiç görüşme daha iyi ama mazereti vardır belki
“Tamam prenses, sıcak su torbasıyla geleyim. İhtiyacın olabilir.” Yazmalık bir bey 🙂
kalbimi bıraktım
:)
Gayet normal m nasıl ki bir erkek alıyorsa kadın da alabilir
Siz bu tipleri nasıl buluyorsunuz,? çok arıyormusunuz bunları ya:)))
Senin gibi enayi mi olması lazımdı
Sus
Sen git be. Bb
Lan sg sen uzattin asabimi bozma yazma lan cevap kimsin sen defol git hadsiz kudurma burada edepsiz namussuz
Kadın yapınca problem yoksa erkek yapınca neden böyle karşılanıyor? Hani eşutlük
Rolünü şaşırmış. Kadın olmak istiyor heralde 🙄🤦🏼♀️ Gitsin biraz adamlık çalışsın.
Şu erkek ve kadını eşit tutmayı bırakın artık. Ciddi sıkıntılar oluşturuyor bu.
Ughh ben ilk buluşmalardan nefret üstüne ediyorum nefffreeeeett!
Ne acayip erkekler var lan. Bunlar tanga da giyiyordur
Bence hiç normal değil alma evinden falan. Bir yerde buluşalım oraya gel de tövbe tövbe
Senin kullandığını hissediyorsan zaten hiç buluşma
Kızlar böyle yapıyor erkekler yapsa ölür müsünüz
sen al, yarında o seni alır. illa erkek mi yapmak zorunda? erkek yapar algısından çıkın!
Ay ben de önce, seni evden arabayla alacak sandım.
Normal değil gibi geldi
Iş ciddiye binerse önümde diz çök ve evlilik teklifi et derse şaşırma 😂😅🤣🤣
Bence normal degil nezaketen onun sizin gelip almasi gerekiyor bu kabalik diye düşünuyorum
ılk bulusmada bu ıstemenmez ki cok sacma bı olay
Bu sebepten konuşmayı kesmek manasız olurda nedenini öğrenmeyi deneseydin kardeş
Niye bu kadar büyütüyorsunuz?
Eşitlik diye diye bir yerinizi yırtan siz kadınlar değil misiniz?
Bir kadın olarak diyorum çok haklısın
Valla bundan sonra ben de öyleyim.
Gel beni al.
Eve bırak. Gibi şeyler dicem. Her şeye eşitlik gelsin sjsjsj
Ahahaha
Kadınlar böyle olmasını kendisi istedi :) eşitlik diye ortalığı ayağa kaldırdılar şimdi de böyle soru soruyorlar
Her şeyin bir adabı var ama işte batı kültürünü o kadar çok benimsemiş bir millet olduk ki geldiğimiz nokta bu.
Evet ben de çok üzülüyorum. Normalde kesinlikle kadının eevindrn aliinmasi gerektigini düşünürüm ama şu durumda erkeklerin isteklerini garipssemiyorum. Eşitlik diyorlardı alın size esitlik
İşlerine geldiği gibi hareket ediliyor. Valla şu ülke de erkek olmak kadar kanser bir şey yok.
Karşı cins ile birlikte olmak, tanışmak bile o kadar zor ki.
Her şeyden önce dünya kadar rakibin var 😂
:) Allah hepimizin kalbine hayırlı birisini nasip etsin inşallah amin. hayırlı bayramlar
Sana da 😊😊
Senmi alcan dunya tersine dondu simdi 5 5 kiza 1 erkek dusuyo degerlendiler kiymet bil al nolcak bitarafinmi eksilcek ☺️😄
almasın bence erkek erkekliğini bilecek okadar
Oda olabilir haklisin
abi erkekler alınca sorun yok da kızlar alınca niye yok olur mu öyle şey falan mal misiniz arkadaşlar
normal değil, ama konuş, sebebini öğrenirsin, belki geçerli bir sebebi vardır. yoksa koy tekmeyi😀
ilk gün için kaba bir istek evinden alınması
Yuhhhhh diyorum bu ne yuzsuzluk biz bile adam bulamıyoruz sunlardaki yuzsuzluk
İlginç, ya da biz alışık değiliz bu duruma
Şahsen bir sıkıntı göremedim. Tabii bu sadece araba içinse, hesap falan ödetiyorsa ya cimri ya fırsatçı
Böyle şeyler hep erkekler yapacak hali yok keşke beni de biri gelip evimden alsa falan ona varlığımı armağan ederim
Direk eve çağırsaydı.. Şöyle adamlar gibi olamadık diye kaybettik kaptan..
niye bu kadar sorun ettin, isinize geldi mi oyle isisnize geldi mi boyle
Abi yüzde 42si notmal demiş neresi normal bunun normal falan değil
Yüzde 51 i normal olmuş kafayı yiyeceğim
Kadını ayağına ilk günden çağıran adam bir kadına ne verebilir anca almak için yaşar
ilk buluşma olması garip eğer kotu bi niyeti varsa anlarsın
Şu ezbere yaşamayı bi kenara bırakın içinizden geldiğince yaşayın
Slak durumuna düşmek istemezsin bence konuşmayı kes
yani evet normal bi yerde ama sürekli araba konusunu açıyorsa yol göster
Nasil erkekler varya
Hiç normal değil bence
Normal değil erkek almalı
Topuklu da giyinmiş miydi baksaydın?😄😄
Normal. Sonuçta kadın erkek eşit değil mi?
Hayır tabiki normal değil.
Kullanmanın başka yolu sanırım
Annesinden izin de alın
Jakajakjajaja Aslanım beee 😃
Yemin ediyorum takdir ediyorum bu aralar bizimkiler
Bu soru gereksiz geldi bana 😏
Kendime güvenim var ya senin cevap budur?
Erkek alıyorsa kızda alabilir normal
Normal değil, konuşmayı kes
diyorum
donuste tekrar evine goturmek icindir ;)
Avrupada dunyanin en normal seyi
Yapilan yorumlari gorunce sok oldum Tr’de mentality 100 yil geriden geliyor kizlardada erkeklerdede
😄😄normal gibi de değil gibi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?