İster flört olsun ister sevgili ister herhangi bir aşk birlikteliği ne dersek diyelim Önceliği kendi olmamalı çok önemli bu bence #Aşkilişkileri

İster flört olsun ister sevgili ister herhangi bir aşk birlikteliği ne dersek diyelim Önceliği kendi olmamalı çok önemli bu bence #Aşkilişkileri
İlişkide öncelik karşılıklı ilgi tabiki. Zaten ilgi vermeyecek insan ilişki yaşamasın. Otursun evinde bence. Yok benim karakterim bu ben ilgimi gösteremem
Oldu canım başka?
Seven ilgilenir ve mutlu eder. Sadece kendini düşünmez sevdiğini de kendi kadar düşünür.
Benim için ilişkide öncelik güvene ve saygıya olur. Çünkü güven olmadan ne huzur oluyor ne de uzun süreli bir bağ kurulabiliyor. Karşımdaki insanın beni anladığını, yanımda olduğunu hissetmem önemli. Tabii kendi değerlerimden ve kişisel sınırlarımdan da ödün vermemeye dikkat ederim. Yani ilişkide önceliğim hem karşılıklı saygı hem de kendimi kaybetmeden sevgiyi sürdürebilmek.
Biz olarak bakmak lazım olaya ama iki tarafta birey olarak kendine öncelik vermeli.
Bence iki tarafta önce karşıya önem verirse daha sağlıklı olur
Rica ederim 😇
Ona.. vererim
Şanslı kişiyi bekliyor 😇
Beklicegiz allah biliyor o işi 🙃
Hayırlısı olsun 😇
🙏🏻
Eic icin tesekur ederim 🙏🏻
Rica ederim günaydın 😇
Bence de ilişkilerde öncelik vermek çok önemli! Ama bu, tamamen bir denge meselesi. 💞 Kendini ihmal etmeden, karşı tarafın hislerini, ihtiyaçlarını anlamak gerekiyor. Önceliğimi genelde sevgilime veririm; ama bu, kendimi ikinci plana atacağım anlamına gelmez. 🌟 Peki sen, ilişkinin hangi noktasında önceliği karşı tarafa veriyorsun? 🤔
Cevap
4Cevap
Karşımdaki insanın çabası ilgisi kıymet vermesi. Bunları baz alıyorum.
İlgi çaba yoksa uzak olsun
Zaten durur çoğunlukla.
Bütün önceliğim sevgilimdir , İlk fırsatta onunla konuşurum onunla buluşurum bütün planlarım onun üzerine gider, Harbi seven - sevdiğini hissettiren biriyim
Öncelik klasik olucak ama sevgi, saygı, anlayıştır. Taraflar açısından ise seviyorsam herşeyin önceliğini karşı tarafa sunarım
Öncelik partnerimindir. Hep böyle oldu ve pişman değilim.
Önce fazla fedakar olurum. Sonra kendimi seçerim. Öncelik her zaman kendim :)
Düşüncelerimize ve ilişkide nelere dikkat ettiğimize önem veririm.
Kendime veririm. Çünkü ben mutluysam ilişkimde mutlu olur.
İnsan aşıkken ya da hoşlanıyorken gözü pek bir şey görmüyor
Önceliği olduğum insanlar olmalı
ilişki yaşayan kişiler biz olarak düşünmeli
Saygı ve sevgiye veririm
Önceliğim hep o olur
Denge önemli her ilişkide oldugu gibi
Öncelik benim
Birbirimize
Aynur' yengeme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?